etuketuketuk
Persbericht

Beste Cryptocurrency’s om tijdens de Bear Markt te Kopen – ADA, TUK en MATIC

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto markt verkeert momenteel in een mindere periode waar de meeste tokens hun geboekte progressie over de afgelopen paar dagen weer in kunnen leveren. In dit artikel zullen we de top 3 cryptomunten bespreken die het ook in de bear markt goed doen. 

Cardano (ADA)

Cardano heeft een minder jaar achter de rug, want de koers van de token daalde met maar liefst 38,81%. Het is daarom een van de minst presterende high-cap cryptomunten van 2023. 

In het vierde kwartaal van dit jaar lijkt hier echter een eind aan te komen. Het project heeft namelijk niet alleen de aandacht weten te krijgen van investeerders, maar hiernaast ook het vertrouwen in het project. De redenen hiervoor zijn onder andere de verschillende nieuwe ontwikkelingen en mijlpalen die het veelbelovende crypto project heeft weten te behalen. 

Allereerst is de Cardano Summit 2023 gepland van 2 tot 4 november 2023. Naast de voor de hand liggende voordelen op het gebied van geavanceerde blockchain technologie dat voor nieuwe standaarden op het gebied van schaalbaarheid, interoperabiliteit en kracht heeft gezorgd, is de awareness campagne van Cardano ook een van de grootste sterke punten van Cardano. 

Cardano (ADA) – jaarlijkse koers, bron: CoinMarketCap. 

Blockchaintechnologie haalt de waarde uit de onderliggende cryptocurrencies door het gebruik van het netwerk en de vraag naar die tokens. Door het creëren van awareness van het project in combinatie met het aanbieden van educatie voor zowel blockchain en DeFi ontwikkelingen zorg je voor de creatie van een community. Door middel van de Cardano Summit 2023 zet het project belangrijke stappen op dit gebied, waar onder andere ambassadeurs, voorstanders en experts van het project samenkomen. 

Een van de sponsoren van de Summit is CoinDesk Studios, die hiernaast ook de media partner van het evenement zal zijn. Door deze samenwerking zal het sociale momentum rondom de token de komende weken ongetwijfeld versterkt worden. 

Daarnaast zijn we van mening dat een sterke koerscorrectie voor deze token al lang had moeten plaatsvinden, waardoor deze ontwikkeling rondom het project precies op tijd komt.  

Een optimistische ADA koers verwachting voor 2023 is $0,63, die zal plaatsvinden wanneer de markt in het geheel verder ontwikkelt zonder enige significante tegenslagen. Wanneer we echter een meer conservatieve Cardano koers verwachting zouden moeten doen, dan zal dit rond de $0,45 zijn tegen het einde van dit jaar. ADA blijft nog steeds een van de beste investeringen voor op de lange termijn, aangezien het misschien wel de meest ondergewaardeerde token is in het rijtje van high-cap cryptocurrencies. 

eTukTuk (TUK)

High-cap en bekende cryptomunten zoals BTC, ETH of ADA zijn slimme investeringen, maar het zijn tegelijkertijd ook tokens die hun initiële explosieve groei hebben gehad. Hierdoor kunnen ze gezien worden als minder interessant in vergelijking met kleine onbekende projecten die nog ruimte hebben om explosief te groeien. Denk hier aan veelbelovende nieuwe crypto tokens zoals eTukTuk als beter alternatief, zeker voor wanneer je op zoek bent naar een token die in korte tijd twee of drie keer kan toenemen in waarde. 

Het is dus verstandig om te onthouden dat niet alle nieuwe cryptomunten verstandige investeringen zijn. Het is essentieel dat een token ondersteund wordt door een project met sterke fundamentele eigenschappen. 

eTukTuk is precies dat, aangezien het een blockchain project is dat als doel heeft om de infrastructuur op het gebied van elektrische voertuigen in ontwikkelingslanden op te bouwen. Hierbij is het specifiek gefocust op openbaar vervoer door middel van de TukTuk sector. 

Het eTukTuk infrastructuur model zal onder andere bestaan uit elektrische Tuk Tuks genaamd eTukTuks en een heel netwerk van oplaadstations. De oplaadstations zullen worden opgesteld en beheerd door Territory Partners op strategische locaties. Deze partners zullen adequaat worden beloond door middel van een peer-to-peer economie dat ook eTuktuk chauffeurs zal toevoegen als Power Stakers. 

eTukTuk zal starten in Sri Lanka, waar het al samenwerkingen heeft afgesloten met onder andere Capital Maharaja en AsiaTokenFund. Andere samenwerkingen met private ondernemingen en lokale overheden zullen hiernaast in de komende dagen worden bekend gemaakt door het project. 

Polygon (MATIC)

Een andere veelbelovende crypto token om op dit moment in te investeren is Polygon (MATIC), deze token lijkt ook op weg te zijn naar een sterke koerscorrectie, waardoor investeren in het project op dit moment een verstandige keuze zou zijn. Wanneer de gehele markt stabiel blijft, dan zal MATIC hoogstwaarschijnlijk een scherpe verandering in de koers zien en het geleden verlies van afgelopen jaar weer terugverdienen. 

Investeerders zullen hierdoor waarschijnlijk een aantal verschillende goede instappunten vinden voor het project in de aankomende weken, waar het hierbij het verstandigste is om te wachten op de absolute breakout. 

Polygon (MATIC) jaarlijkse koers, bron: CoinMarketCap

Het is hier onzeker of Polygon hoger zal gaan stijgen dan het belangrijke niveau van $1, maar dit is dan ook geen onrealistisch doel. Met name de DeFi kant van het project is veelbelovend, ondanks dat de TVL de afgelopen tijd wat aan het dalen is. 

Dit zou echter weer om kunnen slaan wanneer meer projecten zich aansluiten op het ecosysteem van MATIC. 

Factoren zoals het uitbrengen van Polygon zkEVM, Polygon ID Release 4 en het Uptrip Loyalty Program zullen ongetwijfeld allemaal een positieve invloed hebben op de koers van de token. 

Conclusie – Wat is de Beste Cryptocurrency om nu te Kopen?

Het antwoord op deze vraag is niet direct te beantwoorden, aangezien het afhangt van je persoonlijke voorkeur. 

Wanneer je op zoek bent naar een gevestigde cryptocurrency met een hoge marktkapitalisatie, dan is Cardano de beste keuze. De token laat tekenen zien van een uptrend, waardoor investeerders die tijdens de dip ADA hebben aangeschaft kunnen rekenen op een mooi rendement van tussen de 40% en 80%. Wanneer de Cardano Summit echter niet het beoogde doel weet te bereiken, dan zal het maar zo kunnen zijn dat Cardano weer zakt in waarde. 

Daarentegen, wanneer je op zoek bent naar een opkomende crypto token die de mogelijkheid heeft om 500% tot 800% te stijgen dit jaar, dan is eTukTuk (TUK) mogelijk de betere optie. Het momentum rondom het project is aan het groeien, waardoor er steeds meer samenwerkingen worden afgesloten. Hierdoor kan het ook gezien worden als een interessant project op de lange termijn.

De presale van het project is momenteel aan de gang via de officiële website van het project en geeft investeerders de best mogelijke prijs om in te stappen.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.