Persbericht

Newsbit 29-09-2022 22:09 leestijd 2 - 4 min

100% gegarandeerde winst als u vandaag nog in The Hideaways investeert! Is HDWY een betere investering dan Cardano en Chilliz?

Cardano (ADA) en Chilliz (CHZ), hadden het zwaar te verduren tijdens het weekend en beginnen de nieuwe week in het rood. We zullen eens kijken of Cardano en Chilliz goede investeringen zijn voor 2023.

Ondertussen leverde The Hideaways (HDWY) afgelopen weekend een winst van 100% op en maakt zich op voor een nieuwe zet van 100% deze zondag om middernacht. Investeer nu om te garanderen dat uw investering minimaal 100% wint – de tokenprijs zal naar verwachting ten minste $0,09 bedragen en het project is nu voor meer dan 50% verkocht in slechts 3 weken.

Cardano (ADA) Prijsanalyse

Cardano (ADA) is met -3,49% gedaald en wordt momenteel verhandeld op $0,4391. Ook in het weekend vertoonde ADA bearish tekenen en dit zette zich de hele week voort.

Uit handelsgegevens van de Binance-beurs blijkt dat in de afgelopen 24 uur 52,67% van de markt is gecontroleerd door de beren. We kunnen enige retracement ervaren voordat de bearish trend zich voortzet. Handelaren wordt geadviseerd om te handelen met goed risicobeheer, aangezien de volatiliteit toeneemt als gevolg van een rentepiek.

Chilliz (CHZ) gedaald met -5,34%

Chilliz (CHZ) is de afgelopen 24 uur met -5,34% gedaald en in de afgelopen 7 dagen met 28,4%. CHZ handelt momenteel op $0.2542 na gisteren een nieuwe wekelijkse high te hebben bereikt op $ 0.2877.

CHZ is een token voor sportfans, voornamelijk gedreven door sportnieuws en minder door de prijsactie van Bitcoin. Dit verklaart de bullish trend van de afgelopen 7 dagen, ondanks het bereik van BTC.

CHZ bevindt zich momenteel op een sterk weerstandsniveau en een voortzetting van deze trend zal leiden tot een nieuw hoogtepunt op $0,3001. Als de retracement doorzet, gaan we mogelijk richting het 200 dagelijks voortschrijdend gemiddelde.

The Hideaways (HDWY) presteert beter dan de markt

The Hideaways (HDWY) behaalde vorige week een prijsstijging van 100%, waardoor de prijs op $0,02 kwam. Nu The Hideaways (HDWY) deze zondag middernacht nog een prijsstijging van 100% heeft bevestigd, is er geen beter moment om deel uit te maken van zo’n enorm populair project dat naar verwachting zijn prijsstijgingen zal voortzetten.

The Hideaways (HDWY) heeft zijn prijs al verdubbeld, waardoor investeerders al vroeg winst maken tijdens de voorverkoop. De prijs ging van $0,01 naar $0,02 en zal vanavond om middernacht stijgen naar $0,03 en nog verder op zondag middernacht, waardoor de prijs omhoog gaat naar $0,045.

Er wordt voorspeld dat The Hideaways (HDWY) een winst van bijna 1000% zal bereiken tegen de tijd dat de voorverkoop eindigt, met verdere winsten verwacht wanneer het op de beurzen komt.

Bekijk de onderstaande links om te investeren in de voorverkoop van The Hideaways HDWY:

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten