whalesbtcpb
Persbericht

7 Altcoins waar Whales op inzetten voor Jouw 100x Portfolio in Oktober

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Elke herfst ziet de cryptomarkt een aanzienlijke beweging, en scherpzinnige investeerders zoeken naar top altcoins die mogelijk extreem hoge rendementen beloven. Hoewel Bitcoin en Ethereum vaak de aandacht trekken, liggen de echte schatten onder de oppervlakte bij andere top cryptovaluta. Onlangs hebben de grote marktspelers (walvissen) opvallende zetten gedaan, diep duikend in de wereld van altcoins, met name met een focus op zeven specifieke tokens die beloven exponentieel te groeien.

InQubeta ($QUBE) – De Beste ICO van 2023

Aan kop gaat InQubeta, dat golven maakt in de AI-cryptosector. Naarmate de wereld van AI-technologie groeit, is het ontgrendelen van het volledige potentieel ervan nog nooit zo urgent geweest. Hoewel start-ups grenzen verleggen en industrieën transformeren, is de financiering van dergelijke ondernemingen lange tijd het domein geweest van de geprivilegieerde few. Hier komt InQubeta om de hoek kijken.

Met zijn baanbrekende platform overbrugt InQubeta de bestaande kloof tussen start-ups en investeerders. Via fractionele investeringsmogelijkheden met zijn inheemse QUBE-tokens democratiseert InQubeta het AI-investeringslandschap. Deze ERC20-deflatoire munt, met zijn robuuste beloningssysteem, biedt niet alleen de beste crypto-investeringsoptie, maar voedt ook de InQubeta NFT-marktplaats. Op deze marktplaats komen investeerders en start-ups samen, wat de vooruitgang van AI-technologie verzekert en tegelijkertijd aanzienlijke rendementen biedt. Bovendien, met al meer dan $3,4 miljoen opgehaald in hun voorverkoop en een routekaart die opschept over cross-chain uitbreiding tegen 2024, lijkt InQubeta de AI-investeringsparadigma’s te gaan herdefiniëren.

Bezoek InQubeta Voorverkoop 

Borroe .Finance (ROE)

Borroe onderscheidt zich als een unieke oplossing op maat gemaakt voor Web3-bedrijven. De onvoorspelbare inkomstenstromen en inherente betalingsvertragingen in de digitale wereld hadden een oplossing nodig. Borroe’s Web3 factuurkortings-NFT-marktplaats biedt precies dat. Bedrijven kunnen NFT’s minten en verkopen die hun verwachte inkomsten vertegenwoordigen, waardoor hun liquiditeitsstrategie verandert. Versterkt door een AI-gecentreerde architectuur, is ROE de levenslijn die Web3-bedrijven niet wisten dat ze nodig hadden.

Bezoek Borroe.Finance Voorverkoop

Injective Protocol (INJ)

Injective Protocol maakt naam in de vergunningsvrije wereld als een toonaangevend DeFi-project. INJ, het inheemse nutstoken, speelt een cruciale rol binnen de exchange. Het faciliteert governance-beslissingen, biedt kortingen op kosten en stimuleert netwerkdeelnemers. Het INJ-token stelt gebruikers in staat actief deel te nemen aan de governance van het protocol en zo de toekomstige richting te bepalen.

Fetch.AI (FET)

Fetch.AI doorbreekt barrières door machine learning en blockchain te combineren. Terwijl de beweging richting gedecentraliseerde platformen momentum wint, onderscheidt het platform van Fetch.AI voor machine learning-implementaties zich, en biedt het een nieuw grensgebied in AI-toepassingen binnen de blockchain-ruimte.

Oraichain (ORAI)

Oraichain’s visie op een AI Layer 1-platform benadrukt interoperabiliteit. Door zijn krachtige AI-ecosysteem naadloos te verbinden met grote blockchains, loopt Oraichain voorop in een onderling verbonden toekomst. Met zijn relaying-protocollen en bruggen verankert de Oraichain Mainnet 2.0 dit uitgebreide AI-blockchain-ecosysteem en toont het wat de volgende stap is voor AI en blockchain-integratie.

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET spreekt tot de verbeelding met zijn ambitieuze streven om gedecentraliseerde AI-diensten aan te bieden. AGIX, het inheemse asset, is niet zomaar een goede crypto om te kopen; het is een beweging richting een gedecentraliseerde toekomst waarin AI-diensten toegankelijk, transparant en gedreven zijn door gemeenschappelijke consensus.

Ocean Protocol (OCEAN)

In een wereld die steeds meer door data wordt aangedreven, loopt Ocean Protocol voorop in de strijd voor gedecentraliseerde data-uitwisselingsplatforms. Het geeft gebruikers macht, zorgt ervoor dat datarechten beschermd worden, en creëert een omgeving waarin data veilig gedeeld kan worden, wat een nieuw tijdperk van datagedreven innovaties aandrijft.

In de woelige wateren van de cryptomarkt staan alle eerder genoemde altcoins als vuurtorens, die investeerders naar veelbelovende havens leiden. Elk biedt een unieke propositie, gedreven door technologie en visie. Terwijl walvissen hun inzetten plaatsen, komen deze top altcoins naar voren als de koplopers voor de langverwachte sprong in de oktoberportefeuille.

Bezoek InQubeta Voorverkoop 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.