Uwerx pb175
Persbericht

Als je Wojack (WOJAK) en Pepe (PEPE) hebt gemist, mis dan Uwerx (WERX) voorverkoop niet

Terwijl de cryptomarkt investeerders nieuwe kansen blijft bieden, betreedt Uwerx het podium om de freelancemarkt te verstoren. Terwijl meme-munten zoals Wojak (WOJAK) en Pepe (PEPE) aan populariteit hebben gewonnen, presenteert Uwerx een uniek waardevoorstel met opwindend potentieel.

Dus maak je geen zorgen als je een investering in Pepe (PEPE) en Wojak (WOJAK) hebt gemist; De voorverkoop van Uwerx is zoveel meer. Lees meer over de prijsvoorspellingen voor deze drie populaire cryptoprojecten en ontdek waarom Uwerx uw eerste keuze zou moeten zijn in 2023.

Wojak (WOJAK): Mensen wereldwijd verbinden via memes

Wojak (WOJAK) is een nieuw en opwindend cryptocurrency-project dat gebruikmaakt van de kracht van memes om mensen samen te brengen op een gedecentraliseerd platform. Geïnspireerd door de iconische internetmeme, wil Wojak (WOJAK) een wereldwijde gemeenschap creëren die deelt en verbindt door een gemeenschappelijke interesse in internetcultuur.

Op het moment van schrijven is Wojak (WOJAK) geprijsd op $0,00025801, met een 24-uurs handelsvolume van $6.615.647. Verschillende analisten voorspellen dat de prijs van Wojak (WOJAK) in 2024 $0,00094975 zal bereiken, wat wijst op een groeipotentieel in de komende jaren.

Deze projectie is gebaseerd op de toenemende populariteit van memes en de sterke community die zich al heeft gevormd rond het Wojak (WOJAK) netwerk.

Pepe (PEPE): een mix van internetcultuur en crypto

Pepe (PEPE) is een meme-munt die medio april 2023 is gelanceerd, geïnspireerd op de Pepe the Frog-meme. Meme-munten zijn een soort cryptocurrency gebaseerd op internetmemes en worden vaak gepromoot door influencers, zoals Elon Musk. Pepe (PEPE) heeft snel aan populariteit gewonnen onder meme-enthousiastelingen en crypto-investeerders.

De prijs van Pepe (PEPE) is momenteel $0,00000167, met een 24-uurs handelsvolume van $291.371.959. Pepe (PEPE) staat momenteel op nummer 52 op CoinMarketCap met een marktkapitalisatie van $906.903.995.

Marktexperts voorspellen dat de waarde van Pepe (PEPE) tegen 2024 $0,00000565 zal bereiken, aangezien het project een solide achterban heeft en aanzienlijk in populariteit groeit.

Uwerx (WERX): het freelanceplatform dat beter presteert dan Meme Coins en Altcoins

Uwerx is een gedecentraliseerd platform dat blockchain-technologie gebruikt om veilige en transparante transacties tussen freelancers en klanten te bieden.

Met gepersonaliseerde matching, stimulering en verifieerbare opgeslagen gegevens onderscheidt Uwerx zich van andere platforms zoals Fiverr en Upwork. Het rekent 1% servicekosten in vergelijking met de 20% die andere platforms in rekening brengen.

Het platform heeft onlangs Uwerx Vault geïntroduceerd, waarmee gebruikers hun WERX-tokens kunnen opslaan en beloningen kunnen verdienen door middel van staking. Deze passieve inkomstenstroom is een geweldige manier voor gebruikers om te profiteren van het platform terwijl ze hun tokens behouden.

Met meer dan 3.500 gebruikers, 1.000 leden op Telegram en miljoenen aan investeringen wint Uwerx snel aan populariteit. De voorverkoop van Uwerx bevindt zich in fase vier en om de mijlpaal te vieren, biedt het een bonus van 20% op tokenaankopen voor $0,0225/token.

De Alpha-versie van het Uwerx-platform is momenteel in ontwikkeling en zal naar verwachting deze week worden vrijgegeven!

Uwerx (WERX) stelt nieuwe normen in de freelance-industrie met bijgewerkte functies

Het Uwerx-team heeft onlangs zijn strategieën bijgewerkt en geherstructureerd met geoptimaliseerde tokentoewijzingen en aangepaste partner- en gebruikersprikkels.

De voorverkooptoewijzing is verhoogd tot 57% om vroege supporters meer kansen te bieden, terwijl de toewijzing van het oprichtende team is teruggebracht tot 7% ​​om prioriteit te geven aan gebruikersvoordelen.

Partnerschapsprikkels zijn ook aangepast naar 3% op basis van feedback, prestatieprikkels voor gebruikers zijn verlaagd naar 6,5% en prikkels om lid te worden zijn verhoogd naar 6,5% om nieuwe aanmeldingen aan te trekken. Deze veranderingen weerspiegelen de toewijding van Uwerx aan zijn gebruikers en het groeiende ecosysteem.

Uwerx heeft ook de voorverkoopfasen vereenvoudigd, de toewijzing van fase vier verhoogd tot 77,5 miljoen tokens en een nieuwe fase (vijfde fase) geïntroduceerd met een toewijzing van 72,5 miljoen tokens. Deze veranderingen weerspiegelen de toewijding van Uwerx aan zijn gebruikers en het groeiende ecosysteem.

Het team van Uwerx zet zich in voor het succes van het platform en zal afstand doen van slim contracteigendom wanneer het project wordt gelanceerd op gecentraliseerde beurzen. Bovendien heeft Uwerx met succes audits uitgevoerd door InterFi Network en SolidProof afgerond en heeft het een vermelding verdiend op CoinSniper. Beleggers zijn verheugd dat het op 1 augustus op Uniswap zal worden genoteerd.

Mis deze kans niet om te investeren in de toekomst van freelance blockchain.

Doe vandaag mee met de voorverkoop en maak deel uit van de Uwerx-revolutie!

Klik op de onderstaande links om deel te nemen aan de Uwerx-voorverkoop:

Presale:  invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/