vcspec29
Persbericht

Binance Hervat Handelsdiensten in België; Chainlink en VC Spectra Green Schitteren op Crypto Grafieken

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Op 25 september hervatte Binance de activiteiten in België, drie maanden nadat de handelsdiensten waren stopgezet. Echter, de prijs van BNB en de cryptomarkt hebben het positieve nieuws niet weerspiegeld. In de huidige berenmarkt zijn Chainlink (LINK) en VC Spectra (SPCT) een baken van hoop geweest, aangezien experts verdere koersstijgingen voor beide hebben voorspeld.

Laten we begrijpen waarom ze de beste cryptovaluta zijn om te kopen in de berenmarkt voor het maken van astronomische winsten.

>>KOOP SPCT TOKENS NU<<

Binance Hervat Handelsdiensten in België Na Drie Maanden

De Belgische Financiële Regulator had Binance in juni 2023 opgedragen zijn activiteiten in België te staken. De Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten had Binance beschuldigd van schending van de Belgische wetten op anti-witwas en tegen de financiering van terrorisme.

Op 25 september kondigde Binance aan dat het de registratie van gebruikers heropent en toegang verleent tot Binance’s producten en diensten in België. De details over hoe dit bereikt is, zijn niet bekendgemaakt door Binance of de Belgische financiële regulator.

De prijs van de BNB-munt heeft een neerwaartse trend gekend in de huidige berenmarkt. De enige keer dat BNB enige stijging vertoonde, was tijdens oplevingen in juli en augustus. De BNB-munt heeft enorme weerstand ondervonden vanwege Binance’s strijd met de SEC in de VS.

De positieve ontwikkeling in België heeft geen impact gehad op de prijs van de BNB-munt. Sinds 23 juni, toen Binance in België werd verboden, is de prijs van de BNB-munt met 13,2% gedaald. De Binance Coin (BNB) wordt verhandeld voor $211,25 op 27 september.

De prijsvoorspelling voor BNB door ervaren handelaren is bearish. Ze voorzien dat de Binance Coin (BNB) opnieuw $200 en lager zal testen als de markten bearish blijven. Als Binance zegeviert over de SEC, dan zou BNB zijn neerwaartse trend kunnen omkeren en een stijging laten zien.

Het grootste positieve nieuws over Chainlink kwam naar buiten op 31 augustus, toen het Swift Banking System cross-blockchain tokenized asset transfer mogelijk maakte. Dit gebeurde met behulp van het Chainlink (LINK) netwerk. Bovendien is dit een katalysator gebleken voor de groei van de Chainlink-prijs, ondanks de bearish marktomstandigheden.

De prijs van Chainlink is gestegen met 26,4% van $5,87 op 31 augustus naar $7,42 op 27 september.

In andere positieve ontwikkelingen rondom Chainlink (LINK), zijn DTCC en Chainlink (LINK) een samenwerking aangegaan op 23 september. Dit werd gevolgd door een partnerschap tussen Chainlink (LINK) en Coin98 Labs op 25 september.

Al deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat de prijs van Chainlink de cryptomarktomstandigheden trotseert. Terwijl Chainlink (LINK) werkt aan adoptie, kijken ervaren handelaren ernaar uit om erin te investeren. Crypto-experts voorspellen dat Chainlink (LINK) de $100 zal overstijgen zodra de bull run begint.

VC Spectra (SPCT) Schittert Groen Tussen de Rode Crypto Candles

VC Spectra heeft het landschap van crypto-investeringen veranderd door zijn innovatieve venture capitalist hedgefonds en handelsplatform. Het is gebouwd op het Ethereum-netwerk en gebruikt slimme contracten om het investeringsproces te automatiseren. Het VC Spectra hedgefonds is gespecialiseerd in het investeren in nieuwe ICO’s en top DeFi-projecten in een vroeg stadium.

Het doel van VC Spectra is om fintech te revolutioneren door middel van zijn democratische, transparante en toegankelijke platform. Bovenop investeren voert VC Spectra ook systematische en algoritmische handel uit om winst te genereren.

Het inheemse governance-token van het platform, SPCT, is een BRC-20-tokenstandaard. Het SPCT-token is ook compatibel met alle grote ERC-20 wallets.

VC Spectra voert de voorverkoop van het SPCT-token uit in fasen. Momenteel is SPCT voor meer dan 75% door Fase 3 van de voorverkoop heen, met een prijs van $0,033 per token. Investeerders uit Fase 1 en Fase 2 hebben respectievelijk winsten van 312,5% en 200% behaald.

De huidige investeerders zullen een ROI van 142,42% behalen zodra de voorverkoop eindigt en SPCT $0,08 per token bereikt. Het spectaculaire rendement op investering gaat gepaard met driemaandelijkse dividenden die door VC Spectra worden verstrekt tijdens de voorverkoop.

Experts voorspellen meer opwaarts potentieel voor VC Spectra (SPCT) voordat het zelfs op de grote beurzen wordt genoteerd. Hierdoor is het naar voren gekomen als de beste crypto om nu in te investeren en heeft het investeerders ook reële bruikbaarheid geboden.

Leer hier meer over de voorverkoop van VC Spectra:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.