Persbericht

Bitcoin Koers Verwachting – Zal Stijgen tot 30.000 voor 2023? Nee, maar deze Crypto kan x50

Een marktwaarde van 400 miljard euro, een handelsvolume van 60 miljard euro in 24 uur en nog altijd de munt waar de rest van de markt van afhankelijk is; Bitcoin staat nog altijd aan de top van cryptocurrency markt. 

In dit artikel kijken we naar de Bitcoin koers verwachting en focussen we ons op de komende twee maanden. Gaat Bitcoin door de grens van $30.000 heen breken of was $20.000 de laatste grens die de munt door is gekomen dit jaar? 

Lees snel meer over de verwachtingen van experts over de Bitcoin koers of begin meteen met investeren in een nieuwe cryptomunt met meer potentie. 

Bitcoin Koers Verwachting 2022 

Op het moment van schrijven staat Bitcoin op een koers van €20.800 en dat is vergeleken met de afgelopen maanden een uitstekende stand. De hele crypto markt is de afgelopen dagen weer wat gestegen en Bitcoin is daar zoals altijd de belangrijkste factor in. 

De laatste dip in de Bitcoin koers was rond 14 oktober toen de munt tot $19.000 terug daalde. Voor de laatste twee maanden van dit jaar wordt het spannend of de weg naar boven doorgezet wordt, of dat de Bitcoin koers ver terugzakt. 

Als we kijken naar voorgaande jaren gebeurde er vaak veel in de laatste twee maanden van het jaar, maar verschilt het sentiment wel per jaar. Zo steeg eind 2017 de Bitcoin koers naar nieuwe hoogtes, terwijl het een jaar later juist een flinke drop in de prijs had in de donkere maanden. 

Deze nieuwe crypto kan 50x stijgen

Er is een nieuwe cryptomunt die veel beter kan gaan presteren dan Bitcoin. Dat is niet gek, gezien Bitcoin al een enorme marktwaarde heeft en niet zomaar nog een keer verdubbeld.

Bij Dash 2 Trade staat de marktwaarde op dit moment nog net iets onder de $5 miljoen. Dat is inmiddels het bedrag dat geïnvesteerd is in de presale van deze nieuwe token en daar zit natuurlijk nog veel meer rek in dan bij een marktwaarde van 400 miljard. 

Dat analisten voorspellen dat deze munt 50x kan stijgen heeft ook alles te maken met de potentie van het platform achter de munt. Je kunt de D2T token namelijk gaan gebruiken op een gloednieuw dashboard waar je alles vindt over crypto. 

Dit dashboard bestaat uit een hoop verschillende tools en functies die je meer inzicht verschaffen over crypto koersen. Zo kun jij uiteindelijk betere beslissingen maken wanneer en welke coin je moet kopen of verkopen. 

Eén van de functies is een lijst met nieuwe crypto presales en ICO’s. Deze lijst biedt je niet alleen een overzicht van alle nieuwe cryptomunten op de markt, maar ook een scoringssysteem. 

Elke nieuwe cryptomunt krijgt een cijfer van Dash 2 Trade op basis van beschikbare data als on-chain analyses, sentiment op sociale media en nog veel meer. Zo kun jij alvast een eerste onderscheid maken tussen crypto met potentie en munten waar je weg van moet blijven. 

Dit is belangrijk omdat net als bij de D2T token zelf het vaak juist de nieuwe cryptomunten zijn waar je het meeste winst kunt maken. Omdat dit wel de meest risicovolle investeringen zijn, is het handig dat er al een stuk voorwerk gedaan is door het crypto dashboard. 

Je kunt vervolgens zelf verder onderzoek doen met de gegevens die beschikbaar zijn op het dashboard of door het internet verder af te struinen. Het dashboard is gratis te gebruiken, maar dan heb je wel beperkte toegang tot de meeste functies. 

Bij een betaald abonnement heb je de keuze uit starter of premium. Voor starter betaal je 400 D2T tokens in de maand, maar als je toegang wil hebben tot alle functies heb je een premium abonnement nodig van 1.000 D2T tokens per maand of 9.600 per jaar. 

De tokens zijn alvast te koop in een presale op de website van Dash 2 Trade. Om mee te doen aan de presale verbind je eerst een wallet met het platform en ruil je daarna Ethereum of USDT in voor de nieuwe tokens. 

Investeer in Veelbelovende Crypto Dash 2 Trade