Persbericht

Newsbit 05-07-2021 15:31 leestijd 2 - 3 min

Beyond Finance kondigt strategische investering van Huobi Ventures aan

Beyond Finance is trots om een strategische investering aan te kondigen van Huobi Ventures, een partner, ondersteuner en industrie aanjager binnen de DeFi ruimte. Beyond Finance is het eerste project dat investeringen, actieve ondersteuning en adviesdiensten ontvangt onder de Huobi Ventures HECO Fund entiteit.     

Huobi Ventures voegt zich bij onze andere institutionele investeerders die Beyond Finance ondersteunen, zoals DuckDao, Spark Digital Capital, Consensus Capital, GBIC en OKEx Blockdream Ventures.

Huobi Ventures kondigde onlangs een $100 miljoen fonds aan gewijd aan DeFi projecten onder haar nieuwe geconsolideerde investeringstak. Huobi Ventures $100 Miljoen Fonds zal ook worden gebruikt op het gebied van Strategische Fusie en Overname, Strategische Investeringen, Asset Management en ecosysteem opbouw. Huobi zal Beyond Finance helpen en adviseren bij het creëren van een gebruiksvriendelijk gedecentraliseerd synthetisch activaplatform.

Daarnaast zijn opmerkelijke strategische partnerschappen gevormd in verschillende belangrijke gebieden om Beyond Finance in staat te stellen een consumentvriendelijk synthetisch activa platform te lanceren binnen de DeFi ruimte. Het HECO Ecosysteem (inclusief haar gebruikers) zal ook voordeel halen uit het partnerschap.

– HECO-gebruikers zullen toegang krijgen tot Beyond Finance als integratie van Huobi Wallet & Heco Chain (Beyond’s Hybride Roll-up)

– Introductie van de eerste synthetische HT-tokens (HTb) op het Beyond Finance-platform.

– Exclusieve Staking Program-voordelen voor HECO-gebruikers.

Kenneth, Co-Founder & C.P.O bij Beyond Finance: “Het lijdt geen twijfel dat de retail interesse in synthetische activa exponentieel is gegroeid in een fenomenaal tempo. We zijn verheugd en dankbaar dat Huobi zich bij ons aansluit als we kijken om de markt te betreden met ons consumentvriendelijke platform dat het synthetische DeFi ecosysteem uitbreidt. Onze samenwerkingsmogelijkheden zullen ervoor zorgen dat Beyond Finance een toonaangevend gedecentraliseerd synthetisch activa handelsprotocol wordt.


Over Huobi Ventures & HECO Fonds

Huobi Ventures is toegewijd aan het verder uitbreiden van de grens van investeringen en M & A van Huobi in de wereld, zich richtend op opkomende gebieden met toekomstige betekenis, zoals DeFi en NFT vanaf het strategische niveau. Dit zal Huobi Ventures in staat stellen om de ontwikkeling van de blockchain-industrie verder te helpen door middel van wereldwijde expansie, en ecologische voordelen te verzamelen rond de upstream en downstream investeringen van de industrie.

HECO-fonds is een van de speciale fondsen van Huobi Ventures, dat voornamelijk wordt gebruikt om de ontwikkeling van hoogwaardige projecten op het open platform en de ecologische keten van Huobi te ondersteunen. Tegelijkertijd zal het Heco-fonds verschillende middelen integreren om de ontwikkeling van DAPP in de Heco-ecologie zo veel mogelijk te ondersteunen, en de beste ondersteuning bieden voor de groei van DAPP door te vertrouwen op de middelen en de stroomaccumulatie van Huobi. Het zal ook professionele marketingondersteuning, roadshowondersteuning en ecologische ondersteuning bieden voor de ecologische projecten van Heco.


Over Beyond Finance

Beyond is een gedecentraliseerd platform voor het creëren en verhandelen van synthetische financiële producten, ontworpen om aan de behoeften van de synthetische maker te voldoen. Deze synthetische producten kunnen worden gemaakt om prijzen van onderliggende activa te volgen, zoals valuta’s, grondstoffen, aandelen, exchange-traded funds en meer. Elk synthetisch product kan worden gemaakt om $1 of meer complexe producten te vertegenwoordigen, zoals leveraged/inverse ETF’s.

Deze synthetische producten worden beheerd door het Beyond-protocol en gedekt door BYN-tokens. Diepe liquiditeit wordt gecreëerd voor synthetische producten via onze geautomatiseerde marketmaker die is gebouwd op ons protocol. Bid/ask orders kunnen ook worden gebruikt op de handelsinterface voor gecontroleerde handelsorders. Houders van BYN-tokens worden gestimuleerd om in te zetten en liquiditeit te verschaffen aan de synthetische producten, omdat de tokenhouders hierdoor beloond kunnen worden met extra BYN-tokens.

Voor meer informatie over Beyond Finance kunt u terecht op: https://beyondfinance.io/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten