Persbericht

Newsbit 20-09-2022 17:46 leestijd 3 - 5 min

Beste investering van 2022: we kijken naar Bitcoin (BTC), Cardano (ADA) en The Hideaways (HDWY)

Op het moment van schrijven is de totale crypto-marktkapitalisatie terug op $926 miljard, van $1 biljoen slechts een week geleden. ‘S Werelds toonaangevende tokens, namelijk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Cardano (ADA), leiden onder andere de grootste verliezers van deze week nadat hun prijs maandag daalde.

Zowel Bitcoin (BTC) als Cardano (ADA) vielen hard in hun kritieke ondersteuningszones, wat wijst op een aanhoudende bearmarkt op korte termijn. Analisten adviseren handelaren om in de tussentijd weg te blijven van deze munten om te voorkomen dat ze een grote deuk in hun portefeuilles krijgen.

Is Bitcoin een goede investering voor 2022? Is Cardano een goede investering voor 2022? Blijf lezen om meer te weten te komen. Ook vertellen we over nieuwkomer The Hideaways (HDWY) – een project waarvan we denken dat het in 2023 een top 10 zal worden.

Bitcoin zakt tot $18.000 zone

Weer een week, weer een laag niveau voor Bitcoin (BTC). De grootste crypto munt opende de week in het rood nadat hij op de eerste dag van de nieuwe handelscyclus naar de $18.400-zone was gedaald – een dieptepunt in 90 dagen.

Maandenlang heeft Bitcoin (BTC) investeerders niets anders dan valse uitbraken gegeven, waardoor velen met één vraag bleven zitten. Is het nog steeds een goed idee om de komende maanden bij BTC te blijven?

Het valt niet te ontkennen dat Bitcoin vandaag een van de meest bekeken cryptocurrencies blijft. Maar na verloop van tijd, het terugkeren naar cirkels, hebben investeerders uitgeput die het gevoel hebben dat ze op niets wachten.

Dit afnemende vertrouwen in zijn prestaties heeft zijn weerslag op de hoeveelheid liquidaties van vandaag. In de afgelopen 24 uur zijn er voor ongeveer $500 miljoen aan BTC-futures-liquidaties van 131.000 handelaren gedaan. Een dergelijke gebeurtenis stuurde zijn prijs onmiddellijk in duizelingen, omdat dit betekent dat er vandaag een hoge speculatie en volatiliteit rond zijn prijs is.

Voor degenen die deze keer BTC willen invoeren, zeggen analisten dat het misschien een betere optie is om je plannen voor later te maken. Op dit moment is de RSI van de token gedaald tot 40.10, wat betekent dat er een enorme verkoopdruk gaande is.

Cardano (ADA) toont tekenen van zwakte

Slechts 3 dagen voor Cardano’s geplande integratie van de Vasil-upgrade die de doorvoer en efficiëntie zal verhogen, heeft de ADA token een pijnlijk verlies geleden.

Volgens de laatste grafieken handelt Cardano (ADA) op $0,450, een daling van 3,82%. De 24-uursgrafieken laten zien dat de munt 4,14% van zijn waarde heeft verloren vanwege de zwakte van zijn crypto-grote tegenhangers.

Analisten maken zich zorgen over de recente tegenslag nu de Vasil-upgrade nadert. Op korte termijn zal ADA naar verwachting dalen tot $0,40 voordat het een comeback maakt op de dag van de integratie van het nieuwe project.

Blijkt The Hideaways (HDWY) de beste investering van 2022 te zijn?

Analisten verwachten dat de aanhoudende marktvolatiliteit tot het einde van het jaar zal aanhouden. Beleggers hebben het moeilijk gehad in 2022, waarbij de cryptomarkten beperkte winsten opleverden.

Als je slim bent met je crypto-investeringen, weet je dat het vinden van een project in een vroeg stadium de sleutel is als je enorme winsten op je investering wilt behalen. The Hideaways vertelt dat ze een ongelooflijk project hebben dat de wereldwijde vastgoedsector van $230 biljoen wil verstoren door het gebruik van crypto.

Beleggers kopen het HDWY-token en gebruiken dit om aandelen te kopen in een NFT waarvan de waarde wordt gedekt door een fysiek eigendom. Deze woning levert maandelijks huurinkomsten op en investeerders krijgen deze maandelijks in crypto uitbetaald.

Niet alleen dit, beleggers zullen ook meer inkomsten verdienen door beloningen te staken, wat betekent dat de investering een enorm passief inkomenspotentieel heeft.

De HDWY-token kost momenteel slechts $0,02 en analisten verwachten dat de prijs in 2023 tot $1,00 zal stijgen.

Het project is een veilige investering in een moeilijke cryptomarkt – fysiek eigendom ondersteunt de NFT-waarde, een Solidproof-audit is geslaagd, de liquiditeit wordt vergrendeld en het team kan hun tokens een heel jaar na de lancering niet verkopen.

De prijs zal naar verwachting snel stijgen, aangezien vroege investeerders al 100% winst hebben behaald. Dit zou wel eens uw beste investering van 2022 kunnen worden, zo schrijft het bedrijf.

Bekijk ze hier:

Website: https://www.thehideaways.io

Pre-Sale: https://ticket.thehideaways.io/register

Telegram: https://t.me/thehideawayscrypto

Twitter: https://twitter.com/hdwycrypto

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten