Bitcoin, en Ethereum stabiel. Ripple en NEM Stijgen

 
 


De cryptocurrency markt verhandeld vandaag vrij stabiel. De Bitcoin en Ethereum liggen vrijwel op het zelfde niveau als gisteren. De NEM (XEM) en Ripple koersen doet het enorm goed en zien een flinke stijging.


Bitcoin

Bitcoin (BTC) koers vrijwel stabiel

De Bitcoin koers verhandeld vandaag vrij stabiel. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bicoin (BTC) rond de $6400 dollar. 24 uur geleden lag de Bitcoin koers rond de $6380 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 0,30 procent is gestegen.

Na een goede prijsstijging zien we de grootste cryptocurrency deze week weer terugzakken in een stabiel patroon met koersen tussen de $6400 en $6500 dollar. Ook ondanks positieve berichten van crypto analisten zien we de koers niet stijgen. Toch is de kans groot dat we aan het eind van dit jaar een grote prijsstijging gaan zien.

 

bitcoin koers, btc koers

 

Koop Bitcoin | IDEAL


ethereum logo

Ook Ethereum (ETH) stabiel

Ook de grootste altcoin, Ethereum is teruggevallen in een stabiel patroon. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum token rond de $211,50 dollar. 1 dag geleden lag de waarde van 1 Ether rond de $211 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag dus nagenoeg gelijk is gebleven. Ondanks de stabiliteit zien we dat Ethereum steeds meer toe moet geven op Ripple. De totale waarde van XRP ligt nog ‘slechts’ $800 miljoen dollar achter op die van Ethereum. Volgens ons is de kans groot dat XRP spoedig plek nummer 2 over gaat nemen.

 

ethereum, eth

 

Koop Ethereum | IDEALripple logo xrp logo

Ripple (XRP) koers stijgt flink

Ripple maakt vandaag een flinke stijging mee. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,524 dollar. 1 dag geleden lag Ripple (XRP) koers rond de $0,502 dollar. Dat betekent dat de XRP koers vandaag met zo’n 4,5 procent is gestegen.

 

ripple, xrp

 

XRP doet het al tijden goed en is dan ook één van de best presterende cryptomunten van deze maand. Eerder schreef Newsbit al dat de omzet van XRP meer dan verdubbeld is in het derde kwartaal van 2018. De munt wordt namelijk steeds populairder bij institutionele beleggers.

 

Koop Ripple (XRP) | IDEAL


nem logoNEM (XEM) koers schiet omhoog

De altcoin NEM (XEM) maakt vandaag de grootste stijging mee. Op het moment van schrijven ligt de NEM koers rond de $0,107 dollar. 1 dag geleden lag de XEM koers nog rond de $0,093 dollar. Dat betekent dat de NEM koers vandaag met meer dan 15 procent is gestegen. Met deze enorme prijsstijging is NEM vandaag de best presterende grote cryptocurrency.

 

nem, xem

 

Koop NEM (XEM) | IDEAL

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken