Crypto prijs stijgt
Persbericht

Bitcoin Koers Breekt Eindelijk $30k Na Lange Zijdelings Bewegende Markt, Terwijl Love Hate Inu $3 Miljoen Mijlpaal Voorbij Streeft

Voor velen was de dinsdag de eerste dag van de nieuwe week vanwege tweede paasdag afgelopen maandag. De dinsdag bracht voor de crypto investeerders meteen een mooi begin van de week; de Bitcoin koers kwam namelijk voor het eerst sinds lange tijd boven de $30.000,- uit. 

Dat het deze mijlpaal weer bereikt heeft, werd al door meerdere analisten verwacht. De technische indicatoren gaven al een tijdje positieve signalen af en dat heeft zich nu uitbetaald in flinke koersstijgingen. 

Voor de actieve traders van cryptocurrency betekent dit ook dat ze direct heroverwegen of Bitcoin nu nog steeds de beste investering is, of dat de waarde beter overgeheveld kan worden naar een minder bekende cryptomunt die nog meer kan stijgen.

Bitcoin Koers na lange stabilisatie weer op weg omhoog?

Voor iedereen die na het bijkomen van de paasdagen zijn of haar crypto portfolio weer opende, zal het een welkome verrassing zijn geweest. De waarde van Bitcoin steeg de afgelopen dagen flink en nam in zijn kielzog bijna de hele markt mee. 

De vraag is dan ook meteen of dit een kleine opleving was, of dat we aan het begin staan van een nieuwe bull run waarbij Bitcoin het vorige record van zo’n $70.000,- kan doorbreken. 

Het antwoord op die vraag is afhankelijk van dusdanig veel zaken dat het lastig te voorspellen is. Zo gebeurt er op dit moment van alles in de traditionele financiële markten wat van invloed kan zijn op de koersen van cryptocurrency. 

Daarnaast zijn er steeds meer overheden en toezichthouders bezig met het onderzoeken van crypto bedrijven. Er worden, vooral in de Verenigde Staten, steeds meer onderzoeken gestart naar crypto bedrijven en lopen er al jaren rechtszaken tegen grote cryptomunten. 

Het probleem voor deze toezichthouders bij Bitcoin is dat hier natuurlijk geen bedrijf achter zit. De cryptomunt laat al meer dan 10 jaar zien hoe sterk en onkraakbaar de technologie is waardoor overheden het moeilijk kunnen reguleren.

Waar wel een kans voor overheden ligt, is het verbieden van Bitcoin mining. Deze stap nam China enkele jaren geleden al en als meer landen dit voorbeeld volgen zal het Bitcoin netwerk steeds meer moeite krijgen om up-to-date te blijven. 
Al deze ontwikkelingen zijn dus belangrijk om in de gaten te houden als je een beetje wilt weten hoe de Bitcoin koers zich verder gaat ontvouwen.

Love Hate Inu bereikt ook mijlpijl: $3 miljoen

Eén nieuwe cryptomunt die bij investeerders in het oog springt is Love Hate Inu, een meme coin met de bekende Shiba Inu hond. In tegenstelling tot Dogecoin en Shiba Inu biedt Love Hate Inu echter echte toepassing in de online wereld. 

Je kunt met het platform van Love Hate Inu peilingen aanmaken waarin je bij elke poll kan kiezen uit twee opties: Love of Hate. De polls gaan vaak over bekende personen als Donald Trump of Elon Musk, maar kunnen uiteindelijk overal over gaan.

Het project is nog maar enkele weken beschikbaar in een presale, maar het idee spreekt dusdanig aan dat er al $3 miljoen geïnvesteerd is. Niet gek, want de tokens kunnen in korte tijd wel eens zeer populair worden. 

De tokens zijn namelijk niet alleen te koop in een presale, maar worden later ook verdeeld aan iedereen die reageert op de polls. Het is voor het eerst dat een crypto project zo’n Vote-to-Earn mechanisme aanbiedt. 

Op dit moment kosten de tokens slechts 0,000105 USDT per stuk, maar dit zal binnen 3 dagen al stijgen naar $0,000115. Uiteindelijk kost de token zodra deze na de presale gelanceerd wordt $0,000145. 

>>> Nu naar de LHINU Presale <<<