pbpb
Persbericht

Bitcoin Koers Verwachting: Volatiliteit Duidt Op Nieuwe Crypto Bull Run – Welke Altcoin Gaat Ook Stijgen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bitcoin koers heeft over de afgelopen weken te maken gekregen met de nodige volatiliteit. Na een daling tot onder de $ 53.500 is de koers nu weer boven de $ 58.000 uit gestegen. Hieronder gaan we verder in op hoe de Bitcoin koers verwachting eruitziet en welke altcoin gaat stijgen in een nieuwe crypto bull run.

Doordat Mt. Gox begonnen is aan het terugbetalen van crediteuren en de Duitse overheid al duizenden BTC verkocht heeft, is de verkoopdruk binnen de Bitcoin markt aanzienlijk toegenomen, wat heeft geleid tot de nodige volatiliteit.

Mt. Gox is 10 jaar na zijn hack eindelijk bezig om zijn crediteuren terug te betalen. Deze bekendmaking leidde al tot de nodige speculatie en de Duitse overheid deed hier nog een schepje bovenop.

De Duitse overheid is namelijk bezig met de verkoop van een grote hoeveelheid in beslag genomen Bitcoin. Duitsland nam namelijk meer dan 49.000 BTC in beslag van de ‘piracy’ website Movie2k.to. Duitsland heeft inmiddels al meer dan 10.000 BTC verkocht, iets wat de verkoopdruk van de Bitcoin koers aanzienlijk heeft doen toenemen.

Toch zien veel crypto investeerders de huidige daling van Bitcoin als een ideaal moment om Bitcoin te kopen tegen een gereduceerde prijs. Is dit terecht?

Bitcoin koers verwachting – nieuwe crypto bull run nabij?

Data van CryptoQuant laat zien hoe de ‘Puell Multiple’ indicator begonnen is aan een aanzienlijke daling. Dit gebeurde ook in de bull run van 2016 en 2020 wat uiteindelijk dus leidde dus tot een aanzienlijke stijging.

CryptoQuant lijkt hiermee dus te wijzen op een aankomende crypto bull run voor Bitcoin.

Toch zijn de technische indicatoren van Bitcoin nog altijd niet overtuigend.

Ondanks dat de RSI zich bevindt in een enigszins positief gebied van 52, heeft het zijn stijging richting de 60 niet voort kunnen zetten.

RSI van Bitcoin daalt richting 52 – Bron: TradingView

Ook het MACD-histogram geeft door de recente prestaties van de Bitcoin koers nu een verkoopsignaal af met een waarde van -2206.

De huidige Bitcoin koers waarde is ook een stuk minder waard dan al zijn belangrijkste EMA’s, van zowel de korte als lange termijn.

Ondanks de voorspelling van CryptoQuant lijkt het vooruitzicht van de Bitcoin koers onzeker te zijn. Technische indicatoren zeggen echter niet alles over de toekomst van een crypto, die door zijn volatiele natuur zomaar eens aanzienlijke stijgingen door kan maken.

In het geval dat CryptoQuant wel gelijk heeft en er binnenkort inderdaad een nieuwe crypto bull run ontstaat, gaat het echter niet alleen Bitcoin zijn die gaat profiteren.

Ook nieuwe altcoins zullen in staat zijn grote winsten door te maken. Hieronder beschrijven we daarom een drietal van de beste altcoins om in te investeren voor de volgende crypto bull run.

Pepe Unchained (PEPU) – eerste meme coin Layer 2 oplossing ter wereld

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die net als veel andere meme coins is gebaseerd op de bekende Pepe meme. In tegenstelling tot veel op Pepe gebaseerde meme coins, inclusief Pepe coin (PEPE), weet dit project zich te onderscheiden met een unieke utility. Dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van een Layer 2 blockchain.

Hiermee vormt Pepe Unchained de eerste meme coin Layer 2 oplossing ter wereld en lost het probleem waar veel meme coins mee te maken hebben op. Veel meme coins die zich begeven op Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben namelijk vaak te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained brengt hier nu verandering in. Het vormt dan ook een ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

Naast de unieke Layer 2 oplossing van Pepe Unchained zijn gebruikers ook in staat om te profiteren van extra hoge staking beloningen bij Pepe Unchained. Op dit moment is er bijvoorbeeld een APY te verdienen van boven de 600%! Het is dan ook geen verrassing dat er al honderden miljoenen PEPU tokens zijn vastgezet.

Waar 30% van de token voorraad is apart gezet voor staking beloningen, is 20% van de token voorraad beschikbaar tijdens de presale. Deze presale wist binnen korte tijd al meer dan $ 3 miljoen op te halen en bevestigt daarmee nog maar eens hoe populair dit project is binnen de crypto markt. Tokens kosten op dit moment $ 0,0083591 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

Base Dawgz (DAWGZ) – nieuwe meme coin geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die geïnspireerd zegt te zijn door de vrijheid van base jumping. Het project wil deze vrijheid vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk te maken. Base Dawgz gelooft namelijk dat gebruikers altijd in staat moeten zijn om hun tokens te verplaatsen over verschillende blockchains.

De gedecentraliseerde wereld van Base Dawgz maakt dit mogelijk door gebruik te maken van multichain functionaliteit. Door de native DAWGZ token beschikbaar te stellen op meerdere blockchains zijn gebruikers dus in staat om hun tokens feilloos te verplaatsen over verschillende blockchains. De DAWGZ token gaat naast de BASE blockchain ook beschikbaar zijn op de Ethereum, BNB, Solana en Avalanche blockchains.

Het project van Base Dawgz heeft een totale token voorraad van 8,453 miljard tokens. 20% van deze token voorraad is beschikbaar voor staking beloningen, wat betekent dat gebruikers in staat zijn om een passief inkomen te verdienen als ze de DAWGZ token vastzetten. Daarnaast is er ook 20% gereserveerd voor de presale, die nu al een groot succes blijkt te zijn.

De presale van Base Dawgz wist binnen een week tijd al meer dan $ 1 miljoen op te halen en heeft sindsdien al $ 2,4 miljoen opgehaald. Met een huidige APY van 2.435% staan investeerders te popelen om in te stappen bij dit project. Tokens zijn op dit moment te koop voor $ 0,0061 per stuk middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

99Bitcoins (99BTC) – marktleider op het gebied van crypto educatie lanceert eigen crypto token

99Bitcoins is een van de marktleiders als het aankomt op crypto educatie. Dit project ging in 2010 al live en heeft sindsdien meer dan een 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen verzameld. Ook heeft het project ondertussen al meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTube kanaal. Dit project heeft er nu voor gekozen om met de 99BTC token een eigen crypto op de markt te brengen.

De belangrijkste reden voor deze nieuwe crypto token is een uniek nieuw Learn 2 Earn systeem dat gebruikers in staat stelt om crypto te verdienen terwijl ze leren over de crypto markt. Door bepaalde taken af te ronden zullen deze gebruikers vervolgens de 99BTC token kunnen verdienen. Er staat inmiddels al voor bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar voor dit nieuwe en unieke leersysteem.

Gebruikers kunnen de 99BTC token ook op een andere manier als beloning ontvangen. Gebruikers die de token staken zullen namelijk ook in aanmerking gaan komen voor 14% van de token voorraad. Ook zullen gebruikers die de token vasthouden in aanmerking komen voor trading signalen, online webinars en exclusieve toegang tot VIP community groepen.

De presale van 99Bitcoins wist al meer dan $ 2,3 miljoen op te halen en is daarmee dicht bij zijn volgende doel van $ 3,2 miljoen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00113 per stuk, maar zullen in 5 dagen tijd verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek 99Bitcoins Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.