SurfReward
Persbericht

AdTech Extensie van Surf Reward: Laat Advertenties voor jou Werken met Innovatieve Extensie

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Surf Reward ($SURF) heeft een baanbrekende extensie genaamd AdTech gecreëerd waarmee het mogelijk wordt om te verdienen aan het zien van advertenties. Met deze extensie wordt het dus mogelijk om geld te verdienen met crypto terwijl je surft op het internet! 

Door dit interessante project proberen veel investeerders zo snel mogelijk deel te nemen aan de presale ervan. De verwachting is namelijk dat er aanzienlijke investeringen in advertenties zullen plaatsvinden, wat potentieel vroege investeerders een rendement tot wel 50 keer hun oorspronkelijke investering kan opleveren. Tot op heden is er al meer dan $250.000 opgehaald in de presale fase.  

Het Surf-to-Earn ecosysteem heeft de potentie om irritante online advertenties om te zetten in geld door middel van een simpele browser extensie. 

Benieuwd hoe dit precies in zijn werking gaat? Hieronder zullen we het project verder bespreken, zodat je van alle nodige informatie voorzien bent. 

Surf Reward Transformeert de Wereld van Online Advertising

Surf Reward is de wereld van online advertising volledig aan het transformeren door middel van een browser extensie waarmee het mogelijk wordt om beloningen te ontvangen wanneer je surft op het internet. 

Het Surf2-Earn ecosysteem voorziet individuele gebruikers van advertenties van hun eigen advertising partners, waardoor gebruikers de kans krijgen om door middel van deze samenwerking een deel van de inkomsten te ontvangen.

Een aanzienlijk deel van de gegenereerde inkomsten zal opnieuw worden toegevoegd aan de liquidity pool, waardoor investeerders in de $SURF token het meeste zullen profiteren. 

Als gevolg hiervan zijn er veel investeerders die zo snel mogelijk deel willen nemen aan het project. De verwachting is dat de totale opbrengst van het project hierdoor binnenkort ver boven de $250.000 mijlpaal zal gaan stijgen. Het behalen van deze mijlpaal illustreert dan ook de hype die er momenteel rondom het project heerst. 

De oprichter van het project is Abelius Capital, een Duits aandelen bedrijf met een hoofdkantoor in Düsseldorf. 

Het team van het veelbelovende crypto project is hierboven te zien en zijn volledig doxxed. Hierdoor zien we $SURF echt als een interessant project waarbij het niet lang zal gaan duren voordat het grote publiek op de hoogte komt. 

Surf het Web en Verdien Beloningen Door Middel van de Surf Reward Browser Extensie

De wereld van online advertenties is inmiddels uitgegroeid tot een industrie die honderden miljarden euro’s waard is, waardoor het niet gek is om te bedenken dat de meeste partijen er op uit zijn om zo veel mogelijk er aan te verdienen.

Eigenaren van websites willen daarom ook alles eruit halen wat er in zit voor de gelimiteerde plek die er is hebben op de website. Hierdoor zien we dat de meeste eigenaren simpelweg het bod accepteren voor de advertenties die het hoogste bedrag willen betalen.

Het gevolg hiervan is dat gebruikers op het internet gebombardeerd worden met een grote hoeveelheid irrelevante advertenties. 

Verder worden de gebruikers die de advertenties zien niet beloond binnen deze miljardenindustrie. Het zijn dan ook vaak de eigenaren van de website die ervandoor gaan met het grootste gedeelte van de opbrengsten. 

Een gevolg van deze praktijken is het installeren van advertentieblokkers zoals AdBlock. De gebruikers zien irrelevante advertenties en verdienen hier ook niets aan, dus waarom zouden ze deze moeten zien? 

Door de hoge prevalentie van AdBlock worden de advertenties van veel bedrijven niet getoond – zo wordt er geschat dat 11% van de totale internetgebruikers een soortgelijk programma heeft geïnstalleerd. In totaal zijn dit maar liefst rond de 615 miljoen apparaten. 

Het doel van Surf Reward is hier verandering in te brengen en een einde te maken aan deze oneerlijke praktijken binnen de online advertentie-industrie. Hiervoor gaat deze kleine crypto met potentie gebruikmaken van een innovatieve AdTech extensie. 

Met deze browser extensie worden gebruikers beloond wanneer ze advertenties bekijken. De extensie is beschikbaar op elke grote webbrowser, waardoor je als gebruiker je gewoontes niet hoeft te veranderen om gebruik te maken van Surf Reward. 

Surf-2-Earn beloont gebruikers, faciliteert de weergave van advertenties voor adverteerders en garandeert dat het merendeel van de advertentie-inkomsten ten goede komt aan $SURF-investeerders. Dit project biedt dus over het algemeen een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Het project heeft als doel om de kloof tussen advertising partners en internetgebruikers te verkleinen. De extensie fungeert als een effectief hulpmiddel, omdat het de mogelijkheid biedt om eenvoudig geld te verdienen door het internet te gebruiken.

Advertising Opbrengsten Verdeeld onder Investeerders

Gebruikers dienen hiervoor enkel en alleen de Surf Reward browser extensie te installeren. Hierna kunnen ze direct beginnen met verdienen bij elke advertentie die ze zien. 

Verder is het ook een handige extensie om te gebruiken, aangezien alle irrelevante advertenties direct geblokkeerd worden en vervangen met een ad van een van de 3000 partners van het platform. 

Deze manier van werken zorgt ervoor dat irritante advertenties niet gezien worden door gebruikers en deze hiernaast een daadwerkelijke motivatie hebben om de advertenties te bekijken. 

Bovendien is het aantrekkelijk dat het merendeel van de advertentie-inkomsten wordt verdeeld onder investeerders in $SURF. 

De partners van Surf Reward zullen betalingen doen om hun advertenties via het netwerk weer te geven.

Van de totale opbrengsten van deze advertenties zal 30% worden verdeeld onder de gebruikers die de advertenties zien. Hierdoor kunnen deze gebruikers daadwerkelijk geld verdienen wanneer ze surfen op het internet. 

De andere 60% van de opbrengsten van de advertenties zal opnieuw worden geïnvesteerd in de liquidity pool van de $SURF token, waardoor er een constante vraag naar de token ontstaat. 

Dit schept verwachtingen dat de waarde van $SURF zal exploderen naarmate meer adverteerders zich bij het platform voegen. Als dit gebeurt, kunnen investeerders die vroeg instappen, rekenen op aanzienlijke langetermijnrendementen.

Neem Deel nu de Prijzen Laag zijn

Nu de presale van deze nieuwe crypto het zo goed doet en inmiddels al verschillende mijlpalen heeft weten te bereiken, raden we investeerders die geïnteresseerd zijn aan om zo snel mogelijk deel te nemen voordat het te laat is. Momenteel kan de token nog worden aangeschaft voor een lage prijs, maar dit kan in de toekomst een heel ander verhaal zijn.

In totaal is er al meer dan $250.000 opgehaald in de presale, waar de $SURF token gekocht kan worden voor $0,027 per stuk.

Aan de andere kant hanteert de presale een systeem waarbij de prijs per token in de opeenvolgende fasen geleidelijk stijgt. Hierdoor neemt de prijs van $SURF elke 14 dagen toe met $0,001.

Investeerders die vroeg investeren kunnen hierdoor rekenen op het grootste rendement wanneer de token gelist wordt op crypto exchanges, waar verwacht wordt dat de listing prijs $0,05 zal gaan zijn. 

Recentelijk heeft het project ook een staking mechanisme gelanceerd waarbij stakers gebruik kunnen maken van een APY van bijna 3.000%.

Het is te verwachten dat het APY-percentage lager zal worden naarmate meer mensen deelnemen aan de staking pool. Niettemin kunnen we nog steeds aannemen dat de beloningen aanzienlijk hoger zijn dan die van de meeste staking protocollen die beschikbaar zijn voor populaire cryptomunten.

Al met al kunnen $SURF-investeerders opbrengsten verwachten op de lange termijn naarmate het netwerk blijft groeien. Er zijn veel investeerders die geloven dat een potentieel rendement van 50 keer mogelijk is naarmate het project zich verder ontwikkelt.

Blijf op de hoogte van Surf Reward via Twitter (X) en Telegram. Hier wordt het laatste nieuws met betrekking tot de presale, rewards programma en andere belangrijke mededelingen. 

Investeer nu in Surf Reward.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.