Persbericht

Bitcoin (BTC) loopt voorop in de huidige cryptogolf; Polkadot (DOT) en InQubeta (QUBE) beloven 1.280% groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De koning van cryptocurrencies Bitcoin (BTC) heeft de huidige crypto-bullgolf aangestuurd, terwijl de prijzen in oktober met meer dan 27% stegen. Het is naar voren gekomen als een van de beste crypto’s om nu te kopen, nu voorspellingen dat de prijzen vóór het einde van 2023 de grens van $50.000 zullen overschrijden, een stap dichter bij de realiteit komen.

InQubeta (QUBE) is al vóór de huidige cryptogolf in opkomst en heeft tijdens de eerste vier fasen van de voorverkoop meer dan $4,1 miljoen aan tokenverkopen opgehaald. Vroege investeerders hebben aanzienlijke winsten behaald, aangezien de prijzen zijn gestegen van $0,007 tijdens de bètafase naar $0,0133 in de vierde fase.

Ondertussen komt Polkadot (DOT) langzaam op gang, aangezien de prijzen de afgelopen week met 5% zijn gestegen. Het multichain-protocol dient als basis voor Web 3-services.

Beste crypto’s om nu te kopen: InQubeta (QUBE) zou beter kunnen presteren dan Bitcoin

InQubeta en Bitcoin zijn momenteel aan het racen om te zien welk project in 2023 meer groei zal kennen. De BTC-prijzen zijn met 108% gestegen, terwijl de QUBE-prijzen tot nu toe een groei van 90% hebben gekend. De QUBE-prijzen zullen tijdens de resterende fasen van de voorverkoop met 300% stijgen en de BTC-prijzen zullen exponentieel moeten stijgen om dat te evenaren.

Het InQubeta-project neemt het op tegen reguliere beleggingsondernemingen door een gemakkelijker toegankelijk alternatief te bieden dat mondiale investeerders kunnen gebruiken om samen te werken met startups op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Het biedt beleggers een manier om een aantal eisen te omzeilen die veel traditionele beleggingsondernemingen stellen, zoals inkomensbeperkingen.

Met InQubeta kan iedereen die wil investeren in AI dit eenvoudig doen op het veilige en transparante, op Ethereum gebaseerde platform.

Een eenvoudigere manier om op de AI-golf te surfen

Kunstmatige intelligentie ligt op koers om de volgende grote technologische doorbraak te worden en er zullen veel lucratieve investeringsmogelijkheden worden gecreëerd door de transformatie die het teweegbrengt. Met InQubeta kunnen AI-startups geld inzamelen voor hun ecosysteem door niet-fungibele tokens te creëren met daarin investeringsmogelijkheden.

Deze NFT’s worden toegevoegd aan de ERC20-tokenlijst op de marktplaats van de blockchain, zodat financiers ze met QUBE kunnen kopen. Deze investeerders zijn vrij om hun tokens op lange termijn vast te houden of ze op de markt te verkopen wanneer ze maar willen.

InQubeta-investeerders kunnen ook winst maken door QUBE te kopen en aan te houden of te staken. Stakers worden vaak beloond met meer tokens die worden verzonden vanuit een speciale pool die wordt gefinancierd door een marktplaatsbelasting. Belanghebbenden en houders kunnen ook deel uitmaken van het bestuur van het project. QUBE is ondergewaardeerd tegen de huidige prijs van $0,0133 en volgens sommige projecties zullen de prijzen met maar liefst 1.280% stijgen zodra ze op de beurzen worden gelanceerd.

Qube

Bitcoin (BTC) overwint eindelijk het weerstandsniveau van $31.000

De BTC-prijzen zijn op het hoogste niveau sinds het hele jaar, nu het weerstandsniveau van $31.000 eindelijk werd doorbroken en een nieuw ondersteuningsniveau werd vastgesteld op $34.000. De prijzen zouden van een opwaarts momentum moeten blijven genieten nu de halving in juni dichterbij komt.
Veel vooraanstaande analisten verwachten dat de prijzen exponentieel zullen stijgen als de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een van de lopende spot BTC ETF-aanvragen goedkeurt. Bij sommige, zoals Standard Chartered, stijgen de prijzen in 2024 met maar liefst 400%.

Polkadot (DOT) stierenrennen aan de horizon

Polkadot host een multichain-protocol dat gespecialiseerde blockchain-netwerken met elkaar verbindt en de cross-chain overdracht van verschillende soorten activa (waaronder cryptocurrencies) en gegevens mogelijk maakt.
De prijzen vertoonden de afgelopen maanden een neerwaartse trend, maar er lijkt een nieuw ondersteuningsniveau te zijn gevonden op $3,6 en sindsdien vertonen de prijsgrafieken een stijgende trend.

Samenvatting

QUBE, DOT en BTC zijn goede crypto’s om nu te kopen, omdat bullish sentimenten de cryptocurrency-ruimte overnemen. QUBE zal waarschijnlijk de meeste groei kennen dankzij het nut ervan, aangezien het nieuwe DeFi-project de crypto-reserve overneemt. Volgens sommige projecties stijgen de prijzen binnen een jaar met maar liefst 1.280%.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.