lido 13
Persbericht

3 Crypto’s Klaar voor Enorme Groei in 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na recente bearish gebeurtenissen vragen beleggers zich af of groei nog steeds mogelijk is. Stijgende staking deposits van Lido DAO ($LDO) zijn indicatoren van sterke netwerkactiviteit. Evenzo wekt het krachtige herstel van NEO van zijn daling begin september enthousiasme op.

Echter, beleggers lijken optimistischer over Borroe.Finance ($ROE) vanwege de sterke groei van 25%. Nu vragen ze zich af of $ROE de beste optie is van de drie. Laten we kijken wat de marktsignalen aangeven.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Stijging van Lido DAO Deposito’s ondanks Dalende Markt

Van 28 augustus tot 4 september 2023 stegen de staking deposits van Lido DAO ($LDO) ondanks de marktdaling. De TVL van Lido DAO ($LDO) steeg eveneens met 0,4% door de toenemende Ethereum, Polygon en Solana deposito’s.

Bovendien heeft Lido DAO ($LDO) meer toegevoegd aan “netto nieuwe deposito’s” op de Ethereum Beacon Chain dan Coinbase, OKX en Figment.

Ondanks de stijgende staking activiteit van Lido DAO ($LDO) is de prijs overwegend bearish en volatiel gebleven. Op 30 augustus werd het verhandeld voor $1,63. Daarna daalde Lido DAO ($LDO) met 5,5% naar $1,54 op 4 september, als onderdeel van een grotere marktneergang.

Lido DAO ($LDO) kan met 14,2% stijgen naar $1,68 zodra de markt herstelt.

Borroe.Finance ($ROE): Gebruik van Blockchain om Financieringsmogelijkheden te Vergroten

De Web 3.0-bedrijfsgemeenschap ervaart een gebrek aan financieringsmogelijkheden die gericht zijn op groei, en vaak kampen ze met onregelmatige betalingstermijnen.

Borroe.Finance ($ROE) biedt daarom een peer-to-peer marktplaats waar leningen eenvoudig beschikbaar zijn. Het platform helpt gebruikers aan financiering door hun toekomstige inkomsten te veilen in de marktplaats.

Dankzij Borroe.Finance ($ROE) kunnen gebruikers lange vertragingen, lage goedkeuringskansen en hoge kosten die gepaard gaan met traditionele financiering vermijden. Het platform stelt gebruikers in staat kortingen en andere stimulansen toe te voegen om hun goedkeuringskansen te verhogen. Bovendien zorgt Borroe.Finance ($ROE) dat financieringsaanvragen een groot publiek bereiken door de uitgebreide marktplaats.

Het gebruik van Borroe.Finance ($ROE) biedt voordelen zoals kortingen op marktplaatskosten en speciale beloningen voor activiteiten op de marktplaats. Verder krijgen gebruikers prioriteitsmeldingen over herhaalde financieringsaanvragen en de nieuwste financieringsaanbiedingen. Veel experts zijn van mening dat de unieke benadering van Borroe.Finance ($ROE) het potentieel heeft om één van de beste DeFi-munten te worden.

$ROE is met 25% gestegen toen het de eerste fase van zijn openbare voorverkoop inging. De huidige prijs is $0,0125. De verwachting is dat Borroe.Finance ($ROE) $0,040 zal bereiken aan het einde van de voorverkoop, een stijging van 300% vanaf de initiële prijs. Deze groei zou Borroe.Finance ($ROE) gemakkelijk één van de top crypto-munten op de markt maken.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

$NEO Herstelt Eindelijk van de Daling op 1 September

$NEO is één van de weinige tokens die herstelden van de daling op 1 september 2023, een gevolg van een negatieve aankondiging van de SEC. Na een scherpe daling verhandelde $NEO op 30 augustus voor $7,39.

Na de aankondiging van de SEC daalde het met 5,6% naar $6,97 op 1 september. Echter, op 9 september had $NEO zich hersteld met 4,5% naar $7,29.

Analisten stellen dat de stijging van $NEO in een bearish markt zijn groeipotentieel aangeeft. Sommigen speculeren over een scherpe sprong voor $NEO zodra de markt herstelt. In een bullish cyclus in oktober zou $NEO kunnen stijgen naar $8,23.

Leer hier meer over Borroe.Finance ($ROE):

Bezoek Borroe.Finance ($ROE) Voorverkoop | Join De Telegram Groep | Volg Borroe op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.