cryptocurrency
Persbericht

3 Top Crypto-projecten onder $1 die tegen Q4 2023 10X kunnen zijn

Penny-cryptocurrencies, soms zelfs crypto-edelstenen genoemd, bieden een uitstekend en goedkoop instappunt voor het opbouwen van een gediversifieerde crypto-portfolio met een beperkt budget. Laaggeprijsde cryptocurrencies kunnen een enorm groeipotentieel hebben wanneer ze worden ondersteund door een solide roadmap, goed gestructureerde tokenomics, geloofwaardige ondersteuning en waardevolle functies. Daarom kan het herkennen van dergelijke crypto-edelstenen in de vroegste stadia een aanzienlijk rendement opleveren voor beleggers.

Recent marktonderzoek en analyse hebben verschillende altcoins van minder dan $1 geïdentificeerd, namelijk DigiToads, Tron en Algorand, die in het 4e kwartaal van 2023 vertienvoudigd kunnen worden. Dus, als je jezelf afvraagt “welke crypto te kopen”, laten we deze projecten in dit persbericht eens nader bekijken.

Wat is DigiToads (TOADS)?

Met zijn innovatieve combinatie van NFT’s, games om te verdienen en het exponentiële groeipotentieel van meme-coins, onderscheidt DigiToads zich als een van de nieuwe DeFi-projecten die een aantrekkelijke waardepropositie bieden binnen de meme-coin markt.

De alomvattende aanpak van DigiToads heeft veel belangstelling gewekt en mensen nemen actief deel aan de tokenvoorverkoop die nu plaatsvindt. Het Play-to-Earn-concept van het platform omvat een Web3-game waarin gebruikers kunnen verzamelen, trainen en vechten met behulp van DigiToads-huisdieren in de Swamp Arena.

De helft van het geld dat wordt verdiend door in-game-items aan het einde van elk seizoen te verkopen, gaat naar een prijzenpot die wordt verdeeld onder de beste kwart van de spelers. Een extra 10% is gereserveerd voor alle TOADS-tokenhouders, wat zorgt voor consistente beloningen voor de kerngemeenschap binnen dit dynamische ecosysteem.

De TOADS-token van DigiToads heeft momenteel een prijs van $0,047 en blijft in de schijnwerpers staan, aangezien de komende laatste fase van de voorverkoop naar verwachting de prijs zal verhogen tot $0,05.

Digitoads

Tron (TRX) Overzicht

De Tron Foundation bracht in 2017 haar op blockchain gebaseerde gedecentraliseerde besturingssysteem, Tron, uit. Na te zijn begonnen als ERC-20-tokens op Ethereum, vertakt TRX zich uiteindelijk om zijn netwerk te worden. Tron is gemaakt om producenten van digitale inhoud volledige eigendomsrechten over hun werk te geven, waardoor de industrie lucratiever wordt door tussenpersonen uit te sluiten en gebruikers artiesten rechtstreeks te laten betalen.

Veel verschillende soorten blockchains, slimme contracten en dApps kunnen allemaal op het Tron-platform draaien. Het platform maakt gebruik van een Bitcoin-achtig transactieparadigma, waarbij alle transacties worden vastgelegd in een grootboek voor hoorbaarheid.

Ondanks de recente marktvolatiliteit, bedraagt de huidige waarde van Tron $0,078 en juli begon met een veelbelovend positief momentum.

De rol en het potentieel van Algorand (ALGO)

Als het gaat om blockchain-netwerken, is Algorand een van de meest stabiele en gedecentraliseerde beschikbare opties. Algorand brengt zichzelf op de markt als een platform voor praktische toepassingen vanwege zijn veiligheid, schaalbaarheid en doeltreffendheid.

Het maakt gebruik van een zuiver PoS-blockchainsysteem zonder toestemming, waardoor minimale transactiekosten mogelijk zijn en energie-intensieve mijnbouwprocedures worden geëlimineerd. Alhoewel de prijs van Algorand de afgelopen maand een neerwaartse trend vertoonde, staat hij nog steeds in hoog aanzien bij experts vanwege het wijdverbreide gebruik en potentieel.

Digitoads

Conclusie

De cryptocurrency-markt is zeer onvoorspelbaar, met periodes van snelle ontwikkeling die doorgaans worden gevolgd door grote dalingen, omdat de verkoopdruk het enthousiasme volgt. DigiToads lijkt deze trend echter te trotseren en een consistente groei te laten zien.

De prijs van TOADS is tijdens de voorverkoopperiode met 370% gestegen en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten tijdens de laatste fase en lancering. Hoewel experts een bescheiden prijsdaling na het debuut voorspellen, blijven ze vanwege de ambitieuze plannen op lange termijn optimistisch over DigiToads.

Dus, die naar verwachting zijn stempel zal drukken in de top 100 van altcoins, beschouw TOADS, naast Tron en Algorand, als een van de beste investeringen onder de dollar om uw crypto-portfolio te diversifiëren.

Bezoek DigiToads Voorverkoop

Mint DigiToads NFT’s hier

Koop DigiToads NFT’s op OpenSea

Word lid van de community