Chainlink linkpb
Persbericht

Analist voorspelt dat Chainlink en Polygon kunnen exploderen, QUBE binnenkort 30x?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Er zijn nog maar twee maanden over in 2023 en de cryptomarkt lijkt klaar te staan voor een mogelijke enorme bull run. Na het verbreken van record na record, toont de markt geen tekenen van vertraging en heeft zelfs geleid tot spannende voorspellingen van analisten.

Analisten hebben aangegeven dat er een sterke mogelijkheid bestaat dat oude favorieten zoals Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC) de komende maanden potentieel kunnen exploderen.

Echter, de verrassing is de recent gelanceerde InQubeta (QUBE) waarvan analisten beweren dat het potentieel met 30x kan groeien. Het gedecentraliseerde platform was een van de nieuwe altcoins van 2023 en helpt startups die met kunstmatige intelligentie (AI) werken om financiering van investeerders te verzamelen.

De populariteit schoot onlangs omhoog nadat de ICO meer dan $4,9 miljoen aan financiering binnenbracht.

InQubeta: Helpt AI-startups hun toekomst op te bouwen

InQubeta is een nieuw platform voor AI-startups om financiering te zoeken bij geverifieerde investeerders. Het platform streeft ernaar een cruciale rol te spelen in het ondersteunen van de groei van AI-startups en hen te helpen hun volledige potentieel te ontplooien.

InQubeta heeft een transparant model waarbij beide partijen kansen kunnen beoordelen voordat ze contact leggen. Terwijl het potentieel van InQubeta om startups te helpen bloeien duidelijk is, stelt het ook investeerders in staat om AI-gebaseerde projecten te ontdekken die op de markt gelanceerd zullen worden. Deze voorsprong kan investeerders helpen om voor te blijven op concurrenten met het voordeel van de ‘early bird’.

Voor alle transacties of betalingen binnen het InQubeta-ecosysteem moet men de native cryptocurrency van het platform gebruiken – de QUBE-token. Gebouwd met behulp van Ethereum’s ERC-20 technologie, kan de QUBE-token verschillende kansen ontsluiten voor zijn houders.

Deze kansen variëren van staking en governance tot het diversifiëren van een cryptoportfolio. Hoewel er 1,5 miljard QUBE-tokens bestaan, zal slechts 65% ervan te koop zijn.

Gezien het maximumaantal tokens dat beschikbaar is voor verkoop, is er een grote haast onder crypto-gebruikers om het te kopen. Als gevolg daarvan is de populariteit ervan enorm gestegen in korte tijd en nu zetten toonaangevende analisten de QUBE-token op hun lijsten van beste cryptocurrency ICO’s.

Staking is een ideale optie voor crypto-gebruikers die willen dat hun activa het zware werk doen. Ze kunnen passief inkomen verdienen zonder hun QUBE-token te hoeven verkopen.

Tokenbezitters stemmen ermee in om hun QUBE-tokens te staken en de activa worden gebruikt ter ondersteuning van de operaties van InQubeta. In ruil daarvoor krijgen de houders crypto-beloningen. Voor deze beloningen heeft het InQubeta-team een aparte pool gecreëerd.

Deze diverse functies en het vermogen om een passief inkomen te bieden bevestigen de positie van de QUBE-token als een betrouwbare altcoin en kunnen al uw zorgen wegnemen over welke crypto’s nu te kopen.

Bezoek InQubeta Presale

Chainlink is een op blockchain gebaseerd platform waar men verschillende tools kan vinden voor het creëren van krachtige gedecentraliseerde oplossingen. Deze tools worden aangedreven door een Oracles-gebaseerd protocol en kunnen voordelen bieden zoals gegevensnauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Het kan naadloze communicatie tussen netwerken faciliteren door privé- of publieke blockchains te verbinden met gedecentraliseerde systemen. De native token van het platform is LINK.

De financiële toezichthouder van Singapore, de Monetary Authority of Singapore (MAS), heeft een whitepaper uitgebracht die zich richt op de onderlinge verbindende eigenschappen van digitale activa zoals cryptocurrencies.

MAS heeft samengewerkt met cryptobedrijven zoals Chainlink en andere financiële instellingen om de whitepaper uit te brengen. De whitepaper stelt een onderling verbonden model voor dat kan dienen als een gemeenschappelijk kader voor het uitwisselen van virtuele activa over blockchains.

OKX gaat Layer 2 blockchain creëren met Polygon CDK

Polygon, een van de altcoins om dit jaar in de gaten te houden, is een gedecentraliseerd platform dat zero-knowledge tools biedt voor het schalen van Ethereum dApps en oplossingen.

De native token is MATIC, die wordt gebruikt voor betalingen en staking op het netwerk.

In een recente ontwikkeling heeft OKX aangegeven dat het een Layer 2 blockchain zal uitrollen die wordt aangedreven door Polygon. De blockchain zal X1 worden genoemd en naar verwachting operationeel zijn in het eerste kwartaal van volgend jaar.

De beurs is van plan om de OKX-token ‘OKB’ te gebruiken voor het faciliteren van gasfee-betalingen. Met de samenwerking zal OKX een belangrijke bijdrager zijn aan Polygon’s chain development kit. OKX behoort momenteel tot de top 10 van crypto-exchanges in de wereld.

Bezoek InQubeta Presale

Conclusie

Naarmate 2023 dichter bij het einde komt, is er veel gespeculeer over welke de beste cryptocurrency is om nu te kopen. Hoewel verschillende gebruikers verschillende voorkeuren kunnen hebben, noemen analisten wereldwijd InQubeta, Chainlink en Polygon als de best presterende crypto-activa van het jaar.

Deze drie tokens hebben indruk gemaakt met hun stijgende prijzen en functies van de volgende generatie. Of het nu gaat om langetermijnrendement, een passief inkomen of het opfleuren van je crypto-portfolio, de drie cryptocurrencies vinken alle juiste vakjes aan.

Bezoek InQubeta Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.