Persbericht

Newsbit 26-10-2022 11:31 leestijd 2 - 4 min

Beste cryptovaluta voor 2023? Kijk naar Ethereum (ETH), Solana (SOL) en The Hideaways (HDWY)

Veel investeerders kijken naar 2023 en proberen te beslissen wat de beste crypto-investering is voor 2023. We bekijken of Ethereum (ETH) zich zal herstellen, wat er met de Solana (SOL)-prijs zal gebeuren en waarom The Hideaways (HDWY) zo’n populaire voorverkoop cryptocurrency.

Ethereum (ETH) blijft de nummer 2

Ethereum (ETH) is de nummer 2 cryptocurrency volgens marktkapitalisatie en vroege Ethereum (ETH)-investeerders boekten enorme winsten nadat de Ethereum (ETH) prijs naar recordhoogtes steeg.

Helaas is de Ethereum (ETH)-prijs sindsdien gedaald en zelfs de Ethereum (ETH)-merge kon de Ethereum-prijs niet helpen herstellen.

Wat zal Ethereum waard zijn in 2023? We denken dat Ethereum in 2023 $2.000 waard kan zijn, voordat het terugvalt naar $1.400.

Is Ethereum nog steeds een goede investering? We denken dat er in Ethereum enig potentieel is om een goede investering te zijn voor 2023. U moet overwegen om te investeren en het onderdeel van uw wallet te maken om te profiteren van eventuele prijsstijgingen.

Solana (SOL) sluit zijn eerste NFT-partnerschap met een speelgoedbedrijf

Een van ’s werelds grootste speelgoedmakers, Toys R Us, lanceert zijn NFT op de Solana (SOL) blockchain.

Er zijn nog geen details over de bodemprijs en data, maar analisten verwachten dat deze recente overwinning een positieve beweging zal brengen in de prijs van Solana (SOL), die de afgelopen maand met 17% is gedaald. Dit is in dezelfde periode waarin een ander NFT-project, The Hideaways (HDWY), werd gelanceerd en grote belangstelling van grote crypto-investeerders heeft gewekt.

Het NFT-marktaandeel van Solana (SOL) groeide vorige maand van 7% naar 24%, wat wijst op toenemende aandacht voor zijn collecties, ondanks de dominantie van zijn rivaal Ethereum (ETH) in het veld.

The Hideaways (HDWY): enorme waarde in door onroerend goed ondersteund NFT-project

The Hideaways (HDWY) is een nieuw NFT-project dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop mensen in onroerend goed investeren.

Door NFT’s te verankeren in reële activa, krijgen investeerders gegarandeerd een deel van de maandelijkse huuropbrengsten van het project, wat gemakkelijk een bron van een stabiel passief inkomen zou kunnen zijn – het passieve inkomen zal naar verwachting meer dan 90% bedragen wanneer het project wordt gelanceerd via huurinkomsten en staking beloningen. Zie het als een REIT-investering, maar met meer controle over uw investering en hogere beloningen.

Investeerders zijn gegarandeerd ongelooflijke veiligheid in het project. Toonaangevend beveiligingsbedrijf solidproof.io heeft het project gecontroleerd en het team heeft bevestigd dat hun tokens en de liquiditeit in het project worden vergrendeld. Dit betekent dat er geen kans is dat er een tapijt wordt getrokken na het behalen van het crowdfunding-doel.

Investeer in The Hideaways (HDWY) terwijl het wordt verkocht voor $0,06 – de laagste prijs die je ooit zou kunnen krijgen. Mis je kans niet, want we denken dat deze crypto 30x zal zijn in 2023.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten