Persbericht

BCM Biedt Veilige Haven aan Litebit Gebruikers na Stopzetting Dienstverlening

Aalsmeer, 23 mei 2023 – BCM, een toonaangevend cryptocurrency-platform, kondigt vandaag aan dat het klaarstaat om gebruikers van Litebit te verwelkomen op het vernieuwde BCM platform.

We hebben met spijt vernomen dat Litebit stopt met zijn bedrijfsvoering. Hoewel het altijd jammer is om concurrentie in de branche te zien verdwijnen, willen we hun gebruikers verzekeren dat we klaarstaan om hen op de meest efficiënte en veilige manier te onboarden op BCM.

Als geregistreerd financieel bedrijf onder toezicht van de Nederlandse Bank (DNB), verzekert BCM de hoogste veiligheidsnormen voor gebruikers van ons platform. “Bij BCM ligt de focus op veiligheid en zekerheid voor onze klanten. “Onze registratie bij DNB toont onze toewijding aan beveiliging en naleving van de strengste financiële regelgeving,” aldus Mitchell Zandwijken, medeoprichter en CEO van BCM.

BCM houdt de gelden van klanten altijd gescheiden van het vermogen van BCM. Dit zorgt voor een extra beveiligingslaag en een sterk vertrouwen in onze dienstverlening. BCM heeft daarnaast op geen enkele manier gelden beleenbaar gesteld bij derde partijen. Transparantie, betrouwbaarheid en veiligheid zijn altijd leidend bij BCM.

Overstapservice naar BCM

Het overstappen naar BCM is kosteloos en eenvoudig. We begrijpen dat elke overgang uitdagingen met zich mee kan brengen, daarom bieden we directe telefonische ondersteuning voor klanten die hulp nodig hebben bij de overstap. Ons toegewijde klantenservice team staat klaar om te helpen met alle stappen in het vernieuwde onboarding proces. Het is ons doel om de overstap zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor onze nieuwe gebruikers.

Vernieuwde iOS en Android app

BCM heeft onlangs een volledig vernieuwde app gelanceerd voor zowel Android als iOS. De app biedt gebruikers een gestroomlijnde en intuïtieve interface, waardoor het beheer van cryptocurrency transacties eenvoudiger en efficiënter wordt.

We nodigen alle Litebit-gebruikers uit om de voordelen te ontdekken van de veiligheid, eenvoud en ondersteuning die BCM biedt. BCM blijft zich inzetten voor het leveren van topklasse diensten aan zijn gebruikers en verwelkomt u graag op ons platform.

Voor meer informatie, bezoek onze website op www.bcmtoday.com of neem contact op met onze klantenservice via 085 007 6000 of support@bcmtoday.com