uwerx pb6jun
Persbericht

Binance Coin (BNB) Beleggers op hun hoede als Uwerx (WERX) voorverkoop de aandacht van investeerders trekt

Ongetwijfeld is Web3 echt een innovatieve technologie die de toetredingsdrempel van het traditionele systeem dreigt te doen herleven en doorbreken. Een van de sectoren waarin de blockchain-technologie wonderen doet, is de freelanceruimte.

Protocollen zoals Uwerx zijn bedoeld om de rigide manier van freelancen te veranderen en mensen in staat te stellen rechtstreeks verbinding te maken zonder een derde partij nodig te hebben. Lees verder om het potentieel van Uwerx te ontdekken en hoe u kunt profiteren van de exploderende voorverkoop.

Uwerx (WERX): Een paradigmaverschuiving in de freelance-economie

Uwerx is een project dat tot doel heeft een paradigmaverschuiving te creëren in de enorme wereld van freelancen.

Vóór de komst van blockchain-technologie bestond freelancen en heeft het zo’n enorme vlucht genomen dat rapporten schatten dat ongeveer een derde van de wereldwijde banen is overgegaan naar freelancen.

Veel traditionele systemen hebben kolossen rond deze volumes gebouwd en veel geld verdiend zonder noodzakelijkerwijs de eindgebruikers voorop te stellen bij hun activiteiten.

Pas met de komst van de blockchain en de voorgestelde lancering van het Uwerx-protocol. Uwerx is een platform dat is gebouwd om de ellende van traditionele freelance-systemen op te vangen en op te lossen en een nieuwe wereld van freelancen in te luiden waar gebruikers hoog in het vaandel staan. Het WERX-token bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase 5 voor $ 0,041 per token en heeft een bonus van 20% bij aankoop uitgedeeld.

Binance Coin (BNB): Verkennen van een nieuwe wereld van mogelijkheden in het web3-landschap

Binance coin (BNB) daarentegen is de crypto van het Binance platform. Het Binance-platform is een handelsplatform exclusief voor cryptocurrencies. Sinds de lancering in 2017 hebben ze een wereldwijd imperium opgebouwd rond cryptocurrencies en hebben nu veel uitlopers in web3.

Binance Coin (BNB), op het moment dat dit stuk wordt geschreven, wordt nu verhandeld tegen $300 en heeft een handelsvolume van $474.167.679 in de afgelopen 24 uur.

Expert voorspelt dat de gemiddelde prijs van de Binance-munt (BNB) tegen het einde van dit jaar zou kunnen stijgen naar $411,52 naarmate er meer protocollen op de Binance Smart Chain worden gebouwd.

Wat maakt Uwerx (WERX) anders dan traditionele freelanceplatforms?

Uwerx is gemeenschapsgericht; Web3 gaat vooral over zijn gemeenschap en het Uwerx-platform wordt niet buiten beschouwing gelaten. Ze openden onlangs een stemming op Twitter, waar 98% van hun gemeenschap stemde voor het uitvoeren van een test airdrop die zal plaatsvinden aan het einde van de voorverkoop.

Uwerx zal veel goedkoper zijn dan traditionele freelanceplatforms. Sommige traditionele freelanceplatforms zijn afzetterijen en rekenen torenhoge tarieven voor freelancers die hun platforms gebruiken. Sommigen rekenen wel 20% van het verdiende loon van freelancers. Uwerx rekent een schamele 1%.

De nieuwste ontwikkelingen op Uweex (WERX)

Uwerx haalt de krantenkoppen sinds de start van de voorverkoop en het project heeft in recordtijd talloze mijlpalen bereikt. Hier zijn enkele van de laatste nieuwtjes over de uitvoeringen en plannen van het project.

  • Er wordt afstand gedaan van het eigendom van het Uwerx-contract wanneer het project klaar is om gelanceerd te worden op gecentraliseerde beurzen en de belastingen tot nul worden verlaagd.
  • De Uwerx Vault is onthuld. Gebruikers kunnen hun WERX-tokens voor verschillende tijdsperioden in de kluis opslaan, vergelijkbaar met het populaire concept van staking, en gebruikers krijgen beloningen op basis van de platformvariabelen.
  • Voorverkoopfase 1 werd in slechts 17 dagen voltooid en fase 2 duurde acht dagen.
  • Uwerx is gecontroleerd door SolidProof en InterFi Network
  • Uwerx is genoteerd op CoinSniper en zal op 1 augustus op Uniswap worden vermeld.

Met het Uwerx-platform dat al meer dan 5000 aanmeldingen heeft, is het nu het moment om, als u uw portefeuille wilt vermenigvuldigen met een hulpprogramma-cryptocurrency zoals Uwerx, in te stappen vóór de einddatum van de hardcap-voorverkoop op 31 juli 2023.

Doe vandaag nog mee met de Uwerx-voorverkoop en profiteer van de 20% voorverkoopbonus:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/