Binance voegt ondersteuning toe voor Tezos Staking

 
 

Eén van de grootste crypto exchanges ter wereld, Binance, heeft ondersteuning aangekondigd voor het staken van Tezos (XTZ). Dit blijkt uit een officiële aankondiging van Binance.


Vanaf vandaag kun je Tezos staken

Vanaf vandaag, 4 december, kunnen de gebruikers van Binance handelen met XTZ. Door Tezos tokens in je wallet te hebben krijg je elke maand gratis XTZ tokens. Hoe hoog die beloning is wordt dagelijks berekend op basis van live snapshots. Op elke 20e dag van de maand worden de beloningen verspreid.

Binance vertelt dat gebruikers ten minste 1 XTZ token moeten hebben om in aanmerking te komen voor de stakingbeloningen. Op het moment van schrijven kost 1 zo’n Tezos token $1.30 dollar.

De CEO van Binance, genaamd Changpeng Zhao, had al eerder laten doorschemeren dat hij van plan was om het staken van Tezos mogelijk te maken. In september voegde Binance de munt toe en gaf de XTZ drie handelsparen, namelijk:

  • XTZ/BTC
  • XTZ/USDT
  • XTZ/BNB

Ook de Amerikaanse crypto exchange, Coinbase, heeft Tezos stakingbeloningen toegevoegd aan zijn service. Coinbase voegde de functie begin november toe op Coinbase Custody.


Wat is crypto staken?

Het staken van munten stelt de klanten in staat passief inkomsten te generen door geld in een cryptowallet te houden. Dit zorgt ervoor dat de klant bijdraagt om de activiteiten van het netwerk te ondersteunen. Dit maakt de blockchain van, in dit geval Tezos, veiliger en efficiënter. In ruil voor het vasthouden/ locken van hun cryptomunten, in een staking wallet, worden de klanten beloond met extra tokens.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken