Persbericht

Analisten voorspellen dat Uwerx (WERX) beter zou kunnen presteren dan Monero (XMR) in de komende bullrun

Terwijl sommige cryptomunten wat terrein winnen, raken andere verstrikt in de poten van de beer. Monero probeert aan de beren te ontsnappen, terwijl Uwerx gedijt op de voorverkoop. Uwerx is een nieuw cryptoproject dat onlangs debuteerde en binnen een paar maanden van start wil gaan. Het is een nieuw blockchain-project met een aantal opwindende functies en toevoegingen aan de cryptomarkt. Uwerx is momenteel in de voorverkoop en op de radar voor grote investeerders. Lees hieronder meer over het nieuwe project.

Uwerx (WERX) is de uitvinding van het decennium

Uwerx is een nieuw cryptoproject dat binnenkort wordt gelanceerd op de Ethereum-blockchain. Het is een cryptoproject dat oplossingen en hulpprogramma’s uit de echte wereld naar de freelancegemeenschap brengt. Naarmate het aantal freelancers wereldwijd groeit, is er een gelijke toename van freelancerplatforms die eersteklas werkervaringen voor individuen kunnen bieden.

Volgens een artikel dat in 2021 door Forbes is gepubliceerd, is de behoefte aan het inhuren van freelancers op afstand aanzienlijk toegenomen. Bovendien overwinnen grote bedrijven een van de mogelijke zorgen van het omgaan met freelancerplatforms op afstand, aangezien ze eraan gewend raken om op afstand te werken. Dit toont aan dat freelancen een zeer erkende carrière-innovatie aan het worden is onder de beroepsbevolking.

Uwerx is een project dat dit potentieel wil aanboren en gebruik wil maken van blockchain-technologie om bestaande problemen in de branche op te lossen. Het heeft tot doel problemen van ongecontroleerde controle door intermediaire platforms en andere bestaande problemen op te lossen, zoals te hoge kosten voor diensten en het afleiden van freelancers van het laagste minimum. Uwerx wil met behulp van blockchain-technologie deze allemaal uitroeien.

Uwerx is een gecertificeerd project dat is gecontroleerd door SolidProof en InterFi Network, waardoor het platform veilig en betrouwbaar is.

Monero (XMR) Prijsvoorspelling

Monero is een van de toonaangevende privacytokens in het cryptolandschap. Het is een cryptoproject dat is ontworpen om de privacy en anonimiteit van gebruikers te verbeteren door de transactie-informatie van gebruikers voor het grote publiek te verbergen. De cryptovaluta is gemaakt om gebruikers te helpen bij het handhaven van de anonimiteit bij transacties, waardoor het risico op blootstelling aan oplichting, hacks en meer wordt verkleind.

De native token XMR van het netwerk is 0,9% hoger in de afgelopen 24 uur met een over het algemeen bearish sentiment van investeerders. Er wordt ook voorspeld dat het token de komende maand meer dan $164 zal bereiken. Terwijl beleggers een toename van XMR-tokens verwachten, is WERX een onmisbare token die leidt in de voorverkoop.

WERX leidt in de voorverkoop

De voorverkoop van Uwerx-tokens is momenteel gaande en de WERX-token wordt verkocht voor $0,0315. Het token bevindt zich in de fase 5-voorverkoop en de verwachting is dat de prijs vóór 2024 ten minste $2 of hoger zal bereiken. Een van de eenvoudigste manieren voor investeerders in de cryptocurrency-markt om winst te maken, is door middel van voorverkoop. Dit komt omdat u de token tegen de laagste prijs koopt en deze hoger kunt verkopen wanneer het project wordt gelanceerd. Koop WERX-tokens via de onderstaande links en verdien 20% extra op de voorverkoop.

Lees hier meer over Uwerx:

Website: https://www.uwerx.network

Presale: http://invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network