Bitcoin Crypto
Persbericht

Bitcoin Koers Verwachting November – Wat We Kunnen Verwachten 200 Dagen Voor Bitcoin Halving

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto is weer helemaal booming nu Bitcoin tot $34.200 is gestegen. Sinds het begin van oktober is de token met maar liefst 26,65% gegroeid. 

Historisch gezien is oktober een erg goede maand voor Bitcoin en deze stijging komt waarschijnlijk dan ook niet als een verbazing voor de meeste doorgewinterde traders. Nu is het echter natuurlijk de vraag: wat is de Bitcoin koers verwachting voor november?

Oktober is dus traditioneel gezien een van de beste maanden voor Bitcoin en de gehele crypto. Het gemiddelde rendement voor de maand oktober is zelfs 22,2% voor Bitcoin. Hierdoor staat het jaarlijkse rendement op 26,65% en daarmee presteert Bitcoin iets beter dan gemiddeld. 

Door de stijging van Bitcoin konden ook veel andere populaire cryptomunten en altcoins rekenen op een goede maand. Zo steeg bijvoorbeeld Solana met bijna 70%!

Bitcoin Koers Geschiedenis – 200 Dagen voor Bitcoin Halving

We weten dat oktober een goede maand is voor de grootste cryptomunt ter wereld, maar november wordt mogelijk nog interessanter.

Wanneer we weer terugkijken naar de koersgeschiedenis voor deze maand, dan is er een interessant patroon op te merken wanneer rekening gehouden wordt met de aankomende Bitcoin halving.

De eerste Bitcoin halvings vonden plaats in 2015 en 2019. Toen bewoog de koers het grootste deel van het jaar redelijk zijwaarts en schoot tegen het einde van het jaar flink omhoog. Dit is duidelijk te zien in de grafiek hieronder: 

De koers van Bitcoin beweegt hier zo’n 6 maanden voor de halving relatief zijwaarts en schiet vervolgens ineens omhoog. 

Een andere uitstekende grafiek om hierin te raadplegen komt van een andere gebruiker op X, genaamd ‘’Mags’. 

In een redelijk vergelijkbare analyse is te zien hoe in de jaren 2015 en 2019 de Bitcoin koers 200 dagen voor de volgende Bitcoin halving ongeveer 60% onder de toenmalige all-time-high verkeerde. 

Deze tweet werd op 9 oktober geplaatst, aangezien het toen precies 200 dagen was tot de volgende Bitcoin halving. Tot op heden lijkt de voorspelling enigszins te kloppen, aangezien de maand oktober al ontzettend goed is geweest voor Bitcoin.

Bitcoin Koers Verwachting November

We kunnen dus opmaken dat november in het jaar voor de Bitcoin halving ontzettend belangrijk is voor het project en eigenlijk dient als een soort keerpunt voor de token. Wat betekent dit voor de Bitcoin koers verwachting in deze maand?

Kijkend naar de geschiedenis van Bitcoin verloopt alles vrijwel precies hetzelfde als de periodes voor de eerdere halving, waardoor een volgende rally mogelijk aanstaande is. 

Waarschijnlijk is dit nog niet mogelijk in november van dit jaar. Zo is november traditioneel gezien vaak een slechte maand voor de veelbelovende crypto token. Volgens data van CryptoRank heeft Bitcoin de afgelopen 5 jaar bijvoorbeeld behoorlijk ondermaats gepresteerd.

Zo kon de token alleen in november van 2020 een positief resultaat noteren, toen de token met 42,9% steeg. De andere jaren daalde de koers van de token over de gehele maand, waardoor je als investeerder mogelijk beter af bent om niet te investeren in BTC in de maand november.  

Is Investeren in Bitcoin de Beste Keuze in November?

In onze Bitcoin koers verwachting voor november achten we de kans groot dat het een slechte maand zal gaan worden voor Bitcoin, zeker wanneer je de uitstekende maand van oktober nog in je achterhoofd houdt. Om deze reden zijn we van mening dat investeerders misschien beter af zijn om te investeren in andere veelbelovende crypto presale projecten. 

Deze tokens hebben op de korte termijn de potentie om te groeien in waarde, waardoor een mooi rendement mogelijk is, ongeacht wat Bitcoin doet.

Tegenwoordig zijn er echter enorm veel verschillende populaire crypto presale projecten die allemaal claimen de volgende Bitcoin te zijn, waardoor je als investeerder al snel niet meer weet waar je nu op moet letten. 

Toch zijn er een aantal projecten die daadwerkelijk in de buurt kunnen komen. Een goed voorbeeld hiervan is de gloednieuwe Bitcoin Minetrix.

Beste Alternatief voor Bitcoin – Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix is een zeer interessante nieuwe cryptomunt om deze maand in te investeren. Naar onze mening is het het beste alternatief voor Bitcoin, aangezien je tijdens de presale geen last zal hebben van de volatiliteit van november. 

Daarbovenop is het project ook ontzettend innovatief met een eigen stake-to-mine protocol. Hierdoor wordt het voor individuele investeerders weer mogelijk om Bitcoin te minen zonder dat ze hier dure apparatuur voor nodig hebben of deel hoeven te nemen aan schimmige cloud mining services. 

Als investeerder hoef je enkel en alleen de native currency van Bitcoin Minetrix aan te schaffen en deze te staken. Vervolgens zul je cloud mining credits ontvangen waarmee je Bitcoin kan minen. 

Het gehele proces is hiernaast volledig geautomatiseerd, waardoor geld verdienen met crypto op een passieve manier mogelijk is. Verder heeft Bitcoin Minetrix een aantal andere voordelen vergeleken met andere cloud mining services, zoals lagere risico’s, simpliciteit, veiligheid en ook geen ingewikkelde contracten of lock-up periodes waar je als investeerder aan moet houden. 

Op dit moment kan de token nog worden gekocht voor een aantrekkelijke prijs in de presale voor $0,0113 per $BTCMTX token. In totaal is er al meer dan $2,8 miljoen opgehaald van het beoogde doel van $3,3 miljoen, wat laat zien hoe populair het project is onder investeerders. 

Via de website kunnen $BTCMTX tokens gemakkelijk worden geruild voor ETH of USDT. Gezien het feit dat de token prijs snel omhoog gaat raden we geïnteresseerde investeerders aan om snel te handelen.  

Investeer nu in Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.