etuktuk PB
Persbericht

3 Crypto Coins Met Veel Potentie in November – XRP, TUK, en SHIB

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


November komt eraan, en voor crypto-investeerders betekent dit dat het tijd is om hun holdings te herzien en uit te kijken naar nieuwe kansen. De crypto markt blijft echter erg volatiel op het moment. Het is dus nodig om goed onderzoek te doen om de coins met veel potentie voor significante gains te vinden deze maand. 

Op basis van de technische analyses komen drie cryptocurrencies naar voren als de potentieel beste aankopen voor november 2023: Ripple ($XRP), eTukTuk ($TUK) en Shiba Inu ($SHIB). 

Ripple ($XRP)

Ripple’s XRP token is de afgelopen week met 14% gestegen en wordt op het moment van schrijven getrade rond de $0,55. Volgens de technische analyse van altFINS, heeft XRP net een bullish break-out gehad vanuit een Ascending Triangle patroon net boven het hoofd $0,55 resistentie niveau. Dit kan een signaal zijn voor een nieuwe stijging voor XRP met een opwaarts potentieel richting $0,68. 

De Ascending Triangle wordt gezien als een continuering patroon, en verschijnt meestal in de richting van de bestaande trend. Swing traders kunnen traden tussen de trendlijnen, kopen bij het steunniveau en verkopen bij de resistentie, zolang de trendlijnen maar ver uit elkaar blijven. 

De korte termijn trend voor XRP is verder bullish. Hoofd momentum indicatoren zoals de MACD en RSI bevinden zich op het moment in positieve gebieden. De initiële steun bevindt zich rond de $0,45. Dit wordt gevolgd door resistentie bij $0,68 en $0,92. 

Bron: altFINS

Daarnaast helpt het ook dat de SEC recentelijk hun aanklachten tegen de Ripple leidinggevenden heeft laten vallen. Hiermee valt een grote regelgevende toezichthouder bij het bedrijf weg. 

eTukTuk ($TUK)

eTukTuk is een milieubewuste transport start-up die op het moment bezig is met hun ICO, ze hebben tot nu toe een bedrag van $144.500 opgehaald. Het project wil oplossingen met betaalbare elektrische voertuigen bieden aan ontwikkelende economieën. Ze willen beginnen met AI-gedreven elektrische tuk-tuks die veiliger, schoner en kostenefficiënter ontworpen zijn dan de traditionele voertuigen. 

Het bedrijf heeft een net een vijfjarige ontwikkelingsfase achter de rug waarbij ze de elektrische tuk-tuks optimaliseren door middel van precieze technologie met bijna 200 componenten in een design. eTukTuk maakt gebruik van een peer-to-peer deelsysteem waar zowel bestuurders als investeerders die TUK tokens staken profijt uit halen. De TUK tokens worden gebruikt voor de oplaadstations. 

eTukTuk heeft al een partnerschap met The Capital Maharaja Group, een prominent conglomeraat in Sri Lanka en is tot nu toe van plan om meer dan 200 oplaadstations te openen. De $TUK token heeft op het moment een prijs van slechts $0,0245 tijdens de ICO fase, deze prijs zal echter wel stijgen de komende tien dagen gedurende de sale. Investeerders kunnen de TUK token aanschaffen en staken om zo onmiddellijk staking beloningen te verdienen. Op dit moment bedraagt de APY een enorme 2152%. 

Recentelijke berichten leggen de nadruk op de duurzame missie van eTutuk om EV-adaptatie te promoten en de emissies te reduceren in de ontwikkelende regio’s waar het privégebruik van voertuigen gelimiteerd is. Nu het netwerk van de eTukTuk stations zich uitbreiden over Zuidoost-Azië, Afrika en Zuid-Amerika, zullen $TUK holder meer winst behalen. 

De grote samenwerkingen in combinatie met de betaalbare AI-gedreven elektrische tuk-tuks die klaar staan voor lancering, wil eTukTuk publieke transport in de opkomende economieën op z’n kop zetten. De ICO biedt een mooie kans voor investeerders die op zoek zijn naar innovatie van transport en duurzaamheid. 

Shiba Inu ($SHIB)

De meme coin Shiba Inu heeft een kleine 7% stijging meegemaakt afgelopen week en wordt op het moment van schrijven getrade rond $0,00000074. Volgens prominente analist Ali, op X, heeft SHIB net een belangrijk TD sequentieel verkoopsignaal laten zien op de wekelijkse grafieken. De laatste twee keer dat deze indicator bullish signalen liet zien steeg SHIB met zo’n 118% en 71%. Aangezien deze verkoopsignalen erg bijzonder zijn, kan het zijn dat SHIB zich klaarmaakt voor een rally. 

Momentum indicatoren voor SHIB zijn eveneens bullish geworden. De MACD lijn kruist boven de signaallijn en de RSI zit boven 55. Het volgende hoofdniveau om in de gaten te houden is de 200-day moving average, die zit op het moment rond $0,00000112. Een belangrijke break hierboven zal bevestigen dat de SHIB koers zal veranderen van een neutrale trend naar een opwaartse trend op de medium-termijn. 

Nu meme coins nog steeds zorgen voor een cult-achtige community onder de individuele traders, kan hernieuwde verkoopdruk ervoor zorgen dat SHIB zijn volgende verticale stijging hoger zal worden. De extreme volatiliteit wil zeggen dat er mogelijk grote winsten te behalen zijn voor de waaghalzen. SHIB blijft een “high-risk, high-reward” kans voor crypto investeerders. 

Beste Crypto om Aan te Schaffen in November

Het ziet ernaar uit dat november een interessante maand zal worden voor crypto en veelbelovende kansen met zich mee zal brengen bij zowel opkomende als oudere projecten. Voor investeerders die op zoek zijn naar een veiligere investering in een top 10 token, is XRP de beste kans. De token maakt zich klaar voor het behalen van meer winsten door de indicatoren die bullish gekleurd zijn.

Traders willen wellicht ook mee doen met de trend rondom de eTukTuk ICO nu de nieuwe milieuvriendelijke transport aanbieder zich op verschillende markten naar binnen introduceert. Meme coin liefhebbers kunnen hun geluk testen bij de volatiele SHIB, die zal een periodieke koersstijgingen meemaken die gedreven worden door community momentum. 

Nu naar eTukTuk Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.