pb
Persbericht

Avalanche, Polkadot en Angry Pepe Fork trekken de aandacht van handelaren als de beste crypto-keuzes

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Juni is een goede maand geweest voor de crypto-gemeenschap, ondanks dat de beren de markt domineren. Verschillende altcoins hebben meer populariteit gewonnen in de markt, waarbij Avalanche, Polkadot en Angry Pepe Fork als de beste crypto’s voor de maand zijn gekozen. Laten we eens kijken naar hun huidige prijsbewegingen en wat analisten te zeggen hebben over hun toekomstige traject.

Avalanche (AVAX) Bearish Ondanks Partnerschapsovereenkomst Met Konami

Met een prijsdaling van 35,6% op maandbasis heeft Avalanche (AVAX) de afgelopen maanden geschommeld tussen $20 en $40. Ondertussen heeft Avalanche onlangs een groot partnerschap met Konami ondertekend, maar het nieuws veranderde de prijstraject van de altcoin niet.

Toch zijn analisten zoals SatoshiFlipper niet ontmoedigd door de bearish prijsbeweging. Ze voorspellen dat de waarde van Avalanche binnenkort zal stijgen tot $60, met een langetermijndoel van $100. CryptoPatel zegt dat Avalanche een kop-en-schouder patroon vormt dat een prijsdaling zal veroorzaken voordat er een opwaartse beweging naar $56 plaatsvindt.

Polkadot (DOT) betreedt de RWA-markt

Polkadot (DOT) was een van de meest gezochte munten in juni, dankzij zijn toetreding tot de RWA-markt via de JAM-upgrade. Met zijn veilige en schaalbare oplossing zien analisten het netwerk de overhand krijgen in deze miljoenenmarkt. Wat betreft de prijsbeweging is Polkadot de afgelopen maand gedaald.

De altcoin daalde van een maandelijks hoogtepunt van $7,72 naar een dieptepunt van $5,50 vanwege de bearish druk in de algemene cryptomarkt. CryptoThannos voorspelt dat dit de beste tijd is om Polkadot te kopen. Ze geloven dat Polkadot binnenkort zal stijgen naar een kortetermijndoel van $14, waardoor het een van de beste cryptomunten is om te kopen.

Angry Pepe Fork (APORK) Opwindende Kenmerken Trekken Aandacht van Investeerders

Naast Avalanche en Polkadot was Angry Pepe Fork (APORK) ook een van de populairste altcoins in juni. De presale verraste de hele markt. In korte tijd heeft het project ongeveer 17% van de munten verkocht die bedoeld waren voor de eerste fase van de presale. Angry Pepe Fork heeft ook meer dan $163k aan financiering opgehaald om het ecosysteem te laten groeien en toekomstige samenwerkingen met top-projecten na te streven.

Twee kenmerken die Angry Pepe Fork populair maken in de markt zijn het conquer-to-earn systeem en de vaste totale voorraad. Het Conquer-to-earn mechanisme stelt leden van de Angry Pepe Fork gemeenschap in staat om gratis APORK-munten te ontvangen voor elk zombieproject dat ze vernietigen. Ze zullen ook de eerste positie in de gemeenschap krijgen en worden beloond met badges die het bewijs zijn van hun moed en kracht.

Daarnaast heeft Angry Pepe Fork’s APORK een totale voorraad van 1,9 miljard munten en daarom wordt het beschouwd als de beste cryptocurrency om te kopen onder de memecoins. Deze lage voorraad betekent dat er geen extra tokens zullen worden gecreëerd zodra de 1,9 miljard zijn uitverkocht. Het doel is om schaarste te bereiken en zo de waarde van de munt te verhogen, vergelijkbaar met Bitcoin.

APORK bevindt zich momenteel in de eerste fase van de presale en heeft een waarde van $0,014 per munt. Experts zijn van mening dat APORK tijdens de volgende marktstijging in waarde zal toenemen en beter zal presteren dan top OG’s zoals Shibu Inu en Pepe. Op basis van zijn kenmerken verwachten experts dat de token tijdens de presale met 250% zal stijgen en met 350% bij de lancering op beurzen, waardoor het de beste cryptocurrency is om nu te kopen.

Conclusion 

Avalanche, Polkadot en Angry Pepe Fork kregen afgelopen maand de meeste aandacht van investeerders vanwege hun potentieel voor meer winst in de komende weken. Als gevolg hiervan hebben marktwaarnemers ze aangemerkt als de beste munten om nu in te investeren.

Bezoek Angry Pepe Fork Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.