prijs stijgt
Persbericht

Bitcoin Koers Volgt 2015-2017 Pre-Crypto Bull Market Trading Patroon – Is Nu het Moment Om te Investeren in Bitcoin?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Delphi Digital is met een rapport naar buiten gekomen waarin duidelijk wordt dat de huidige ontwikkelingen in de Bitcoin koers beginnen te lijken op voorafgaande aan de bull run in eerdere jaren.

Door middel van het analyseren van deze cycli, hoogte- en laagtepunten konden de analisten van Delphi Digital een duidelijk patroon herkennen. De huidige consolidatie rond het $30.000 niveau is vergelijkbaar met de ontwikkelingen in de periode tussen 2015 en 2017. Hiermee is het een indicator dat Bitcoin mogelijk een nieuwe recordhoogte kan behalen voor het vierde kwartaal van 2024.

De Vierjaarlijkse Trend van Bitcoin – Wat Gaat Bitcoin Doen?

Er lijkt een duidelijke vierjaarlijkse trend te zijn in de pieken en dalen van de Bitcoin koers. In deze vierjaarlijkse cyclus behaalt Bitcoin een nieuwe recordhoogte en ondergaat het vervolgens een scherpe daling, voordat de token een jaar later een dieptepunt bereikt. Deze periode wordt vervolgens gevold door twee jaar aan herstel voordat er weer een prijsrally plaatsvindt richting een nieuwe recordhoogte. 

De opkomende Bitcoin halving speelt een belangrijke rol in deze cyclus. De laatste twee keer vond dit ongeveer 18 maanden na een dieptepunt plaats, en ongeveer zeven maanden voor een nieuwe recordhoogte. Dat zou erop wijzen dat een nieuwe ATH van Bitcoin rond de start van het vierde kwartaal van 2024 plaats zou kunnen gaan vinden, als eenzelfde patroon gevolgd wordt.

BTC Koers Actie vergelijkbaar met Ontwikkeling 2015-2017 Pre-Bull Run Fase

Het rapport geeft ook aan dat er duidelijke overeenkomsten te vinden zijn tussen de huidige koersbeweging en de koersbeweging tussen 2015 en 2017. De overeenkomst in marktbewegingen, economische indicatoren en historische trends wijzen erop dat we in de huidige periode te maken krijgen met een toename in risico en potentiële groei, net als in de periode tussen 2015 en 2017. 

Met de verwachting dat Bitcoin een hoogtepunt kan bereiken richting het vierde kwartaal van 2024 zullen investeerders dus nog wel even moeten wachten voordat ze significante winsten kunnen realiseren met Bitcoin. Om die reden zullen investeerders die nu al resultaten willen boeken er goed aan doen om op zoek te gaan naar altcoins die het potentieel hebben om op de korte termijn al een prijsrally in te zetten.

Op dit moment zijn het met name de meme coins en AI-crypto die de cryptomarkt aan het veroveren zijn. Meme coins zoals Pepe Coin waren eerder in 2023 al in staat om significante winsten te realiseren, maar nieuwe tokens zoals $SONIK en $WSM zijn op dit moment ook al bezig met erg succesvolle presales. Daarnaast is de opkomst van AI-technologie ook in de cryptomarkt niet onopgemerkt gebleven. Andere nieuwe presale projecten zoals $PLX en $YPRED spelen hier slim op in, en lijken mee te gaan profiteren.

Sonik ($SONIK)

Sonik Coin ($SONIK) is een nieuwe meme coin die zich baseert op het populaire SEGA game karakter van ‘Sonic the Hedgehog’. In tegenstelling tot de gemiddelde meme coin weet Sonik zich echter te onderscheiden door een ‘Stake 2 Earn’ mechanisme te introduceren, of in het geval van Sonik coin een ‘Stake 2 Speed’ mechanisme, als een verwijzing naar de snelheid waar Sonic the Hedgehog voor bekend staat. 

Het crypto platform heeft meer van dit soort leuke verwijzingen zoals de totale token voorraad van 299.792.458.000 tokens. Dit is een verwijzing naar de snelheid van het licht, wat 299.792.458.000 meter per seconde is. In totaal is 50% van deze voorraad beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast wordt 40% gereserveerd voor staking beloningen (deze beloningen worden uitgedeeld over een periode van 4 jaar) en 10% aan liquiditeit voor exchanges. 

In de presale zal in totaal voor iets meer dan $2 miljoen ($2.098.547) aan tokens verkocht worden. Dit is een relatief lage market cap, wat betekent dat de presale snel uitverkocht kan raken, maar ook dat er nog meer dan genoeg ruimte is om te groeien op het moment dat de token gelist wordt. 

$SONIK tokens kunnen gemakkelijk gekocht worden door naar de presale website van het platform te gaan. Hier hoef je alleen je wallet te verbinden en vervolgens kan je $SONIK tokens kopen middels Ethereum en USDT.

Bezoek Sonik Coin Presale

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes is een community die ontstaan is uit de aandelengekte rondom GameStop en AMC in 2021. Deze community bestaat uit particuliere investeerders die het opnamen tegen de grote financiële instituten van Wall Street. 

Deze community is nu ook relevant geworden voor de crypto markt met de introductie van $WSM, een meme coin zonder echte utility. De makers achter deze token gaven aan deze te ontwikkelen, zodat de particuliere investeerders ook een kans hebben om winst te maken met een meme coin in de crypto markt. 

Dit team was voorheen al succesvol met de Wall Street Bets NFT-collectie die opgeleverd werd op de Ethereum blockchain, en binnen 32 minuten uitverkocht raakte voor een bedrag van in totaal $2,5 miljoen. Deze ervaring, samen met de community die het project ondersteunt, maken dit misschien wel de meest belovende crypto van dit moment

Wall Street Memes heeft in totaal namelijk mee dan 1 miljoen volgers over zijn verschillende socialmediakanalen. Dit is ook meteen de reden waarom experts verwachten dat het snel een tier-1 exchange listing kan verdienen. Dit zou de token toegankelijk en bekender maken onder een veel groter publiek, iets wat de koers van de token hard omhoog zou kunnen helpen. 

Wall Street Memes is bezig met de afrondende fase van zijn presale. De presale van de $WSM token heeft al meer dan $24 miljoen opgehaald en is hiermee een van de beste presales van 2023 aan het worden. Het betekent ook dat er nog maar iets meer dan $1 miljoen te gaan is voordat de presale uitverkocht is. Investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn voordat de token gelist wordt en mogelijk explodeert in waarde. 

$WSM tokens zijn gemakkelijk te kopen via de officiële website van Wall Street Memes. Hier hoef je alleen je wallet te verbinden en vervolgens kun je $WSM tokens kopen middels USDT, ETH of een creditkaart. Pak deze kans en wordt onderdeel van misschien wel de beste crypto investering van dit moment. 

Bezoek Wall Street Memes Hier

Launchpad XYZ ($LPX)

AI-technologie speelt een steeds groter rol in veel industrieën en crypto tokens die hiervan gebruik maken wisten al vaak succesvol te worden. Launchpad XYZ gaat echter verder dan alleen het gebruiken van AI-technologie. Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een portaal, die de brug gaat vormen tussen Web 2 en Web 3. 

Het team van Launchpad XYZ wil een platform ontwikkelen waarop alle functies te vinden zijn die een investeerder nodig heeft om winstgevend te zijn in de complexe crypto wereld. Of dit nou een ervaren of beginnende investeerder is. Om deze reden introduceert Launchpad XYZ functies zoals een gedecentraliseerde exchange (DEX), een eigen Web3 wallet, utility token analyses en nog veel meer. 

Daarnaast biedt het platform ook nog een staking mechanisme aan waarbij houders een passief inkomen verdienen. Daarnaast kunnen stakers ook profiteren van unieke beloningen zoals korting op abonnementen, toegang tot bèta Play 2 Earn games en nog veel meer. 

Om de ontwikkeling te financieren is het platform een presale gestart die ondertussen al meer dan $1,3 miljoen heeft opgehaald. $LPX tokens kunnen gekocht worden voor $0,0445 per stuk via de officiële website van Launchpad XYZ. Hier kunnen tokens worden gekocht middels ETH, USDT of een creditkaart. 

Bezoek Launchpad XYZ Hier

yPredict ($YPRED)

yPredict is een presale token die optimaal gebruik maakt van AI-technologie voor zijn crypto analyses. yPredict is bezig met de ontwikkeling van een voorspelling systeem die gebruikers helpt met het maken van goed geïnformeerde trading beslissingen.

Doordat AI-technologie in staat is om veel meer data te analyseren dan mensen, kan het ook veel betere koers voorspellingen generen. Dit is dan ook precies waar yPredict gebruik van maakt. yPredict gaat trading signalen, nieuws sentiment analyses, koers voorspellingen en nog veel meer aanbieden. Al deze analyses zijn ontwikkeld met de hulp van AI-technologie en daarom uitzonderlijk nauwkeurig. 

De $YPRED token gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties binnen het ecosysteem en vormt hierdoor de ruggengraat van het platform. Mensen die de $YPRED token vast zetten voor staking komen daarnaast in aanmerking voor 10% van de omzet van het platform. Hiermee kan je naast het ontvangen van alle analyses die nodig zijn voor het maken van goede trading beslissingen ook nog eens een passief inkomen verdienen met de $YPRED token. 

$YPRED bevindt zich op dit moment in zijn presale fase waar YPRED tokens verkocht worden voor $0,1. In totaal is er al meer dan $3,4 miljoen opgehaald en hierdoor is er nog maar $1 miljoen te gaan voordat de presale prijs verhoogd wordt naar $0,11. Dit betekent dat investeerders beperkt de tijd hebben om in te stappen bij dit project tegen de huidige gereduceerde prijs. 

Het kopen van $YPRED tokens is gemakkelijk via de officiële website van het platform. Hier kun je simpelweg je wallet te verbinden en vervolgens de $YPRED tokens kopen met ETH, MATIC, BNB, USDT of een creditkaart. Wees er snel bij voordat dit de YPRED token gelist wordt en mogelijk explodeert in waarde. 

Bezoek $YPRED Presale Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.