Uwerx Persbericht
Persbericht

4 Altcoins om de komende maanden in de gaten te houden

Crypto-enthousiastelingen en -handelaren positioneren zich voor het komende marktvolume, en dat zou jij ook moeten doen. Met de bullmarkt in zicht, is de beste manier om jezelf te positioneren overtuigingen te vinden in low-cap munten, crypto-activa met het potentieel om opnieuw hun hoogste punt ooit te bereiken, en een gelukkige voorverkoopkans bij Uwerx. Hier zijn 4 altcoins om in de gaten te houden voor winstgevende deelname in de komende maanden.

Arbitrum (ARB)

Arbitrum (ARB) is een cryptocurrency die iedereen volgens Uwerx in zijn crypto-wallet zou moeten hebben. De token is onlangs gelanceerd en heeft zijn hoogtepunt nog niet bereikt gezien de waarde die het op de markt brengt. Het is de native token voor het toonaangevende Ethereum layer-2-netwerk, en met de recente opwinding na de airdrop, zorgen toonaangevende fondsen in de sector voor een behoorlijke toegang tot de bullmarkt. Arbitrum is een kosteneffectief alternatief voor Ethereum, maar de marktwaarde is op de een of andere manier gebonden aan de bullmarkt. In stierenseizoenen is Ethereum (ETH) berucht omdat het overbelast raakt, dus gebruikers moeten snellere alternatieven vinden. Arbitrum (ARB) is op dit moment het meest geprefereerde alternatief en heeft zijn plek in de bullmarkt veiliggesteld.

Sui (SUI)

Sui (SUI) is een andere nieuw gelanceerde cryptocurrency en de reden waarom nieuw gelanceerde topkeuzes zijn voor dit artikel, is dat ze hun potentieel nog moeten waarmaken. Er is enorme winst te behalen door deze nieuw gelanceerde munten vast te houden tot een stierenseizoen. Sui is gemaakt door Mysten Labs, hetzelfde bedrijf dat Aptos (APT) heeft gemaakt, en de nieuwe laag-1 blockchain is gemaakt om betere schaalbaarheid, veiligheid, bruikbaarheid en decentralisatie te bieden dan bestaande blockchain-netwerken. Sui (SUI) blijkt erg handig voor web3 en gaming na een toename van NFT-projecten in de keten.

Apecoin (APE)

Apecoin (APE) is een top-altcoin van Yuga Labs en dient als community-token voor het APE-ecosysteem. Het APE-ecosysteem is een op NFT gerichte community en bestaat uit houders van collecties zoals Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club en nieuwere collecties zoals Otherside. Het potentieel van Apecoin voor een prijspomp is gekoppeld aan de aankomende game, nog beter als de game-lancering in een bullmarkt komt.

Uwerx (WERX)

Uwerx zou doorgaan als het beste spel van alle genoemde altcoins, aangezien de munt nog steeds in de voorverkoop is. Uwerx wordt ondersteund door een groot nut en de kansen op een enorme pomp zijn veel groter. De voorverkoop heeft sinds het begin een indrukwekkend momentum gehad en er zijn geen tekenen van vertraging.

Uwerx is een nieuw blockchain-gebaseerd freelance platform dat tot doel heeft freelancers te helpen de beste kansen te krijgen die voor hen beschikbaar zijn in de gig-economie. Uwerx brengt slechts 1% kosten in rekening voor alle transacties, wat de laagste in de branche is. Platforms zoals Upwork en Fiverr rekenen tussen de 10% – 20% op transacties terwijl ze zich voornamelijk richten op winst.

Uwerx is een gedecentraliseerd platform voor de gemeenschap waar gebruikers meer zeggenschap hebben over het bestuur met de native WERX-token. U kunt vroeg instappen op WERX voor $0,041, en met prijsvoorspellingen van $2 in het vierde kwartaal van 2023 zijn dat indrukwekkende rendementen om naar uit te kijken.

Doe nu mee met de voorverkoop en ontvang 15% bonustokens op uw aankoop.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network