Persbericht

Andrew Tate gaat Meme Coins Promoten, Kan hij Elon Musk Crypto trend Effect Evenaren? 4 Veelbelovende Cryptomunten Die Viraal Kunnen gaan

De meme coin is een bijzonder fenomeen binnen de cryptowereld, want de waarde is in werkelijkheid op niks gebaseerd. Dat wil zeggen dat de coin geen echte functie heeft in de wereld. Hierdoor wordt de koers van meme coins puur gebaseerd op vraag en aanbod of hype.

Toch hebben in het verleden meme coins ongelofelijke resultaten behaald met ongekende rendementen. Denk hierbij aan de explosieve koersen van Shiba Inu en Dogecoin. Deze meme coins hebben ongekende hoogtes bereikt, die mede werd gedreven door hype op social media.

De enorme koersstijgingen werden sterk beïnvloed door influencers. In het geval van Dogecoin was Elon Musk een grote drijfveer achter de goede prestaties van DOGE token. De koers van Dogecoin was al aan het stijgen en op dat moment twitterde Elon Musk dat hij ook beschikt over Dogecoin. Als gevolg van die tweet explodeerde de koers nog meer.

Het bovenstaande voorbeeld laat zien hoe een influencer met een simpele tweet de koers enorm kan beïnvloeden. En op dit moment is er een andere wereldwijd bekende influencer die zich ook wil storten op het promoten van meme coins: Andrew Tate. Kan hij hetzelfde effect van Musk evenaren bij vier veelbelovende cryptomunten die een grote kan hebben om viraal te gaan?

4 Veelbelovende Cryptomunten Die Viraal Kunnen gaan

  1. AiDoge (AI) – Veelbelovende Crypto die AI op slimme manier combineert met memes
  2. Copium (COPIUM) – Is dit de volgende meme coin die ontploft?
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Crypto platform die helpt in de strijd tegen klimaatverandering
  4. Launchpad XYZ (LPX) – Platform met veelbelovende crypto die Web3.0 toegankelijker wil maken

4 Veelbelovende Cryptomunten Die Viraal Kunnen gaan – Nader belicht

We zullen nu nader ingaan op de vier veelbelovende cryptomunten die viraal kunnen gaan. Dat gaan wij doen door de whitepaper van de coins uitgebreid te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen wij concluderen over het verstandig is om nu te investeren in een van deze munten.

1. AiDoge (AI) – Veelbelovende Crypto die AI op slimme manier combineert met memes

AiDoge is een crypto project dat op een zeer originele manier AI technologie gaat combineren met het creëren van memes. De combinatie van deze twee aspecten is ook terug te vinden in de naam.

 Via de ingenieuze technologie kun je meme maken op een soortgelijke werkwijze als ChatGPT. Dit betekent dat je op het platform een token kan maken door een tekst in te voeren zoals ‘maak een grappige meme over Donald Trump die de verkiezingen verliest’. Hierna gaat de AI technologie snel aan de slag en maakt binnen ene paar seconden een grappige tekst met een pakkende foto.

Op dit moment kun je deze crypto aanschaffen via de AiDoge presale. Tot op heden is dit een van de meest succesvolle presales van dit jaar en de verwachting is dat dit nog een veel groter succes gaat worden. 

Met het geld dat opgehaald wordt via de presale kan AiDoge hun product verder ontwikkelen. Dit komt het toekomstige succes van het platform ten goede. En daar zijn ze al goed mee op weg, want de site is al zeer aantrekkelijk vormgegeven en de eerste audits zijn voltooid.

Ze zijn echter nog lang niet klaar bij AiDog en daardoor staat er nog zeer veel op de planning. Dit is allemaal opgegeven in de AiDoge roadmap.


In de roadmap staat dat de presale aan het einde van Q2 afgerond zal worden. Hierna zal het mogelijk zijn om de cryptomunt te verhandelen aan een aantal grote exchanges. Ook kun je je alvast aanmelden bij het meme platform van AiDoge en zal het platform verder ontwikkeld worden.

Gedurende de rest van het jaar zullen er nog meer functionaliteiten aan het platform worden toegevoegd zoals een staking platform. Op dit staking platform kun je dagelijks credits verdienen die je later kunt gebruiken om meme te maken bij AiDoge.

Daarnaast komt er een plek waar je de gecreëerde memes kunt posten. In deze ruimte kunnen gebruikers de geplaatste meme beoordelen. Bij meer goede beoordelingen stijgt de meme op de ranking. Beschik jij over de beste meme? Dan kun je daar mooie beloningen voor ontvangen.

Het stemmen op en belonen van memes zal mogelijk zijn aan het begin van Q1 van 2024. Daar moet je dus nog even op wachten. Toch kun je nu al profiteren van AiDoge crypto door ze heel goedkoop in te slaan tijdens de presale.

Hoe werkt AiDoge tokens kopen tijdens de presale? Hiervoor ga je naar de website van AiDoge, AiDoge.com. Daar verbind je je wallet met het platform via de button ‘connect wallet’. Vervolgens kun je kiezen met welke crypto je wilt betalen. Je kunt kiezen uit ETH, BTC of USDT. Hierna geef je de precieze hoeveelheid op. Na het aflopen van de presale kun je op dezelfde site de AiDoge tokens claimen.

>>> Koop hier je AI tokens <<< 

2. Copium (Copium) – Is dit de volgende meme coin die ontploft? 

Er is sinds een aantal dagen weer ene nieuwe meme coin op de markt die in korte tijd veel aandacht van investeerders heeft weten te vergaren. Copium is een woordspeling op cope en opium en is de drugs die investeerders nodig hebben om met verliezen om te gaan. 

De meme coin is op een slimme manier in de markt gezet met een private presale waar alleen crypto traders op uitnodiging aan mee konden doen. In deze presale konden ze maximaal 1 ETH aan tokens kopen. 

Dat heeft ervoor gezorgd dat er geen whales vandoor zijn gegaan met een groot aantal tokens en het risico op een pump and dump verlaagd is. Bij veel ander meme coins die gelanceerd werden was deze scam juist wel vaak het geval. 

Copium is al te koop bij Uniswap en de verwachting is dat de token binnen afzienbare tijd ook bij de eerste centrale exchanges gelist gaat worden. Dat zou nog een extra boost in de prijs kunnen geven, dus als je dat voor bent kun je daar nog goed van mee profiteren! 

>>> Direct Copium kopen <<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Crypto platform die helpt in de strijd tegen klimaatverandering

Ecoterra is een crypto project dat precies in deze tijdgeest past. Door middel van cryptomunten en blockchain wil Ecoterra belonen om bewust met het milieu om te gaan. Jij vraagt je zeker nu af hoe dat precies werkt. Dat gaan wij je nu uitleggen.

Via Ecoterra word je beloond in crypto voor het correct recyclen van producten en materialen. Als het project verder is uitgerold, dan zullen er op strategische punten recycle punten worden gezet.

Op het moment dat je afval hebt dat je wilt recyclen, dan kun je met de app van Ecoterra een foto maken van het product. Vervolgens krijg je informatie over hoeveel crypto je krijgt voor het recyclen van het product en waar de dichtstbijzijnde automaat staat.

Daarnaast zal er een marktplaats gecreëerd worden waar gebruikers van het platform hun CO2-voetafdruk kunnen verkleinen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld carbon credits kopen met ECOTERRA tokens en andere crypto. Dit betekent dat je door te recyclen bij Ecoterra extra CO2 uit de lucht kan halen. 

Verder kunnen ECOTERRA tokens gebruikt worden om geld mee te verdienen. Zo kun je in een later stadium ECOTERRA tokens staken en zodoende rente verdienen over je crypto. Hiermee verdien je extra tokens van Ecoterra die je kunt verhandelen bij een exchange of kan gebruiken om nog meer CO₂ uit de lucht te halen.

Wil jij maximaal profiteren van een lage ECOTERRA token prijs? Ga dan snel naar de Ecoterra presale op Ecoterr.io en sla ze in. Tijdens de presale zal de prijs per ECOTERRA token langzaam stijgen. Dus als je vroeg investeert dan ben je verzekerd van een mooi rendement.

>>> Nu ECOTERRA Tokens kopen <<< 

4. Launchpad XYZ (LPX) – Platform met veelbelovende crypto die Web3.0 toegankelijker wil maken

AI technologie is in dit artikel al vaker voorbij gekomen. En dat is niet zonder reden, want de AI markt is flink aan het uitbreiden en veel cryptoprojecten implementeren op hun platform. Dit is ook het geval voor het nieuwe project van Launchpad XYZ. 

Op het platform van Launchpad wordt informatie verzameld over nieuwe crypto en andere Web3.0 projecten. Investeerders en andere geïnteresseerden kunnen vervolgens via dit platform in contact komen met de Web3.0 projecten. 

Het nieuwe Web3.0 kan nogal chaotisch en lastig doen voorkomen voor veel gebruikers. Dit probleem wordt door Launchpad opgelost. Door middel van het platform kan Launchpad Web3.0 dus toegankelijker maken voor online gebruikers.

Voor veel bedrijven en organisaties zal Launchpad XYZ dus een ideaal platform zijn om hun Web2.0 om te zetten naar Web3.0. Daarbij kunnen nieuwe project juist bekendheid vergaren op het platform en zodoende meer investeerders naar zich toe trekken.

Op het platform zal de LPX token fungeren als native token. Dit betekent dat de transactiekosten op het netwerk betaald zullen worden met LPX token. Later zal er ook nog een staking functie aan het platform toe worden gevoegd. Op deze manier zorgt Launchpad XYZ voor een organische vraag naar LPX token. Voor de lange termijn betekent dit dat de vraag naar LPX gegarandeerd kan worden. 

Nu kun je via de presale nog tegen zeer voordelige prijzen LPX tokens kopen. Ga hiervoor naar de website van Launchpad, Launchpad.xyz, en verbind je wallet met het platform. Op dit moment kosten LPX tokens $ 0,0445 per stuk, maar die prijs zal langzaam oplopen naar $ 0,0565. Wees er dus snel bij en profiteer maximaal!

>>> Nu naar de presale van Launchpad XYZ <<<