PB FTX 311
Persbericht

$15 Miljoen Aan Solana Verplaatst Door FTX Cold Wallet, Aanstaande Dump? InQubeta Staat Op Het Punt Te Exploderen in Q4 2023

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De ingestorte cryptobeurs FTX is begonnen met haar liquidatieproces om schuldeisers terug te betalen. De schuldenaarsgroep die de controle heeft over de FTX-activa heeft onlangs voor $15 miljoen aan Solana (SOL) naar gecentraliseerde beurzen zoals Binance verplaatst. Wat zal de impact zijn op Solana? Volgens experts zal de verkoop van SOL op deze schaal leiden tot inflatie en mogelijk een daling van de prijs. We kunnen dus binnenkort een dump verwachten. Ondertussen staat InQubeta, een top ICO, klaar om te exploderen in het laatste kwartaal van 2023, nadat het al $4,1 miljoen heeft opgehaald.

In dit artikel zullen we het prijsperspectief van Solana behandelen en waarom het een van de altcoins is om de komende maanden in de gaten te houden. Daarnaast zullen we het potentieel van InQubeta verkennen. Dus, laten we beginnen.

InQubeta (QUBE): Een Project om naar Uit te Kijken

Terwijl Solana een mogelijke dump afwacht, maakt InQubeta (QUBE) zich op voor significante groei in het laatste kwartaal van 2023. Het is vermeldenswaard dat in de lopende voorverkoop al een indrukwekkende $4,1 miljoen is opgehaald, waarmee het gepositioneerd is als de beste ICO (initial coin offering). Maar wat is InQubeta? Het is een innovatief project dat kunstmatige intelligentie (AI) combineert met blockchaintechnologie.

Het project heeft als doel een kritiek probleem in de AI-sector op te lossen door gebruik te maken van blockchaintechnologie. De uitdaging is fondsenwerving, en het zal dit oplossen door het eerste crowdfundingplatform voor AI-startups te worden door middel van cryptocurrency. Dat is niet alles. Het zal NFT-technologie en een fractioneel investeringsmodel benutten om gebruikers in staat te stellen te investeren in AI-ondernemingen, ongeacht hun inkomen.

Dit project bevindt zich in de vierde fase van zijn voorverkoop en kost slechts $0,0133 per token. Analisten voorspellen dat het een aanzienlijk groeipotentieel heeft, en dat de waarde in 2023 met 4.000% zal toenemen. Dit maakt het een van de nieuwe DeFi-projecten om in de komende maanden in de gaten te houden.

Solana (SOL): Aanstaande Dump?

Solana (SOL) is een top tien cryptocurrency naar marktkapitalisatie. Maar welke rol speelt het in de cryptoruimte? Het biedt oplossingen voor gedecentraliseerde financiering door het mogelijk maken van het creëren van gedecentraliseerde applicaties (dApps). Wat het uniek maakt in de blockchain ruimte is zijn hybride consensusmodel, dat bestaat uit proof-of-stake (PoS) en proof-of-history (PoH).

In recente ontwikkelingen heeft een FTX cold wallet voor $15 miljoen aan Solana (470.000 SOL) verplaatst naar gecentraliseerde beurzen. Deze zet kwam nadat een Amerikaanse rechtbank de ingestorte FTX toestemming gaf om activa te liquideren om schuldeisers terug te betalen. Dit betekent dus dat de overgedragen Solana verkocht zal worden, wat waarschijnlijk inflatie zal veroorzaken en de prijs zal beïnvloeden. Volgens analisten moet de crypto gemeenschap een dump verwachten.

Ondanks de mogelijkheid van een daling in de prijs van Solana, zit het nog steeds in de lift. Hiermee heeft het zijn status als een van de top crypto munten kunnen tonen. Hoewel de toekomstige prijsbeweging onduidelijk is, is het verstandig om voorzichtig te zijn bij het handelen in SOL.

Conclusie

Analisten verwachten een dump in de prijs van Solana vanwege de mogelijkheid van een grote verkoop van SOL door FTX. Hoewel het onzeker is, zal de tijd het leren. Aan de andere kant heeft InQubeta $4,1 miljoen opgehaald in zijn voorverkoop en staat het klaar om in waarde te stijgen met 4.000% in 2023. Dit maakt het een veelbelovende investering en een die je niet mag missen.

Bezoek de InQubeta Voorverkoop

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.