bitcoin etf groen
Persbericht

Bitcoin ETF Goedkeuring Stap Dichterbij – Kan Bitcoin Nieuwe All Time High Bereiken Voor Eind 2023?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin komt elke dag een stap dichter bij de goedkeuring van de aanvragen voor de spot Bitcoin-ETF’s. De aanvragen, die gedaan zijn door grote geldbeheerders zoals BlackRock, Grayscale, VanEck, Valkyrie, Ark Invest, Fidelity en anderen, moeten door de Security and Exchange Commission (SEC) worden goedgekeurd.

De spot Bitcoin-ETF aanvragen hebben een duidelijke impact op de Bitcoin koers. Eerder dit jaar, toen de aanvragen aangekondigd werden, steeg de Bitcoin koers al flink en de afgelopen maanden kwam er meer olie op het vuur.

Zo schoot de koers van Bitcoin richting de $30.000 toen de ticker voor de Bitcoin-ETF van BlackRock gepubliceerd werd. Vervolgens steeg de koers dit jaar zelfs naar $38.000. Vanaf 9 november heeft de SEC de kans om de aanvragen goed te keuren. De beurswaakhond heeft tot 17 november om een beslissing toe te kennen. Als er geen beslissing komt binnen de 8-daagse periode, dan wordt wederom de beslissing uitgesteld en zal dit op een later moment plaatsvinden.

Analisten verwachten dat de aanvragen voor spot Bitcoin-ETF’s in de komende maanden goedgekeurd zullen worden. Groen licht voor de Bitcoin-ETF’s lijkt dus aan de horizon te liggen. Er wordt verwacht dat de goedkeuring van de aanvragen ervoor zal zorgen dat de koers van Bitcoin een flinke stijging ondergaat. 

Het is met de Bitcoin-ETF mogelijk voor grote partijen met veel vermogen om veel winst te maken met Bitcoin. Tot op heden was het niet mogelijk voor grote instituties om te investeren in Bitcoin in de Verenigde Staten. Hier zijn meerdere redenen voor, zoals het veilig opslaan van Bitcoins. Met de ETF wordt de bewaring gedaan door de uitgever van de ETF en hoeft een instelling dit dus niet zelf te doen.

De goedkeuring van de spot Bitcoin-ETF aanvragen zal ervoor zorgen dat de adoptie op grote schaal toeneemt. Dit zal niet alleen de koers van Bitcoin, maar ook de koers van andere grote crypto munten zoals Ethereum en XRP een flinke boost geven.

Wanneer de aanvragen goed zullen worden gekeurd is nog steeds onduidelijk. Het zou deze week kunnen gebeuren, maar kan ook uitgesteld worden tot begin volgend jaar. Wel staat voorop bij de meeste analisten en investeerders dat de ETF er zal komen voordat de Bitcoin halving volgend jaar in april plaatsvindt.

Bitcoin Koers

Bitcoin wordt verhandeld rond $37.000 op het moment van schrijven. De koers heeft van augustus tot oktober een zijwaartse beweging vertoont en de interesse leek even verdwenen te zijn. Dit was echter niet van lange duur, want de koers van Bitcoin wist op maandag 23 oktober boven de $30.000 uit te breken. Vervolgens heeft de koers een lokale top neergezet rond $35.000. 

Een week later wist Bitcoin ook het $35.000 koersniveau te overstijgen en zette op 9 november een lokale top neer rond $38.000. Op dit moment ligt support voor Bitcoin rond $30.500 en zal de koers tegen resistance aanlopen rond $39.600.

Investeerders die niet willen wachten op de koersbeweging van Bitcoin, kunnen overwegen om te investeren in crypto presales. Deze presales verkopen tokens die later worden genoteerd aan crypto exchanges. 

Bitcoin ETF Token ($BTCETF)

De eerste crypto presale die we onder de loep hebben genomen is de Bitcoin ETF Token. Deze nieuwe crypto is ontwikkeld op de Ethereum blockchain, wat het een ERC20-token maakt. De Bitcoin ETF Token is, zoals zijn naam eigenlijk al zegt, gericht op alles omtrent de spot Bitcoin-ETF. 

Tijdens de presale wordt de $BTCETF-token verkocht en deze heeft inmiddels al meer dan $160,000 weten op te halen. Er zijn in totaal 2,1 miljard tokens beschikbaar, tijdens de presale wordt hiervan 40% verkocht. Dit bedraagt 840 miljoen tokens. 25% van de tokens zal worden beloond aan stakers van de $BTCETF-tokens. 10% zal worden toegewijd aan een exchange om liquiditeit te verschaffen en de overige 25% zal worden verbrand tijdens een zogenaamde “token-burn”.

Het is mogelijk om een passief inkomen te genereren met het staken van de $BTCETF-token. Bitcoin ETF Token geeft realtime nieuws updates over de laatste gebeurtenissen omtrent de Bitcoin ETF. Hierdoor zal de koers van $BTCETF erg volatiel zijn, maar dit kan er voor zorgen dat vroege investeerders in de token een rendabel rendement kunnen maken.

Mis de kans niet om als vroege investeerder deel te nemen aan dit nieuwe crypto project. De presale bevindt zich momenteel nog in de eerste fase en de $BTCETF-token is te koop tegen een koers van $0,005.

Via de officiële website van het project is de token te koop met ETH, BNB, MATIC, USDT of een creditcard.

Koop $BTCETF Hier

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een cloud-mining platform dat zich focust op het verzinnen van een oplossing voor het duurzaam minen van Bitcoins. Door de $BTCMTX-token te kopen, die tijdens de presale wordt verkocht, is het mogelijk voor investeerders om deel te nemen aan Bitcoin mining.

De presale van Bitcoin Minetrix met zijn $BTCMTX-token heeft inmiddels al meer dan $3,7 miljoen opgehaald in slechts een aantal weken tijd. Bezitters van de $BTCMTX-token kunnen de keuze maken om deze te staken. Met het staken van de token worden ten eerste extra tokens vergaard en ten tweede worden er zogeheten “cloud-credits” verdient. 

De cloud-credits kunnen ingezet worden bij het actief deelnemen aan het minen van Bitcoin. De cloud-credits gaan naar Bitcoin miners, zodat ze er hash power van kunnen genereren om vervolgens Bitcoin mee te minen.

Deze presale opende zijn deuren eind september van dit jaar. Het reeds opgehaalde bedrag van $3,7 miljoen laat dus zien hoe succesvol Bitcoin Minetrix is geworden in de afgelopen weken.

Nu de Bitcoin halving er aan zit te komen en Bitcoin Minetrix hier slim op in wil spelen, is het wellicht nu de tijd om de $BTCMTX-token aan te schaffen.

De token kan gekocht worden via de officiële website van het project met ETH, BNB, MATIC, USDT of creditcard tegen een koers van $0,0115. Wees er snel bij voordat de koers van Bitcoin Minetrix verhoogt wordt naar $0,0119.

Koop $BTCMTX Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.