Persbericht

Newsbit 11-10-2022 14:33 leestijd 2 - 4 min

Binance Coin (BNB), The Hideaways (HDWY) & PancakeSwap (CAKE) volatiele prijsvoorspellingen

Binance Coin (BNB) en Pancake Swap (CAKE) hebben de lastige volatiliteit van de cryptomarkt niet kunnen weerstaan. Hierdoor stappen veel investeerders over op nieuwe projecten die goed passen bij de onvoorspelbaarheid van cryptoprijzen. Investeren in de juiste cryptoprojecten hoeft zich geen zorgen te maken over uurgrafieken en dagelijkse schommelingen.

Stel jezelf in met tokens die bestand zijn tegen aanzienlijke marktveranderingen terwijl de markt zich nog in een volatiele fase bevindt.

Binance Coin gehackt: investeerders zijn gealarmeerd

Binance Coin (BNB), werd naast dat het slachtoffer werd van marktvolatiliteit, ook nog gehackt, waarbij ongeveer $100 miljoen BNB werd verloren. Het platform schatte dat de gehackte digitale tokens tot $110 miljoen zouden kunnen oplopen.

Zodra het nieuws over de inbreuk bekend werd, daalden de prijzen van BNB tot ongeveer 3,7%. Analisten vermoeden dat het incident een inside job was die gestolen was uit een smart contract. Hierdoor wankelt het vertrouwen van BNB-houders in het platform, wat hen ertoe aanzet andere veiligere projecten na te streven.

BNB heeft een handelsprijs van $284,46 met een huidige marktkapitalisatie van $45,96 miljard. De munt is de afgelopen 24 uur met 3,60% gedaald.

Pancake Swap RSI-analyse ziet er niet best uit

De recente RSI-waarde voor Pancake Swap (CAKE) staat op 44,94, wat aangeeft dat het token op het punt staat te worden opgejaagd door beren.

Een bearish markt betekent meestal dat de waarde van de cryptocurrency met ten minste 20% is gedaald en zal blijven dalen totdat deze 98% bereikt.

Op het moment van schrijven heeft het CAKE-token een prijs van $4,47 met een handelsvolume van $44,41 miljoen in de afgelopen 24 uur. Het daalde 6,44% ten opzichte van zijn vorige 7-daagse all-time high van $5,07.

De prijsvoorspelling van Pancake Swap verwacht dat CAKE in 2022 een minimumprijs van $4.48955 en een maximumprijs van $5.0495 zal hebben.

The Hideaways zullen je niet teleurstellen zoals BNB en CAKE

The Hideaways (HDWY) is een unieke cryptocurrency die de grenzen van conventionele vastgoedinvesteringen verlegt. Experts zijn het erover eens dat HDWY een veiliger project is dat niet gemakkelijk wordt beïnvloed door de volatiliteit van de cryptomarkt.

HDW fractioneert NFT’s, die worden ondersteund door fysieke onroerendgoedeigenschappen. Transacties zijn ook extra veilig sinds SolidProof het slimme contract van HDWY heeft gecontroleerd en goedgekeurd.

Liquiditeit zal voor altijd worden vergrendeld, wat erg bullish is. Ook teamtokens worden voor 2 jaar vergrendeld, wat veel meer is dan bij andere projecten. Dit laat zien dat het team 100% in het project zal steken.

Houders van HDWY’s komen in aanmerking voor een huuropbrengst van minimaal 20%, inclusief inkomsten uit speciale evenementen die op het onroerend goed worden gehouden, zoals bruiloften en maandelijkse huurinkomsten.

Ze krijgen dit passieve inkomen in $ETH, $USDC of $USDT. U kunt lid worden van de HDWY-gemeenschap en toegang krijgen tot een hoger niveau van investeringen in onroerend goed voor slechts $100.

Investeer nu in The Hideaways

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten