PBPB
Persbericht

Bitcoin Crash Leidt Tot ‘Buy The Dip’ Gekte In De Crypto Markt – Welke Crypto Nu Kopen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bitcoin crash leidt tot reuring in de markt. Kenners zeggen dat het het perfecte moment kan zijn om te kopen; ‘Buy The Dip’ wordt het ook wel genoemd. Er is op het moment veel gaande in het crypto landschap, zo is Bitcoin onder de $60.000 gezakt en heeft vele andere cryptomunten met zich mee genomen. Investeren in deze tijd is voor veel traders een kans om crypto tegen een interessante prijs in te kopen met de gedachte mooie winsten te behalen op de langere termijn. 

De grote dalingen hebben te maken met whales en de Duitse overheid die veel Bitcoin aanbieden op de markt. Hierdoor is er veel angst voor extreme dalingen in de markt en de slimme investeerder pakt nu zijn kans voor dat de markt weer bullish wordt. 

Waar stopt de Bitcoin crash?

Het wachten is tot de Bitcoin crash een halt toegeroepen wordt, zodat de crypto markt weer in rustiger vaarwater terechtkomt. De afgelopen dagen trekt het volume van Bitcoin weer aan, wat inhoudt dat er op dit moment veel gehandeld wordt in de coin.

Zodra de coins van de grote whales en de Duitse overheid, die deze coins moest verkopen nadat ze in bezit kwamen van de overheid doordat deze ze in beslag hadden genomen van een malafide website, verkocht zijn, kan het momentum weer toenemen. Er kan dan ook meteen sprake zijn van een grote stijging van de Bitcoin koers, want veel traders verwachten nog altijd een bull run. 

Deze bull run komt voort uit het positieve nieuws rondom Bitcoin en andere projecten dit jaar. Zo werden eerder al de Bitcoin ETF’s goedgekeurd en lijken nu ook de Ethereum ETF’s op dit punt te staan. 

Dit maakt het een uitstekend moment om op zoek te gaan naar de parels in de crypto markt en om je daarbij te helpen hebben wij drie gloednieuwe crypto projecten onder de loep genomen.

Is PEPE Unchained voor jou de uitbreiding van jouw portfolio?


Wat denk je van Pepe Unchained? Gebaseerd op de populaire Pepe meme, wil de meme coin de markt vernieuwen met zijn eigen Layer-2 blockchain. In tegenstelling tot veel andere meme coins, die gebruikmaken van de blockchains van grote netwerken zoals Ethereum en Solana en daarbij te maken hebben met hoge transactiekosten en lange verwerkingstijden, biedt Pepe Unchained een efficiëntere oplossing. De eigen blockchain van Pepe Unchained zorgt voor lagere transactiekosten en snellere verwerking dankzij een lagere hoeveelheid transacties.

Met een totale uitgave van 8 miljard tokens, waarvan 1,6 miljard beschikbaar zijn voor investeerders in de presale, biedt Pepe Unchained een aantrekkelijke kans voor vroege investeerders. De overige tokens zijn gereserveerd voor stake beloningen, marketing, liquiditeit, DEX listings, projectfinanciering, en ‘Chain Inventory’ voor de Layer-2 blockchain. Vroege investeerders kunnen profiteren van dubbele staking beloningen die beschikbaar komen bij de lancering van de token en opgehaald kunnen worden met Metamask of Wallet Connect wallets.

Pepe Unchained onderscheidt zich in de markt door innovatieve technieken en een gebruiksvriendelijke benadering voor deelname aan de presale. Het kopen van $PEPU kan eenvoudig met een Metamask wallet of de wallets aangeboden door Wallet Connect, waarbij je ETH, USDT, of BNB kunt inwisselen voor de nieuwe $PEPU token.

Is dit een crypto die je aan jouw portfolio toe wilt voegen in de ‘Buy the Dip’ periode? 

Nu naar Pepe Unchained

WienerAI, waar worsten, honden en AI samen komen, word dit jouw nieuwe investering tijdens de ‘Buy the Dip’?

Honden en crypto, er is een duidelijke aantrekkingskracht. Nu is WienerAI een voorloper in de markt met een hybride meme coin, die naast de teckel meme ook kunstmatige intelligentie heeft toegevoegd. Zo overstijgt het alles wat er tot nu toe op de markt is gebracht. Waarmee het niet alleen een digitale asset is, maar ook een van de meest geavanceerde, beginners vriendelijk, crypto trading bot ooit gecreëerd.

Herdefinieer je relatie met technologie. Vanaf nu is het niet alleen handig als tool, maar ook een vriend die je kan helpen op een leuke, gezellige en beetje maffe manier. Dit zal alles veranderen en als je het de kenners vraagt, is het een belangrijke shift die plaatsvindt. Technologie is een partner, we zijn ermee in relatie en laten we ermee omgaan zoals we zelf ook behandeld willen worden. Willen we niet allemaal fijne relaties? WienerAI helpt enorm mee aan die shift.

Een nieuwe vriend die je helpt als trading bot. Stel je vraag over je crypto investering behoeftes aan WienerAI en het zal je helpen met de voorspellende technologie de juiste investeringen te vinden en vrij van fees de beste prijs in de markt te vinden. De nieuwe crypto is ontwikkeld op Ethereum en is dus een ERC-20 token. Ben je er klaar voor om je portfolio uit te breiden met een behulpzame trading vriend? Koop dan vandaag nog $WAI en ontdek de nieuwe wereld van de hybride meme coins.


Nu naar WienerAI

Of voel je toch meer bij nostalgie? Terug naar de jaren 90 met Tamagotchi stijl PlayDoge

Ben jij meer van de nostalgie? PlayDoge is een nieuwe crypto die geïnspireerd is door het jaren 90 virtuele huisdier Tamagotchi. Krijg jij ook al warme gevoelens? De millennials onder ons vast wel. In deze 8-bit digitale wereld verzorg je de Tamagotchi stijl PlayDoge, speel je minigames en verdien je $PLAY tokens. De game biedt een unieke ervaring door de zorg voor je huisdier te combineren met het verdienen van metaverse crypto coins, wat de aantrekkingskracht vergroot door de groeiende videogame markt.

PlayDoge biedt 50% van het totaal aantal tokens aan tijdens de presale, waardoor dit een ideaal moment is om in te stappen. Het project profiteert van de groeiende populariteit van play-to-earn games, een sector die naar verwachting $13 miljard zal bereiken. Door je tokens vast te houden, kun je passief inkomen verdienen en je speelervaring verbeteren door items te kopen. Dit, gecombineerd met de 8-bit pixel graphics, zorgt voor een echte jaren 90 beleving. 

De populariteit van play-to-earn meme coins, zoals blijkt uit de recente successen van cryptos als FLOKI, maakt PlayDoge een veelbelovende investering. De crypto markt blijft bullish voor meme coins met een play-to-earn utility, en PlayDoge lijkt optimaal te profiteren van deze trend. De wereldwijde videogame markt wordt geschat op $665 miljard tegen 2033, en zelfs een klein aandeel van deze markt kan voor PlayDoge een aanzienlijke marketcap betekenen.

Het team van PlayDoge heeft slim ingespeeld op twee trending niches binnen de crypto markt: Doge memes en play-to-earn cryptos. Door deze twee te combineren in een uniek concept, biedt PlayDoge een veelbelovende kans voor investeerders en al helemaal is deze ‘Buy the Dip’ periode. 

Zoals je ziet zijn er genoeg kansen in de markt om je portfolio uit te breiden in deze ‘Buy the Dip’ periode. Doe je onderzoek en kijk welk project het beste bij jouw crypto investeringsbehoeftes past. Dat de BTC koers laag is, betekent niet dat het niet nog verder omlaag kan, ook al kan deze tijd zeker hele interessante mogelijkheden bieden. 

Nu naar PlayDoge


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.