Nieuws, Persbericht

ATAIX maakt Telegram’s Gram Tokens beschikbaar voor het publiek

De ATAIX exchange heeft aangekondigd dat het de eerste is die de eigen valuta van het Telegram Open Network (TON), Gram [GRM], verkoopt. Deze verkoop begint op 19 september.


Vorig jaar haalde Telegram een verbazingwekkende $1,7 miljard dollar op in een ICO. Sindsdien is Gram één van de meest besproken tokens, die nog niet op de markt beschikbaar is. De GRAM verkoop op ATAIX zal de eerste gelegenheid zijn voor individuele beleggers om Gram tokens te kopen. Deze tokens zullen direct na de lancering van TON en de uitgifte van de tokens kunnen worden verhandeld.

Telegram wordt in snel tempo één van de meest populaire berichten- en communicatieplatforms ter wereld. De applicatie heeft namelijk meer dan tweehonderd miljoen gebruikers over de hele wereld. De Gram-token zal toegankelijk zijn via een wallet die rechtstreeks in TON is ingebouwd, wat betekent dat zijn gebruikers weinig tot geen voorafgaande kennis van cryptocurrency nodig hebben om het te verzenden en te ontvangen.

Vanwege de, waarschijnlijk, zeer grote vraag, zal de Gram verkoop in reeksen worden uitgevoerd. Hierbij zal er tijdens elke reeks een hogere prijs per Gram betaald worden. De huidige prijs van Gram is te vinden op ataix.com/gram.

De verkoop van gramtoken begint op 19 september 2019. Om deel te nemen, moeten kopers een account openen op ATAIX en een verplichte KYC-procedure uitvoeren. De handel in gram is onderworpen aan de voorwaarden die zijn gepubliceerd op ATAIX.

Gram wordt verkocht voor Tether [USDT], een stablecoin die gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar. USDT kan worden verkregen door het te kopen op een exchange, met EUR, BTC, ETH en meer dan 20 andere cryptocurrencies. USDT kan ook rechtstreeks op ATAIX worden gekocht met behulp van BTC, ETH, XMR, DASH, BCH, XRP, evenals enkele andere belangrijke altcoins.


Over Telegram Open Network (TON)

Het Telegram Open Network (TON) is ontworpen door Telegram mede-oprichter Dr. Nikolai Durov en is ontwikkeld met snelheid, efficiëntie en veiligheid in het achterhoofd. Het is ook de eerste toepassing in zijn soort die zijn gegevens opslaat op een uiterst schaalbaar blockchain-netwerk dat miljoenen transacties per seconde kan verwerken.

Met een opmerkelijk gestroomlijnde gebruikersinterface wil TON zowel gebruikers serviceproviders aanspreken. Het blockchain-gebaseerde netwerk is specifiek ontworpen voor het hosten en leveren van een verscheidenheid aan diensten gebouwd door Telegram en andere ontwikkelaars. Volgens Telegram kan TON het best worden omschreven als een enorme supercomputer.


Over Gram

De Gram [GRM] token is de cryptocurrency munt van de TON-blockchain. Deze munt zal dienen als een gebruikstoken en zal voornamelijk worden gebruikt binnen de TON-economie als het primaire betaalmiddel voor zijn producten en diensten. Gram is goed gepositioneerd om één van de meest succesvolle en meest gebruikte cryptocurrencies tot nu toe te worden. Dit omdat het zal worden gebruikt door de enorme Telegram community en omdat het wordt ondersteund door een opkomende TON-economie. Het heeft het grote voordeel ten opzichte van andere tokens dat het wordt ondersteund door een werkend product dat al enorm populair en succesvol is. De technische ontwikkeling werd geïnspireerd door zowel Bitcoin als Ethereum. Het totale aanbod van gram zal worden beperkt tot 5 miljard.


Over Telegram

Telegram is een op de cloud gebaseerd berichten app en platform dat erop is gericht sneller en veiliger te zijn dan zijn concurrenten. Het heeft meer dan tweehonderd miljoen geregistreerde gebruikers, met elke dag meer dan 70 miljard berichten.


Over ATAIX

ATAIX is een in Europa gevestigde cryptocurrency exchange waarop gebruikers gemakkelijk kunnen handelen in cryptocurrencies, tokens en fiat-valuta’s. Daarnaast kunnen de gebruikers van de exchange ook hun tokens opslaan op een veilig en gebruiksvriendelijk platform.

ATAIX wordt beheerd door EuroToken OÜ, dat geregistreerd is in Tallinn, Estland. Het bedrijf opereert onder het nummer 14454785 in overeenstemming met de volgende twee licenties: 1) Diensten verlenen voor het omwisselen van een virtuele valuta tegen een fiatvaluta (Licentienummer FVR000231), en 2) Bieden van een virtuele valuta wallet-service (licentienummer FRK000194).