Persbericht

AXS Koers Voorspelling – Investeerders Verruilen Axie voor Evergreen Cryptocurrencies

Axie Infinity was één van de populairste cryptovaluta van 2021. Toch is er over de afgelopen twee jaar veel veranderd. Axie Infinity’s ooit aansprekende gaming community gaat langzaam achteruit, met name sinds de Ronin aanval. De verontrustende nalatigheid van het team heeft het vertrouwen van de community verbroken. 

De toekomst ziet er niet goed uit voor de inheemse token van platform (AXS) nu investeerders het verruilen voor robuuste tokens met relevantie voor de echte wereld.

Axie Infinity 1-maand prijsoverzicht, 9 mei 2023, CoinMarketCap

Geen Stoom Meer Over Voor AXS

Axie Infinity heeft zijn sterke punten. Het is een boeiende Pet NFT game die verschillende demografische groepen aan kan trekken.

Maar is het genoeg?

Nu play-to-earn arena’s enorm competitief aan het worden zijn, kan Axie Infinity niets anders doen dan achterover leunen. Het is niet bestand tegen de toenemende druk van top spellen zoals Gods Unchained, Alien Worlds en Splinterlands. Terwijl metaverse projecten zoals Axie Infinity, Sandbox en Decentraland grotere market caps hebben, rechtvaardigen zij dat niet. Ze zijn enorm verzadigd. 

Het feit dat er weinig ontwikkeling (die ertoe doet) omgaat in deze games verergert de situatie.

Tokens met Relevantie voor de Echte Wereld zijn de Toekomst

Wankelende tokens zoals AXS, die in het verleden vaker hun inefficiëntie hebben bewezen, hebben geen toekomst. Zij zullen langzaam hun market cap kwijtraken, aangezien cryptovaluta met betere blockchain use cases de markt betreden. Een goed voorbeeld hiervan is Metropoly, wat een stevige crypto community aan het bouwen is. 

Het belangrijkste hoogtepunt van dit project is zijn waardepropositie, zoals eigenlijk de norm zou moeten zijn. Als de eerste NFT marktplaats wereldwijd, gesteund door eigendommen in de echte wereld, probeert Metropoly de manier waarop we vastgoed zien te veranderen. Metropoly maakt vastgoedinvesteringen bereikbaar voor iedereen die gebruik maakt van blockchain tokenisering, waar deze nu beperkt worden tot de rijken. 

Het is interessant om op te merken dat 98% van de onroerend goed transacties nog altijd offline worden gedaan. Nog verbazingwekkender is het dat het tegenwoordig gemiddeld 60 dagen duurt om een onroerend goed transactie af te ronden, ondanks de digitalisatie van de meeste industrieën. Metropoly zal onroerend goed transacties gaan versnellen door meer efficiëntie in de multi-trillion-dollar industrie te brengen. 

Het platform maakt het mogelijk om fractioneel eigendom van inkomen genererende bezittingen als NFT’s in enkele seconden te kopen en verkopen. Het zal even simpel worden als het handelen van aandelen en maakt vastgoedinvesteringen toegankelijk voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt of wat je kredietscore is. 

Waarom is Metropoly een Evergreen Crypto? 

De term Evergreen van Metropoly komt voort uit haar wortels in de onroerend goed markt, welke al lange tijd wordt beschouwd als een zeer lucratieve vermogenssoort met weinig risico. De wereldwijde aantrekkingskracht van de vastgoedmarkt wordt optimaal benut, doordat de activa van Metropoly gedekt worden door hoogrenderend onroerend goed. 

Dit zijn de belangrijkste kenmerken die het project geloofwaardigheid en een groot groeipotentieel geven:

1. Cashflow – Aangezien Metropoly NFT’s huurinkomsten opbrengen, biedt het investeerders een consistente en betrouwbare manier om hun cash flow te verhogen. Het helpt hen om financiële vrijheid te bereiken, terwijl ze iedere maand of kwartaal een klein deel van hun spaargeld naar Metropoly laten stromen.

2. Waardevermeerdering – De NFT’s van Metropoly worden gedekt door bezittingen in de echte wereld. Alle data met betrekking tot een bezitting wordt eerst toegevoegd aan de blockchain zodat iedereen het kan zien en verifiëren. Het wordt getokeniseerd tot een NFT en dan verdeeld over fractionele activa met betaalbare prijzen. Zelfs met een budget van minder dan $100, stelt de methode je in staat om in vastgoed te investeren. Het gaat door verwachte waardestijging om rijkdom op lange termijn te creëren.

3. Passieve Huurinkomsten – Vastgoedinvesteringen in de echte wereld verplichten je om papierwerk te doen, wettelijke voorschriften na te leven, het bezit te onderhouden en huurders te vinden. In het geval van Metropoly, wordt alles afgehandeld door Metropoly zelf, dat een team met jaren aan ervaring in relevante werkgebieden heeft. Het systeem stelt je in staat om geleidelijk passieve inkomsten te verdienen door mandelijkse huurinkomsten. Het wordt automatisch uitbetaald in USDT door het slimme contract.

4. Hoge Stabiliteit – Omdat Metropoly ingebouwd is in de vastgoedmarkt, kan Metropoly een sterke haag vormen tegen inflatie, aangezien de waardes van bezittingen en de passieve inkomsten jaarlijks stijgen.

5. Vastgoedbeheer – Alles wat gerelateerd is aan het fysieke eigendom – van onderhoud tot ervoor zorgen dat er altijd huurders in zitten – is verzorgd door het Metropoly team.

6. Binnenkort in Dubai – Metropoly zal binnenkort de vruchtbare vastgoedmarkt van Dubai betreden.

7. Beta Dashboard is nu Live – Het beta dashboard van de Metropoly presale is ruim voor de lancering van het token live gegaan, wat het vertrouwen in het project inboezemt. Het laat de ambitieuze visie voor het project vanuit het team zien. De Metropoly Marketplace 3.0 Beta zal worden gelanceerd op 28 mei om 6:00 UTC. 

METRO kan Hogere Opbrengsten Verzorgen dan AXS dit Jaar

De Utility-rijke samenstelling van Metropoly zorgt ervoor dat het lange termijn groeipotentieel hoger is dan play-to-earn tokens als AXS. Je kunt METRO nu kopen op Uniswap door de contactdetails in te voeren. Het is nog makkelijker om het token via de interface op de website van Metropoly, omdat het de kans verkleint dat je voor METRO copycats valt. 

Terwijl het nu nog sterk ondergewaardeerd wordt, zal het niet lang meer duren voordat het token de top-100 crypto charts binnendringt. De opwindende mijlpalen van het project voor de aankomende maanden wijzen in ieder geval in die richting. 

KOOP METRO