InqubetaPersbericht
Persbericht

Binance lanceert Web3 Wallet; ETH streeft naar $2.100; QUBE zal stijgen nadat de voorverkoop is afgelopen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de crypto-industrie is van cruciaal belang, vooral voor beginnende handelaren en investeerders in cryptocurrency, omdat het hen in staat stelt beter geïnformeerde beslissingen te nemen en gemakkelijk door de inherent volatiele markt te navigeren.

Drie recente gebeurtenissen die de krantenkoppen hebben gehaald, worden in dit artikel besproken: de nieuwe Web3-wallet van Binance, de poging van Ethereum (ETH) om het weerstandsniveau van $2,3K te bereiken, en de verwachte stijging van InQubeta (QUBE) na het einde van de voorverkoopfase.

Lancering van de Binance Web3-wallet

Binance kondigde op 8 november de lancering aan van zijn nieuwe Web3-wallet. Dit optionele product is geïntegreerd in de Binance-app en is ontworpen om gebruikers een veilige, eenvoudige en handige manier te bieden om hun digitale activa te beheren. Meer specifiek stelt het hen in staat hun tokens te ruilen op verschillende blockchain-netwerken, deel te nemen aan andere gedecentraliseerde financiële activiteiten (DeFi), zoals het uitlenen, lenen en inzetten van topcryptomunten, en zelfs rente te verdienen op hun bezit. De crypto-wallet geeft hen ook toegang tot tal van gedecentraliseerde Web3-applicaties (dApps).

De komst van Binance’s Web3 Wallet is een belangrijke ontwikkeling voor de hele crypto-industrie. Het vertegenwoordigt een enorme stap voorwaarts in de reguliere acceptatie van cryptocurrencies, blockchain-technologie en gedecentraliseerde financiën in het algemeen.

De veelbelovende toekomst van InQubeta (QUBE)

InQubeta (QUBE) is een van de nieuwe DeFi-projecten die momenteel op de markt zijn. Nog steeds in de eerste fase van zijn routekaart, houdt het momenteel een tokenvoorverkoop die al meer dan $5,1 miljoen heeft opgehaald – wat overeenkomt met meer dan 517 miljoen verkochte QUBE-tokens. Met zo’n sterke prestatie is het geen verrassing dat insiders uit de industrie al optimistisch zijn over de InQubeta, in de verwachting dat de altcoin-prijs van QUBE zal stijgen wanneer de voorverkoop eindigt en het project officieel wordt gelanceerd.

Waar gaat InQubeta (QUBE) over?

InQubeta (QUBE) bevindt zich op het kruispunt van twee van de belangrijkste industrieën ter wereld: blockchain en kunstmatige intelligentie (AI). Door gebruik te maken van de voordelen van beide technologieën, wil het AI-startups een gedecentraliseerd platform bieden om efficiënter fondsen of kapitaal te werven, en de wereld van AI-investeringen open te stellen voor een breder publiek. Om deze doelen te bereiken volgt InQubeta een fractioneel investeringsmodel waarin startups gefractioneerde niet-fungibele tokens (NFT’s) kunnen aanbieden aan de gebruikers van het platform. Deze NFT’s kunnen beloningen of eigen vermogen vertegenwoordigen bij de startups, en ze kunnen met QUBE-tokens worden gekocht op de populaire NFT-marktplaats van InQubeta.

Wat is QUBE?

QUBE is de eigen valuta van InQubeta, die voornamelijk wordt gebruikt om transacties op het platform te vergemakkelijken. Het kan ook worden ingezet om beloningen te verdienen en houders bestuursrechten te geven, waardoor ze kunnen deelnemen aan het besluitvormingsproces van het platform.

Qube

Ethereum klimt naar $2.100

Ethereum (ETH), een steunpilaar in de top tien van cryptocurrency-lijsten, is al jaren een populaire keuze onder beleggers die op zoek zijn naar de beste crypto-investering. De aantrekkingskracht ligt in de slimme contractmogelijkheden, het open-source karakter en het gebruik bij het creëren van een breed scala aan dApps. Zijn positie als de op een na grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie heeft het ook tot een aantrekkelijke investeringsoptie gemaakt.

De prijsgrafiek van Ethereum van het afgelopen jaar is indicatief voor de volatiliteit ervan, die op verschillende punten onderweg stijgt en daalt. Na een moeilijke periode die in augustus begon, heeft het echter zijn positie herwonnen. In de laatste week van oktober steeg de ETH langzaam totdat hij op 10 november de grens van $2.000 overschreed – de eerste keer sinds juli, volgens gegevens van Binance.

Het volgende doel voor Ethereum is nu $2.100 – een weerstandsniveau dat de munt in 2023 slechts een paar keer heeft bereikt. Als het erin slaagt deze zone te doorbreken, kan de $ETH omhoogschieten. Als het land daar niet in slaagt en onder de steun van $2.000 zakt, kan het zelfs nog verder dalen. Gezien de recente bullish prestaties lijkt het er echter op dat Ethereum zijn opwaartse momentum kan vasthouden en binnenkort de grens van $2,1K kan doorbreken.

Laatste gedachten

De nieuwe Web3-wallet van Binance en de klim van ETH naar de top zijn welkome ontwikkelingen in de crypto-industrie. Het potentieel van QUBE om te stijgen na de afronding van de voorverkoop is ook een verfrissend stukje nieuws, omdat het een groeiende belangstelling betekent voor de beste DeFi-cryptoprojecten die unieke investeringsmogelijkheden bieden.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit je aan bij de InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.