Persbericht

3 Onmisbare investeringen tijdens de FTX-crash: Uniswap (UNI), Polkadot (DOT) verslagen door The Hideaways (HDWY)

Naarmate het FTX/Binance-probleem toeneemt, zoeken talloze investeerders naar alternatieven op de cryptocurrency-markt om verliezen te voorkomen. Het kiezen van de juiste kan een gedoe zijn, aangezien er duizenden munten zijn om uit te kiezen. Maar als u op zoek bent naar toevluchtsoorden om uw portefeuille een boost te geven, raden we u aan Uniswap (UNI), Polkadot (DOT) en The Hideaways (HDWY) te kopen.

Uniswap (UNI) zal naar verwachting stijgen tijdens FTX ineenstorting

Uniswap (UNI) kondigde opmerkelijke winsten aan na de bearish daling van $5,4 medio oktober. De munt heeft de schakelaar van de lagere markt omgedraaid en bevindt zich momenteel op het ondersteuningsniveau van $6. Volgens CoinMarketCap nam de vraag naar de munt in slechts een paar dagen tijd toe.

Door de stijging van het prijssentiment konden investeerders hun posities diversifiëren, terwijl de markt daalde als gevolg van de reddingskwestie van Binance/FTX. Houders van Uniswap (UNI) voegen The Hideaways (HDWY) toe om meer bescherming te krijgen tegen de aanhoudende marktcrash veroorzaakt door de ineenstorting van FTX.

Na de stijging plant Uniswap (UNI) een nieuwe bullish run en deze cryptovaluta is een van de troeven die u misschien wilt overwegen, aangezien de dip van het FTX-probleem zich opstapelt.

The Hideaways (HDWY) gedijt goed bij FTX val

Gebruikers van Uniswap (UNI) en Polkadot (DOT) verkopen hun inzet om plaats te maken voor The Hideaways (HDWY). Het bullish sentiment van de munt breidt zich uit naarmate investeerders een groeiende kans zien die in 2023 beter zou kunnen presteren dan andere tokens.

Handelaren en investeerders kunnen professioneel gemunt real-world onroerend goed verkrijgen door een geslagen NFT op het platform te kopen. Met slechts een klein bedrag in deposito kunnen ze grote winsten behalen die kunnen oplopen tot 20.000% in 2025.

Het VIP-programma van Club Hideaways wordt beschouwd als het voordeligste VIP-lidmaatschap dat je kunt krijgen en het is gemakkelijk in te zien waarom. Goud-, platina- en diamantniveaus beginnen bij $10.000, $20.000 en $50.000 investeringen en beleggers kunnen profiteren van een reeks beloningen, zoals:

  • Gratis jaarlijkse 5* vakantie inclusief vluchten
  • Elk jaar een gratis vlucht met een privéjet
  • Gratis NFT’s in beperkte oplage
  • Prioritaire toegang tot off-market investeringsmogelijkheden
  • Wereldwijd luxe conciërgeplan

Groeimogelijkheden worden in het project gezien, aangezien The Hideaways (HDWY) een marktkapitalisatie van $ 72 miljoen heeft. Maar crypto-analisten en experts voorspellen dat het platform zou kunnen groeien tot een marktkapitalisatie van $ 23 miljard.

Dit is een investering die tegen de huidige prijzen een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding vertegenwoordigt. Toonaangevende analisten verwachten dat de prijs deze week zal stijgen naar $0,08, dus zorg ervoor dat u koopt voordat de prijs stijgt!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten