pb
Persbericht

Altcoin Markt Tuimelt In Crypto Crash Na 2,4% Daling Marketcap – Waarom Daalt Crypto Deze Week?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De altcoin markt lijkt het nog altijd moeilijk te hebben nu de dominantie van Bitcoin blijft groeien. De market cap van de altcoin markt daalde met 2,4% in een week tijd en investeerders vragen zich daarom af of er sprake is van een crypto crash. Waarom daalt crypto markt zo hard?

Bitcoin heeft nog altijd een grote invloed op de prestaties van de rest van de crypto markt. Met een huidige market cap van $ 1,34 biljoen heeft Bitcoin 54,32% van de totale crypto market cap in handen. Dit aandeel is over de afgelopen weken alleen maar gegroeid, iets wat negatieve gevolgen kan hebben voor de altcoin markt.

Bron: CoinMarketCap

Naarmate de dominantie van Bitcoin groeit, wordt de grootste crypto van de wereld ook steeds meer gezien als een ‘safe haven’ voor investeerders. Hierdoor kiezen veel investeerders ervoor om de stap te maken naar Bitcoin, wat desastreus kan zijn voor altcoins.

De altcoin markt heeft het recentelijk dan ook erg moeilijk gehad. De market cap daalde over de afgelopen week met 2,4% waardoor de altcoin markt een market cap heeft rond de $ 254 miljard. De dominantie is echter niet de enige reden waarom de altcoin markt het moeilijk heeft.

Effect van Aankomende CPI Data en FOMC Vergadering 

Een belangrijke reden voor de mindere prestaties van altcoins is de speculatie over de aankomende CPI data en een nieuwe FOMC vergadering. In het verleden heeft de crypto markt vaker neerwaartse bewegingen gemaakt in aanloop naar deze evenementen en de crypto markt is ook erg gevoelig voor de uitspraken van FED voorzitter Jerome Powell.

Nu het nog altijd onzeker is of de Federal Reserve de rentetarieven gaat verlagen, ondervindt de altcoin markt de nodige volatiliteit. De aankomende CPI data moet een belangrijke indicatie zijn over de toekomstige besluiten van de FED omtrent rentetarieven. 

Historisch gezien gaat de verlaging van de rentetarieven samen met een stijging binnen de altcoin markt. 

Effect van Roaring Kitty 

Een nieuwe tweet van Roaring Kitty zorgde initieel voor grootse winsten voor de altcoin markt. Met name meme coins wisten ongelofelijk stijgingen door te maken nadat de GameStop aandelen grote winsten wisten door wisten te maken. 

Dit recente succes kwam echter snel ten einde en dit lijkt ervoor gezorgd te hebben dat een groot deel van de altcoin markt nu aan het consolideren is. 

Niet Elke Altcoin Doet het Slecht

Ondanks dat de altcoin markt zich in een moeilijke fase bevindt, lijkt er geen sprake te zijn van een crypto crash. Er zijn bijvoorbeeld meerdere meme coins die op woensdag 12 juni met meer dan 10% wisten te stijgen. Pepe steeg bijvoorbeeld 12,73% terwijl DOG met maar liefst 26,59% wist te stijgen.

Pepe Koers Stijgt 12,73% – Bron: CoinMarketCap

Een sector in de altcoin markt die ook niet beïnvloed wordt door de mindere prestaties is de presale sector. Presale projecten zijn projecten die hun tokens verkopen voor de initiële listing op exchanges voor gereduceerde prijzen zodat ze hun ontwikkelingskosten kunnen financieren. 

Deze tokens worden doordat ze niet gelist zijn op exchanges ook niet beïnvloed door de huidige neerwaartse trend. Investeerders die vervolgens in staat zijn om de juiste presale token te identificeren kunnen grote winsten realiseren op het moment dat deze tokens gelist worden op exchanges en vervolgens exploderen in waarde.

Het kan echter erg moeilijk zijn om de juiste presale token te identificeren door het grote aantal nieuwe tokens dat dagelijks gelanceerd wordt. Alleen CoinMarketCap listte in april bijvoorbeeld al meer dan 138 nieuwe meme coins.

Om investeerders te helpen, beschrijven we hieronder de beste presale tokens van dit moment. Al deze presale tokens zijn in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken op het moment dat deze projecten tractie winnen en worden gelist op exchanges. Investeerders kunnen ook uitgaan van veilige projecten, aangezien de smart contracts van al deze projecten geaudit zijn om mogelijke problemen te voorkomen.

Hieronder vind je de beste presale tokens van dit moment:

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play-to-Earn Meme Coin Gaat Viraal

Met PlayDoge is er een nieuwe Play-to-Earn (P2E) token op de markt verschenen die gebruikers in staat stelt om de Tamagotchi game opnieuw te ervaren. PlayDoge transformeert de iconische Doge meme namelijk in een virtueel huisdier dat verzorgd en getraind moet worden.

Gebruikers zijn vervolgens in staat om minigames te spelen met hun virtuele huisdier. Op deze manier zijn ze in staat om PLAY tokens te verdienen. De mobiele P2E game van PlayDoge omarmt de jaren 90 nostalgie van games zoals Super Mario Bros en Sonic door middel van zijn 8-bit 2D vormgeving.

Naast dat de PLAY token dient als beloning binnen de PlayDoge P2E game, zijn gebruikers ook in staat om de PLAY token te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op deze manier kunnen gebruikers een passief inkomen realiseren terwijl ze hun virtuele Doge huisdier verzorgen. 12% van de totale token voorraad is apart gezet voor staking beloningen en onlangs werd ook ETH staking geïntroduceerd. ETH staking beloningen bevinden zich op het moment boven de 200% terwijl die van BNB in de buurt van de 90% bevinden.

De presale van PlayDoge bleek al snel een groot succes. In korte tijd wist het meer dan $ 4 miljoen op te halen en hierdoor racet het door zijn presale fases in. De huidige prijs van $ 0,00507 per token zal dan ook snel verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

99Bitcoins (99BTC) – Bekende Naam Binnen Crypto Community Lanceert Eigen Crypto

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto community. Dit project lanceerde in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie. Dit project heeft er nu voor gekozen een eigen crypto te lanceren door de start van de 99BTC presale, een presale die al snel een groot succes bleek.

99Bitcoins is een van de grootste crypto educatie websites die er is. Het project heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal. Dit project heeft de 99BTC token met name gelanceerd voor zijn unieke Learn-to-Earn systeem. Binnen dit systeem zijn gebruikers in staat om crypto te verdienen terwijl ze worden opgeleid over de crypto markt. Er staat voor bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar voor dit platform.

Naast dat de 99BTC token dient als beloning voor dit leer systeem, brengt het ook andere voordelen met zich mee. Gebruikers die de token vasthouden komen namelijk in aanmerking voor voordelen zoals trading signalen en online webinars. Daarnaast kan de token ook gestaked worden voor aantrekkelijke beloningen. 14% van de totale token voorraad, ofwel 13,86 miljard tokens, is apart gezet voor deze staking beloningen.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $ 2,1 miljoen op weten te halen. Hiermee komt de presale steeds dichter in de buurt van zijn volgende doel bij de $ 2,95 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt zal de huidige prijs van $ 0,00109 per token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek 99Bitcoins Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuw Crypto Project Geïnspireerd Door de Vrijheid van Base Jumping

Base Dawgz is een nieuw crypto project dat zijn inspiratie haalt uit de vrijheid van base jumping. Dit project heeft als doel om deze vrijheid nu naar de blockchain te brengen met behulp van multi-chain functionaliteit. Base Dawgz wil een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk maken. De eerste stap is dus het kunnen verplaatsen van je tokens over verschillende blockchains.

Base Dawgz is een referentie naar zowel base jumping als de Base blockchain. Dit project wordt namelijk ontwikkeld op de bekende Base blockchain. Om de multi-chain functionaliteit te realiseren zal de token echter ook beschikbaar zijn op de ETH, BNB, SOL en AVAX blockchains.

Investeerders van Base Dawgz kunnen rekenen op duidelijke tokenomics. In totaal is 20% van de token voorraad van 8,453 miljard tokens beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast is 20% van de token voorraad gereserveerd voor staking beloningen en 20% voor liquiditeit. Het team van Base Dawgz heeft ook 15% van de token voorraad gereserveerd voor DAWGX beloningen en 15% voor marketing. De resterende 10% wordt gebruikt voor de listings.

De presale van DAWGZ wist onlangs voorbij de mijlpaal van $ 1 miljoen te stijgen. Tijdens deze presale kosten tokens $ 0,00502 per stuk. Deze prijs zal in elke fase van de presale echter verder stijgen in prijs. De eerstvolgende prijsstijging zal daardoor op dinsdag plaatsvinden. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX. 

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.