Altcoin Nieuws

Basic Attention Token (BAT) prijs Stijgt Enorm + 29%

De belangrijkste cryptocurrencies kennen vandaag een stabiel koersverloop. Echter, er is 1 munt die een enorme koersstijging meemaakt vandaag: Basic Attention Token (BAT).

 

Basic Attention Token (BAT) stijgt met 29%

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kent Basic Attention Token een flinke koersstijging vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 BAT token rond de $0,299 dollar. Dit terwijl de BAT prijs gisteren nog rond de $0,231 dollar lag. Dat betekent dat de koers vandaag omhoog is geschoten met meer dan 29 procent.

 


Basic Attention Coin presteert niet alleen vandaag uitmuntend. De BAT prijs is namelijk in 2 maanden tijd gestegen van $0,114 dollar naar $0,299 dollar. Dat is een procentuele stijging van 162 procent.


Waarom stijgt de BAT prijs vandaag?

De enorme prijsstijging van vandaag heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de recente AMA (Ask Me Anything) video van Holli Bohren, de financieel directeur van Basic Attention Token.

Holli beantwoord in de video verschillende vragen van Redditors. Zo kwamen er vragen voorbij over hoe een “succesvolle exit” er volgens haar uitzag, of de salarissen van Brave werknemers worden betaald in BAT en hoe het bedrijf van plan is de BAT tokens te gebruiken als opbrengst van haar advertentieplatform.

Er wordt veel duidelijk over de gedachtegang van de ontwerpers van Basic Attention Coin en waar het bedrijf naar toe streeft. Dit zou hebben gezorgd voor een koersstijging. Wil je nou de hele AMA teruglezen? Klik dan hier.


Basic Attention Token breekt uit

Naast dit nieuws zegt crypto analist Thijs van CCNL dat BAT uit een fallingwedge is gebroken en dit meehelpt aan de prijsstijging:

“Zoals je kan zien hier op de 4H chart is dat BAT een fallingwedge heeft gevormd. Deze zogeheten fallingwedge is een bullish patroon waardoor de kans groot is dat BAT door ging met de stijging die hij al achter de rug had.”

 


Thijs vertelt verder:

“Je kan op de daily chart mooi zien dat er een nieuwe high is bereikt door het doorbreken van de blauwe resistance (ook wel de orderblock) en de groene resistance (laatste high). Dit heeft er voor gezorgd dat de stijging nog verder is doorgegaan. “

 
Basic attention TokenDiscussiëren over crypto nieuws, of geïnteresseerd in professionele analyses van de crypto markt? Join dan ons Telegram kanaal @newsbit_crypto.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten