solciety
Persbericht

Beste nieuwe meme coin met 100x potentieel: Solciety ICO biedt epische winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dit jaar zijn memes heet, maar de politiek is nog heter. Solciety is een gloednieuwe ICO op Solana die inspeelt op de huidige politieke absurditeit door satire te combineren met de virale kracht van de meme cultuur, waardoor crypto-degens en meme-lords over de hele linie worden verenigd. Vroege investeerders hebben al een bedrag van $25k in het project gestort.

De bloeiende Telegram community telt meer dan 5.000 leden, die graag de draak steken met de echte politiek met de Meme Campaigner. Met deze tool kun je vuurmemes maken met legendarische personages als Donald Pump en Kim Wrong Un voordat je ze op sociale media verspreidt om kans te maken op een paar sappige Solciety tokens (SLCTY). Lees verder om te ontdekken waarom beleggers zo enthousiast zijn over deze PolitiFi/Sol meme coin.

Solana meme coin manie: sluit je aan bij de opstand!

De Solana meme coin scene explodeert en overtreft een duizelingwekkende marktkapitalisatie van $7 miljard. In tegenstelling tot meme coins op ERC-20, die vastlopen door hoge kosten, staan de nieuwe Sol meme coins in vuur en vlam en groeien ze tweemaal zo snel.

Kijk maar eens naar de cijfers: Ben the Dog is de afgelopen maand +400% gestegen, wat de ongelooflijke kracht van meme coins bewijst. Ook GME tokens zijn terug van weggeweest. Deze stegen de afgelopen maand met +700% toen Roaring Kitty terugkeerde om GameStop weer in het groen te pompen. Deze verbazingwekkende winsten benadrukken het explosieve potentieel van de markt voor meme coins.

Solciety roept zichzelf uit tot de politieke partij van crypto degens. Het project combineert vlijmscherpe politieke satire met virale meme cultuur, waardoor het een veilige haven is voor degenen die de saaie politieke retoriek beu zijn.

Beleggers die op zoek zijn naar epische winsten en een goede lach moeten niet verder zoeken. Solciety is het volgende grote project, klaar om 100x rendement te leveren en crypto-degens een thuis te geven.

De PolitiFi golf herschrijft alle regels

Nu verkiezingen voor een wereldwijde buzz zorgen, schieten de PolitiFi coins omhoog, omdat mensen zich tot de meme markt wenden om hun ontevredenheid over traditionele kandidaten te uiten.

Op het moment van schrijven is FreeTrump binnen een maand met meer dan 500% gestegen, terwijl Super Trump in hetzelfde tijdsbestek met meer dan 200% is gestegen. Deze ongelooflijke winsten benadrukken het enorme potentieel van meme coins met een politiek thema. Solciety, met zijn scherpe politieke satire en virale meme aantrekkingskracht, is perfect gepositioneerd om van deze golf te profiteren.

Solciety is eindelijk gearriveerd: Degens vinden hun stem

Dit is het project waar elke degen en meme liefhebber op heeft gewacht. De tokenomics van Solciety zijn gemaakt om enorme FOMO aan te wakkeren. Nu de liquiditeit is vastgesteld op een sterke 17% van het bedrag dat wordt opgehaald in de presale, is er genoeg brandstof om deze raket te zien pompen zodra het project wordt gelanceerd op de exchanges.

De presale duurt 30 dagen en is verdeeld in tien fasen. De prijzen stijgen elke 72 uur, beginnend vanaf slechts $0,0015. Dit betekent dat vroege investeerders al winsten tot 169% kunnen behalen nog voordat het project op de markt is gebracht.

Met een potentieel van 100x stijging is Solciety de beste nieuwe meme coin die je niet wilt missen.

Lees meer over de Solciety presale op de officiële website.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.