uwerxpb26
Persbericht

Aptos (APT) en Axie Infinity (AXS) stijgen. Uwerx (WERX) kan de volgende zijn, zeggen analisten

Aptos (APT) en Axie Infinity (AXS) zijn twee projecten die hun tokens in 2023 hebben zien stijgen. Aptos (APT) is naar nieuwe hoogtepunten gesprongen en Axie Infinity (AXS) is teruggekeerd van de recente dieptepunten in de buurt van $6. Volgens crypto-analisten is Uwerx een ander project dat in 2023 een prijsstijging zal meemaken.

Aptos (APT) begint het jaar op nieuwe hoogtepunten

Aptos (APT) is het jaar begonnen met een rally naar nieuwe prijshoogtes. Aptos (APT) is een relatief nieuw project dat in oktober 2022 werd gelanceerd, maar het team erachter werkte in het verleden voor Facebook toen de socialemediagigant de Diem-cryptocurrency overwoog. Het team werkt al lang samen aan Aptos en investeerders reageren goed op het project.

Een mede-oprichter van Aptos (APT) vertelde TechCrunch: “Toen we aan Aptos dachten, dachten we zeker dat de mensen een nieuwe vorm van digitaal delen van informatie nodig hadden en die informatie en economische waarde digitaal konden delen op een efficiëntere, meer eerlijke manieren”. Vorig jaar was groot voor Aptos met de lancering van de blockchain en een fondsenwerving van $400 miljoen. Het Layer-1-project werd gesteund door grote investeerders zoals Andreessen Horowitz, Circle Ventures en het inmiddels failliete FTX Ventures, om er maar een paar te noemen.

Axie Infinity (AXS) stijgt, maar verkoopdruk ligt op de loer

Axie Infinity (AXS) bleef een inzinking in zijn gebruikersbestand zien tot ongeveer 100.000 actieve portemonnees per dag. Het project bereikte eerder een hoogtepunt van 2,3 miljoen gebruikers op zijn hoogtepunt, maar kelderde met de prijs van NFT-waarden. Axie Infinity (AXS) was de prijsdaling van $160 naar ongeveer $6. Axie Infinity (AXS) is in 2023 hersteld tot prijzen van meer dan $ 12, maar een komende ontgrendeling van tokens vreest voor een verdere uitverkoop.

De ontwikkelaar van het project, Sky Mavis, probeert sinds eind 2021 zijn aanwezigheid in de esports-gemeenschap uit te breiden. Axie Infinity (AXS) werkt aan een samenwerking met Cloud9 in die ruimte en investeerders hopen dat diversificatie de prijs van Axie Infinity (AXS) kan verhogen ).

Uwerx (WERX) kan enorm stijgen beleggers staan in de rij

Uwerx wordt een nieuw project dat momenteel in een symbolische voorverkoop zit, maar analisten hebben hoge verwachtingen. Het Uwerx-project zal proberen de gig-economie te verstoren met een blockchain-platform dat de freelance-ervaring voor werknemers en werkgevers verbetert. Freelance werk is een snelgroeiende markt en heeft een groot omzetpotentieel voor Uwerx. Werknemers worden vaak geconfronteerd met hoge vergoedingen en betalingstermijnen kunnen traag zijn, terwijl werkgevers op zoek zijn naar meer vertrouwen in wie ze aannemen. Uwerx kan die problemen oplossen.

Uwerx heeft al een audit met InterFi Network en SolidProof doorstaan en heeft een blokkeringsperiode van 25 jaar op ontwikkelingsfondsen na afloop van de voorverkoop, wat investeerders zal geruststellen over zijn veiligheid. Uwerx kan dit jaar beginnen met het beklimmen van de gelederen van de beste cryptoprojecten, aangezien het project zijn groeipotentieel aanboort. Marketinginspanningen en beursvermeldingen kunnen de tokenprijs verder aanwakkeren, en we zijn er sterk van overtuigd dat dit een kans zou kunnen zijn om in een toekomstige blue-chip cryptocurrency te komen voor de spotprijs van $0,0075, evenals de aankoopbonus van 25%.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/