InQubetaPB
Persbericht

3 tokens die in 2023 van $1 naar $25 gaan

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt staat vol met innovatieve activa die mensen ertoe kunnen aanzetten financieel onafhankelijk te worden. Met hun gedecentraliseerde structuur en kosteneffectieve modellen zijn cryptocurrencies een betrouwbare optie voor iedereen die zijn toekomst veilig wil stellen. Momenteel behoren namen als InQubeta (QUBE), Ripple en Hedera tot de topfavorieten van cryptogebruikers. Als we de analisten mogen geloven, hebben ze zelfs het potentieel om een investering van 1 dollar om te zetten in 25 dollar voordat 2023 afloopt.

Terwijl Ripple en Hedera een paar jaar geleden werden gelanceerd, heeft de snelle opkomst van InQubeta iedereen verrast. Het op Ethereum gebaseerde platform helpt startups met het benutten van kunstmatige intelligentie (AI) en het binnenhalen van authentieke investeerders. Het heeft zowel analisten als crypto-gebruikers overtuigd met zijn geavanceerde functies en een robuust beveiligingsframework dat is beoordeeld door toonaangevende blockchain-auditbedrijven.

Het crypto-project bevindt zich momenteel in de derde voorverkoopfase en heeft al 80% van de tokens uitverkocht die het InQubeta-team voor de fase had toegewezen. De financiering voor de voorverkoop bedraagt momenteel $2,3 miljoen. Geen wonder dat het een van de beste nieuwe ico’s van het jaar wordt genoemd.

InQubeta: Toonaangevende innovatie op het gebied van AI met de DeFi-oplossing

InQubeta is een uniek gedecentraliseerd platform waar beginnende startups de juiste financiering kunnen vinden om hun ideeën tot leven te brengen. De investeerders daarentegen profiteren van het early bird-voordeel, omdat ze toegang hebben tot veelbelovende projecten nog voordat ze op de markt worden gelanceerd. Voor het uitvoeren van alle transacties op het netwerk moeten leden van de InQubeta-gemeenschap de eigen munt, het QUBE-token, gebruiken.

Als u geïnteresseerd bent in deze top-altcoin, kunt u deze in de voorverkoop kopen. Het QUBE-token heeft met name een verwervingsperiode van 12 weken en alle gekochte tokens worden pas vrijgegeven nadat de lock-in-periode is afgelopen.

Het QUBE-token is gemodelleerd op de ERC-20-standaard en heeft een deflatoir model dat schommelingen in de tokenprijs helpt beteugelen. Dit wordt gedaan door het aanbod schaars en kleiner te houden dan de vraag. Elke keer dat het aanbod boven het vraagniveau stijgt, worden de extra tokens verbrand door ze naar een burn-portemonnee te sturen. Een deflatoir mechanisme temt prijsschommelingen en houdt de symbolische waarde stabiel.

InQubeta heeft een eenvoudig onboardingproces ontworpen voor geïnteresseerde startups waarbij deze moeten beslissen wat ze de investeerder willen bieden in ruil voor het investeren in hun bedrijf. Met behulp van tokenisatie wordt het aanbod uitgebracht als een NFT, die vervolgens wordt geüpload naar de NFT-marktplaats van InQubeta, waar potentiële investeerders de aanbiedingen van startups kunnen evalueren en kopen. Als ze akkoord gaan met de voorwaarden, kunnen ze de gehele NFT kopen of een deel ervan door te betalen met QUBE-tokens.

Qube

Ripple helpt 8 landen bij het bouwen van CBDC’s

Ripple is een gedecentraliseerd platform dat bedrijfsoplossingen voor bedrijven uitrolt en hen helpt de omzet op een kosteneffectieve manier te verhogen. Vanaf het verwerken van cryptobetalingen tot het helpen van centrale banken bij het uitgeven van hun eigen cryptocurrencies: Ripple is een veelzijdig cryptoproject dat een betrouwbaar antwoord is op de vraag: welke crypto moet ik kopen? De XRP-token is de officiële cryptocurrency van het Ripple-ecosysteem.

In een recente ontwikkeling heeft het Central Bank Digital Valuta-platform van Ripple aangekondigd dat het momenteel 8 landen helpt bij het uitrollen van hun eigen cryptocurrencies. De landen die gebruik maken van de XRP Ledger zijn onder meer Nieuw-Zeeland, de Verenigde Arabische Emiraten, Japan, Montenegro, Uruguay en Rusland.

Door Hedera gesteunde Dropp in de serviceprovidershowcase van FedNow

Hedera is een openbare blockchain op bedrijfsniveau die krachtige tools biedt om schaalbare dApps te creëren. Het heeft ontwikkelaars overtuigd met zijn vermogen om beperkingen van oudere, op blockchain gebaseerde platforms, zoals instabiliteit en lage snelheid, weg te nemen. De oorspronkelijke cryptocurrency is het HBAR-token. Het platform biedt meerdere netwerkdiensten, waaronder een tokenservice. Met de tokenservice van Hedera kunnen cryptogebruikers fungibele en niet-fungibele tokens maken zonder uitgebreide codering.

Het platform kwam onlangs in het nieuws nadat de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve) Dropp – een op Hedera gebaseerd microbetalingsportaal – had toegevoegd aan de presentatie van de betalingsdienst FedNow door de dienstverleners.

Conclusie

Als cryptocurrencies nieuw voor je zijn, behoren Ripple, Hedera en InQubeta tot de beste opties die je vandaag op de markt kunt vinden. Als u echter het langetermijnscenario in overweging neemt, is het verstandig om in de voorverkoopfase van QUBE te investeren voor potentieel grote winsten op de lange termijn. Analisten die de drie tokens hebben beoordeeld, zijn van mening dat InQubeta vanwege het groeipotentieel een voorsprong heeft op de andere twee cryptocurrencies. Het platform bevordert niet alleen de groei van beginnende startups, maar helpt ook potentiële investeerders bij het binnenhalen van toekomstbestendige projecten. De combinatie maakt het goed uitgerust om op de lange termijn rendement te behalen.

Nieuwe gebruikers moeten actief leermiddelen bekijken die gericht zijn op de handel in cryptocurrency voor beginners, aangezien digitale activa op korte termijn veel volatiliteit vertonen.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit je aan bij InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.