angry pepe
Persbericht

Bitcoin (BTC) toont positief teken voor voortzetting van de bullmarkt, Brett (BRETT) en Angry Pepe Fork (APORK) zien enorme rally’s

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Hoewel Bitcoin (BTC) de afgelopen maanden binnen een bepaald bereik is gebleven, heeft Dave the Wave aangegeven dat de leidende crypto nog steeds positieve signalen voor een bullmarkt vertoont. Tegelijkertijd zijn Brett (BRETT) en Angry Pepe Fork (APORK) twee opvallende altcoins die enorme winsten hebben geboekt. Terwijl BRETT andere topmeme-munten heeft overtroffen, zet APORK stappen om de hele markt te transformeren.

Analist Zegt Dat Bitcoin (BTC) Nog Steeds Positieve Signalen Voor Bullmarkt Vertoon

Sinds Bitcoin (BTC) in maart boven $75.800 piekte, is de cryptokoning in consolidatie en heeft geen nieuwe all-time high gevormd. Ondanks de trage prijsbeweging heeft de pseudonieme analist Dave the Wave gezegd dat zolang Bitcoin boven een stijgende diagonale lijn blijft, het klaar blijft om nieuwe ATH’s te printen.

Op basis van de analyse van Dave kan de prijs van Bitcoin het hele jaar door blijven stijgen, omdat er “nog veel speelruimte is voor de BTC-prijs.” Zijn analyse suggereert dat de Bitcoin-prijs tussen september en oktober boven $100k kan pieken, waardoor BTC nu een topcryptocurrency is om te kopen.

Brett (BRETT) Overtreft Top Meme Coins met 400% Prijsstijging

Terwijl Bitcoin en vele andere altcoins de afgelopen maanden in consolidatie waren, heeft Brett (BRETT) een sterke prijsstijging laten zien. Op maandbasis is deze meme coin met meer dan 400% gestegen, waarmee het beter presteerde dan Shiba Inu, Floki en Pepe.

Brett, een vriend van Pepe in de Boys Club-stripreeks gemaakt door Matt Furie, is een meme coin en is een opvallende performer in 2024. Vanaf het jaarlijkse dieptepunt van $0,0009 is de prijs van Brett gestegen tot de huidige range van $0,1800 en heeft het een marktkapitalisatie van meer dan $1,79 miljard.

Angry Pepe Fork (APORK) Bereidt Zich Voor Om De Meme Coin-Ruimte Over Te Nemen

Net als Brett is Angry Pepe Fork (APORK) een van de nieuwe projecten die banden heeft met de originele Pepe Coin. Echter, in tegenstelling tot de rest van de meme coin-ruimte, is Angry Pepe Fork met een doel gebouwd, biedt het nut en een kans voor alle leden van de gemeenschap om gezamenlijk te verdienen.

Conquer To Earn is de belangrijkste functie van Angry Pepe Fork en is ontworpen om de markt te ontdoen van zombiecoins die geen nut hebben en investeerders schade hebben berokkend. Via dit model kunnen leden van de APORK-gemeenschap gratis APORK-munten en andere geweldige beloningen ontvangen voor het verslaan en verwijderen van zombie-meme coins van de markt.

Daarnaast is APORK een van de weinige projecten die staking aanbiedt met zeer hoge APY vanaf het begin. Deze functie wordt geïntroduceerd tijdens de tweede ronde van de presale en is toegevoegd om gebruikers te stimuleren deze zombiecoins te verslaan. De APY van APORK neemt toe naarmate Angry Pepe Fork zijn doelen bereikt, waardoor het een topcryptocurrency is om te kopen voor passieve inkomensgeneratie.

Het unieke model van APORK heeft de aandacht van investeerders getrokken en het wordt snel een van de meest gewilde projecten op de Solana-blockchain. Nu nog geprijsd op $0,014 in de eerste presale-fase, hebben marktexperts voorspeld dat de winst tijdens deze bullmarkt tot 50x kan stijgen, waardoor APORK een van de beste cryptovaluta’s is om nu te kopen.

Conclusie

De opmerkingen van Dave the Wave suggereren dat Bitcoin het jaar op een zeer hoog niveau zou kunnen afsluiten. Terwijl Brett zijn plaats onder de beste cryptovaluta om nu te kopen blijft vestigen, krijgt Angry Pepe Fork steun als het volgende grote ding in de markt dankzij zijn nieuwe protocol dat de meme-markt wil transformeren.

Bezoek Angry Pepe Fork Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.