SHIB_NUGGETRUSH
Persbericht

Beleggers haasten zich om Shiba Inu Rival NuggetRush-voorverkoop te kopen vóór een prijsstijging van 20%

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In crypto kan veel geld worden verdiend door degenen die geen tijd verspillen. En kijkend naar de prestatiegrafieken lijkt er één kolossale verschuiving te zijn: meer Shiba Inu (SHIB)-houders wenden zich tot een nieuw cryptoproject, NuggetRush (NUGX), dat momenteel zijn voorverkoop uitvoert; dat al beschouwd wordt als een top-ICO in 2023.

De grote paradigmaverschuiving: investeerders verkennen NuggetRush

Dat gebruikers de neiging hebben om opkomende projecten te verkennen, is niets nieuws. Wat echter uniek is aan NuggetRush (NUGX) is de belangstelling sinds het project zijn besluit tot crowdfunding aankondigde en zich tot de bredere cryptogemeenschap wendde voor ondersteuning.

Eind oktober heeft het project ruim $165.000 aan USDT opgehaald, ‘s werelds meest liquide stablecoin, waardoor ruim 165 miljoen NUGX aan early adopters is uitgekeerd.

NUGX smeert het hele NuggetRush-ecosysteem en verankert enkele van de belangrijkste functionaliteiten van het project. Zoals verwacht zal het met een ERC-20-munt zoals NUGX dienen als het primaire nutstoken voor het betalen van vergoedingen.

Tegelijkertijd zullen NUGX-houders, gezien hoe gedecentraliseerd het project is, naarmate het protocol evolueert, vrij zijn om over voorstellen te stemmen en rechtstreeks deel te nemen aan het vormgeven van het platform.

NuggetRush-Tokens Kopen

De uittocht van SHIB naar NUGX

De stijgende vraag en voorkeur van NUGX boven SHIB komt voornamelijk voort uit de prestaties van eerstgenoemde. Kijkend naar de lopende voorverkoop verwachten early adopters die momenteel het token kopen voor 0,020 USDT een stijging van 20% wanneer de voorverkoop fase 2 ingaat.

Houders hoeven niets anders te doen dan hun tokens vast te houden en niet te speculeren zoals momenteel het geval is met andere meme-munten, waarin SHIB prominent aanwezig is.
SHIB daalde met 40% ten opzichte van de hoogtepunten in augustus, voordat hij zich in september en oktober stabiliseerde. Zonder de algemene heropleving van de cryptomarkt, aangevoerd door Bitcoin (BTC), zou SHIB waarschijnlijk lager zijn gedumpt.

Minder dan een maand na het starten van de NuggetRush-voorverkoop is het token met een aanzienlijke korting verkrijgbaar, een kans waar waardebeleggers van hebben geprofiteerd, en de prijzen zullen in de volgende fase met 20% stijgen.

De projectontwikkelaars verwachten dat NUGX uiteindelijk 2x zal zijn tegen het einde van de voorverkoop, een reden waarom het token een topcrypto kan zijn om te kopen in het vierde kwartaal van 2023. Bij de lancering zal elk token beschikbaar zijn voor 0,020 USDT, wat waarschijnlijk beter presteert dan SHIB, kijkend naar de kandelaaropstelling in de dagelijkse grafiek.

Shibarium heeft SHIB Bulls niet geholpen

Naast de uitschieter in augustus, toen SHIB hoger brak als gevolg van de hype rond Shibarium, bewegen de prijzen zich vanaf juni 2023 strak binnen een zeer smal bereik. Verwacht werd dat Shibarium, een laag-2-schaaloplossing afgeleid van Polygon, de drijvende kracht zou zijn achter SHIB. Dit gebeurde niet ondanks dat het werd gehyped als een goede crypto om te kopen.

Dagen na de welkome lancering daalden de prijzen scherp, verergerd door de marktbrede marktomstandigheden medio augustus 2023. Op 17 augustus crashte SHIB, net als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), met dubbele cijfers, waardoor de prijzen teruggingen naar Dieptepunten van juni 2023.

In de huidige formatie zal er de komende maanden veel belangstelling nodig zijn voor SHIB naar 2X, deels vanwege de toenemende concurrentie en de afnemende belangstelling voor oudere high-cap meme-munten, waarvan handelaren denken dat ze beperkte voordelen hebben. Aan de andere kant wordt NUGX nog steeds ontwikkeld en heeft het een lagere marktkapitalisatie.

Zoals de geschiedenis laat zien, hebben tokens met een lagere marktkapitalisatie de neiging om hard te stijgen wanneer de markten zich in een opwaartse trend bevinden. Momenteel verwachten analisten dat de crypto-activa zich zullen herstellen na de crash van 2023.

Dienovereenkomstig zullen handelaren die zich bij NUGX hebben gepositioneerd, waarschijnlijk meer profiteren als de prijzen van BTC en ETH richting de hoogtepunten van 2021 stijgen dan houders van SHIB of zelfs Dogecoin (DOGE).

Conclusie

Bij de komende rally in 2024 zijn NuggetRush-aanhangers ervan overtuigd dat de NUGX-stieren verder zullen worden gepompt door de unieke aanpak die het meme-muntenproject heeft aangenomen.

In tegenstelling tot anderen zoals PepeCoin (PEPE), voegt NuggetRush functionaliteit toe aan meme-munten en zal een play-to-earn (P2E)-game uitbrengen waarin spelers top-NFT’s kunnen winnen, waarvan sommige kunnen worden ingewisseld voor echt goud.
Tegelijkertijd zijn spelers vrij om aangepaste NFT’s te maken en deze te verhandelen op de peer-to-peer marktplaats (P2P). Gecombineerd zou dit kunnen verklaren waarom sommige SHIB-houders hun kansen wagen met NUGX.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.