Data Analysis PB
Persbericht

5 Veelbelovende Nieuwe Crypto Listings Binance en Hoe Je Hier Vanuit Nederland Vroegtijdig in Kan Investeren

Binance, een van de bekendste cryptocurrency exchanges, verdwijnt van de Nederlandse markt omdat het geen vergunning heeft kunnen verkrijgen van de Nederlandsche Bank (DNB). Omdat dit een vereiste is, stopt Binance per 17 juli 2023 haar activiteiten in Nederland. 

In dit artikel wordt besproken hoe Nederlandse investeerders nu kunnen investeren in de meest veelbelovende nieuwe crypto die mogelijk kunnen uitgroeien tot de volgende Binance listings en hoe investeerders hier kunnen investeren in deze opkomende crypto nu Binance zelf niet meer beschikbaar is.

Wat is Binance?

Binance is ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange. Het heeft het hoogste handelsvolume van alle exchanges, ondanks dat het bedrijf pas in 2017 is opgericht. CEO Changpeng Zhao is inmiddels een van de rijkste mensen op aarde. Het platform stelt gebruikers in staat om een breed scala aan cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen. 

Met een gebruiksvriendelijke interface biedt Binance zowel beginners als ervaren handelaren de mogelijkheid om te profiteren van de cryptomarkt. Naast de basisfuncties van een exchange biedt Binance ook extra mogelijkheden zoals staking, leningen en spaarrekeningen, waarmee gebruikers passief inkomen kunnen genereren met hun cryptomunten.

Binance in Nederland

Met honderdduizenden gebruikers was Binance de grootste crypto exchange in Nederland. Maar de DNB was niet blij met Binance. Het bedrijf bood namelijk zonder vergunning crypto diensten aan in Nederland terwijl dit verboden is. De DNB heeft Binance daarom eerder al een boete van 3,3 miljoen euro opgelegd, maar Binance mag inmiddels ook niet meer verder in Nederland. 

Door het enorme klantenbestand van Binance konden ze niet zomaar stoppen. Daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met Coinmerce, een Nederlands crypto platform. In tegenstelling tot Binance heeft Coinmerce namelijk wel een licentie om op de Nederlandse markt te werken. Maar Coinmerce heeft niet alleen de klanten van Binance overgenomen, ook de Binance listings zijn overgezet. Deze coins uit het portfolio van Binance zorgen er nu voor dat het aanbod op Coinmerce een stuk groter is geworden. Coinmerce heeft door al deze nieuwe klanten als doel om de grootste exchange van Europa te worden. 

Binance en Coinmerce hebben nu dus beide een ruim aanbod aan crypto listings. Maar zulke Binance Listings zijn natuurlijk wel bekend, wat de prijs enorm zal doen stijgen. Op het moment dat nieuwe coins op de exchange komen, betekent het eigenlijk al een beetje dat investeerders die snel veel winst willen maken te laat zijn. 

Het is daarom aan te raden om in veelbelovende crypto te investeren als ze nog in de presale zitten. De coins zijn op dit moment vaak nog een heel stuk goedkoper en er zijn er heel veel beschikbaar. Met een beetje geluk verschijnt de coin, waarin je al vroeg hebt geïnvesteerd, dan later als een crypto listing op een van ‘s werelds grootste exchanges. 

3 Veelbelovende Nieuwe Crypto

Hieronder worden 3 veelbelovende nieuwe crypto munten toegelicht die zich momenteel nog in de presale fase bevinden. Het zijn tokens die potentie laten zien om in de toekomst uit te groeien tot de nieuwe binance listings

Deze veelbelovende crypto zijn nog maar klein. In tegenstelling tot gevestigde coins als bitcoin en ethereum mikken deze coins op een market cap van in eerste instantie slechts enkele miljoenen. Daarnaast zijn deze coins voor een gereduceerde prijs beschikbaar omdat ze zich nog maar in de presale bevinden. Dit zijn de nieuwe crypto om in de gaten te houden: 

  1. Mr Hankey Coin ($HANKEY)
  2. Wall Street Memes ($WSM)
  3. Thug Life ($THUG)
  4. Arbitrum ($ARB)
  5. Verge ($XVG)

1. Mr Hankey Coin ($HANKEY)

Deze coin is nu al veelbesproken op social media, en begint pas net met zijn presale. Mensen noemen het zelfs al de nieuwe PEPE coin. Maar hoe kan deze ‘shit coin’ nou zo populair zijn? Mr Hankey gebruikt het bekende karakter van de tv-serie South Park in combinatie met een shitcoin om zo momentum te vergaren. 

Deze kleine cryptomunten krijgen heel veel aandacht wanneer ze viraal gaan op sociale media. In plaats van dat ze heel serieus reclame maken, proberen ze op een grappige manier nieuwe klanten te verkrijgen. En het werkt!

Er wordt zelfs gespeculeerd dat de mensen achter $SPONGE en $PEPE, twee van de meest geslaagde meme coins, achter dit project zitten. 

De presale is sinds donderdag 13 juli live, en zal 400,000,000 $HANKEY coins vrijgeven voor een hard cap van in totaal slechts $500,000. Dit is 40% van het totale aantal tokens. Deze relatief lage hard cap in combinatie met de verwachte FOMO zal ervoor zorgen dat de coins in de presale als warme broodjes over de balie gaan. 

Ook heeft Mr Hankey nog 10% van de coins voor marketing bewaard, 40% voor liquiditeit bij exchange listings en 10% voor andere zaken. 

Het doel achter deze token is om in de presale zo snel mogelijk heel veel tokens te verkopen en zo in rap tempo een community achter deze shitcoin op te bouwen. Op dit moment ziet het er naar uit alsof dat ook gaat lukken. Wil jij dus ook investeren in $HANKEY, nu het nog in de presale zit? Gebruik dan de onderstaande knop om meer te weten te komen.

>>> Koop $HANKEY hier <<<

2. Wall Street Memes ($WSM)

De tweede veelbelovende nieuwe crypto is $WSM van Wall street Memes. Zoals de naam al doet vermoeden is $WSM echt een typische meme coin. Meme coins zijn cryptocurrencies geïnspireerd door memes op het internet. Ze hebben vaak dan ook de branding van deze meme, zoals logo’s of namen. 

In tegenstelling tot Mr Hankey zit Wall Street Memes al een tijdje in de presale. En niet zonder succes. De eerste maand haalde Wall Street Memes al meer dan $11 miljoen op. Inmiddels loopt dat op tot bijna $15 miljoen in anderhalve maand tijd. Hiermee is het een van de meest succesvolle crypto presales van dit jaar aan het worden. 

Wat deze meme coin onder andere zo sterk maakt, is de enorme community achter $WSM. Op onder andere Twitter en andere platformen heeft zich al een community van meer dan 1 miljoen mensen gevormd. 

Wall Street Memes is nu nog maar een kleine crypto coin, maar de enorme populariteit die het ziet en de toenemende aantallen met verkochte coins zorgen ervoor dat in de toekomst potentie heeft om een Binance Listing te worden. 

Op dit moment kost 1 WSM nog maar $0.0316, maar over een paar dagen gaat de prijs van deze coin alweer omhoog naar $0.0319. Wees er dus snel bij voordat de prijs in de presale gaat stijgen. Wil je investeren in deze opkomende meme coin? Gebruik dan de link hieronder.

>>> Koop $WSM hier <<< 

3. Thug Life ($THUG)

De laatste veelbelovende cryptomunt die in dit artikel behandeld wordt is Thug Life, met de bijhorende coin $THUG. Net als Wall Street Memes is Thug Life een meme coin die zich ook echt op zijn community richt. 

Thug Life is nog maar een aantal weken live, maar het ziet er nu al naar uit dat de presale binnen de kortste keren uitverkocht gaat worden. Hij eindigt wanneer de hard cap wordt bereikt. Die ligt bij Thug Life op $2,058 miljoen, en dit is dus al bijna bereikt. 

Diverse experts hebben gezegd dat $THUG potentie heeft om 100 keer in waarde te verdubbelen. Daarmee zou het mogelijk een crypto listing worden bij bijvoorbeeld Binance of Coinmerce. Het is dus aan te raden om te investeren in deze coin nu het nog voordelig kan. 

Zoals al eerder benoemd is Thug Life een coin die zich echt richt op de community. Het platform is geïnspireerd door de jaren 80 beweging in Amerika, met onder andere Snoop Dogg. Hierdoor krijgt de coin nu zoveel aandacht. 

De gehele presale besloeg 70% van het totale aantal tokens (4,2 miljard), en nog maar een klein deel is beschikbaar. Wacht dus niet en investeer nu in deze veelbelovende nieuwe crypto voordat het te laat is. 

>>> Koop $THUG hier <<<

Andere Nieuwe Binance Listings: Arbitrum ($ARB) en Verge ($XVG) Handelsparen Beschikbaar vanaf 14 Juli

Naast de hierboven genoemde beste opkomende crypto, zijn er per 14 juli ook diverse nieuwe handelsparen van al langer bestaande tokens beschikbaar op Binance. Het gaat om de volgende paren, waarvan volgens experts voor Arbitrum en Verge veelbelovend zijn:

  • ARB/ETH, 
  • BCH/TRY 
  • XVG/TRY
  • XVG/TUSD

Let op, doordat Binance stopt met het aanbieden van crypto trading aan Nederlandse klanten, kun je zelf deze tokens niet gaan verhandelen bij de crypto exchange. Je zult daarom op zoek moeten naar een alternatief. 

Er zijn ook in Nederland verschillende crypto exchanges actief met een licentie van DNB, die hier dus volledig legaal opereren en ook diverse cryptomunten aanbieden. Bezoek hun websites om erachter te komen welke handelsparen er allemaal beschikbaar zijn. 

Je kunt ook investeren in een van de genoemde presales. Deze zijn vrij toegankelijk, overal ter wereld. Je hebt daardoor geen problemen met het vinden van een geschikte exchange.

Hoe Vind ik de Beste Veelbelovende Nieuwe Crypto?

De eerder genoemde top 3 opkomende cryptocurrencies zijn momenteel nog niet te vinden op de grote exchange platformen als Binance en Coinmerce. Hierdoor hebben ze nog niet de aandacht van de grote massa weten te trekken, wat beleggers in hun voordeel kan werken. 

Maar hoe weet je nou welke coins potentie hebben en welke coins niet, nog voordat ze gelist worden bij een bekende cryptocurrency exchange?

Voor het vinden van deze veelbelovende nieuwe crypto is het daarom erg belangrijk om sociale media in de gaten te houden. Op sites als Twitter of Reddit worden veel van deze nieuwe meme coins geïntroduceerd. Hier staat vervolgens ook vaak een linkje naar de opkomende crypto, zodat je op de pagina van de token zelf komt. Daar is dan informatie te vinden over de token, maar ook over de presale, tokenomics en de roadmap.

Hoe Kan ik Investeren Vanuit Nederland in Opkomende Crypto Listings?

In Nederland is de cryptocurrency exchange Binance vanaf 13 juli gesloten. Maar op zulke grote exchanges ga je deze opkomende cryptomunten ook niet vinden. Deze staan er namelijk nog niet op als crypto listings. 

Je kunt er dus voor kiezen om zulke tokens in de pre sale aan te schaffen. Via sociale media en experts kun je een inschatting maken of het een veelbelovende crypto is. Maar hierbij weet je natuurlijk nooit zeker wat het gaat doen. Deze kleine coins kunnen namelijk heel snel heel veel stijgen, maar ook heel snel dalen. 

Een andere optie is daarom om te wachten tot het als Binance listing op een wereldwijde exchange komt. Dit betekent wel dat de pre sale voorbij is en tokens dus niet meer voor die hele lage prijs gekocht kunnen worden. Het geeft daarentegen wel wat meer zekerheid over hoe de coin het gaat doen. In Nederland is nu het platform Coinmerce te gebruiken als vervanging voor Binance, maar volgens Binance zijn ze hard bezig om weer terug te keren naar de Nederlandse markt. 

>>> Ga naar de Presale van de Meest Veelbelovende Crypto van het moment <<<