Persbericht

Persbericht

Newsbit 14-06-2022 15:38u leestijd 3 - 4 min

Bitcoin krijgt te maken met nieuwe neerwaartse trend, maar sommigen maken nog steeds meer dan 1000% ROI

De cryptomarkt staan diep in het rood waardoor de crypto en de aandelenmarkt op een bodemprijs handelen. Bitcoin (BTC) daalde zelfs met 17,45% in 24 uur, en deze duik heeft veel mensen ongerust gemaakt. Op het moment van schrijven handelt BTC rond de $21.000. De langdurige negatieve run en de daling zou kunnen aanhouden en dit kan de lagere ondersteuning doorbreken. Deze passage geeft aan dat BTC vanuit de fundamentele en technische aspecten nog steeds voor uitdagingen staat om de opwaartse trend te hervatten.

Hoe Bitcoin reageerde op de stijging van CPI

De Bitcoin prijs kelderde vrijdag nadat CPI-gegevens uit de Verenigde Staten aangaven dat de inflatie verre van aan het afnemen was. De CPI, de meest gebruikte maatstaf voor inflatie in de Verenigde Staten, is nu met 8,6% op jaarbasis gestegen, wat zorgde voor een flinke prijsdaling.

Terwijl de recente bearish beweging sommige cryptokopers aan de zijlijn heeft gehouden. Heeft de koerscrash ook de kans op een mogelijke Bitcoin rally vergroot. Momenteel verhandelt BTC rond de $21.000, met de mogelijkheid op meer dalingen. De munt is de afgelopen 24 uur met meer dan 17,45% gedaald.

Bitcoin-prijzen zitten in sterk dalende trend

Na het doorbreken van de ascending triangle en het bereiken van het hoogtepunt van de consolidatie, is de BTC-prijs nu gedaald tot onder de ondersteuningsniveaus van $21.000.

De prijs is tot dicht bij het kritieke niveau gedaald en de laatste ondersteuning boven de $20.000 ligt tussen de $22.500 en $23.800. Om de prijs boven de $20.000 te houden, moeten de prijzen zich binnen deze gebieden consolideren en er niet onder zakken.

In het ergste geval kan de prijs blijven dalen en door de lagere steun breken met een langdurige bearish run.

Technische analyse

De Bitcoin-prijs kan een van de belangrijkste wekelijkse ondersteuningsniveaus op de 200-daagse MA gaan testen op ongeveer $22.479 als het de belangrijkste ondersteuningszone verwerpt. Als deze niveaus ook worden verworpen, kan het activum een steile duik ondergaan, die lijkt te dreigen gezien de ernstige bearishness van de MACD.

RSI daarentegen zet een substantiële neerwaartse trendlijn voort en test voor het eerst sinds december 2018 lagere ondersteuning. De Bitcoin (BTC)-prijs is zeer negatief over alle tijdshorizonten en kan hard blijven dalen om de volgende te bereiken steunzone.

Hoe te “overleven” in de BTC Bear Market?

Het lijkt er dus op dat de Bitcoin het voor de rest van 2022 zwaar zal hebben. Dit vanwege de monetaire verkrapping van de centrale banken die de hele linie onder druk zet. Ondanks dat zijn er in deze bearmarkt nog steeds mensen die ene ROI van meer dan 1000% behalen. Het geheim hiervan is 100x leverage. In bearmarkten kunnen handelaren hefboomwerking gebruiken om hun winst op futures markten te maximaliseren. Bexplus is een veelbelovende op Bitcoin gebaseerde futures-exchange, die BTC, ETH en ADA, Doge en XRP perpetual futures-contracten biedt met een hefboomwerking tot 100x. In tegenstelling tot spothandel waarmee u alleen geld kunt verdienen als BTC stijgt, kunt u ook winst maken als de BTC-prijs daalt.

Als u bijvoorbeeld een shortpositie opent met 1 BTC wanneer deze geprijsd is op $21.000, voegt u 100x hefboomwerking toe. Wanneer de prijs van Bitcoin daalt tot $ 19.000. De winst is ($21.000 – $19.000) * 100 BTC/$20.000 * 100% ≈ 10 BTC, waardoor de ROI 1000% is.

Word lid van Bexplus en profiteer van tophandelaren

Bexplus is een veilig platform dat is geaccrediteerd door de U.S FinCEN MSB (Money Services Business). En de uitstekende eigenschappen hieronder maken Bexplus ook uitstekend op de cryptomarkt.

Tot 10 BTC GRATIS Bonus

Als u BTC stort op de Bexplus-account, kunt u een 100% BTC-bonus verdienen, die ook kan worden gebruikt om in futures-contracten te handelen. Dat betekent dat als u 1 BTC stort, uw account 2 BTC heeft. Hoe meer stortingen, hoe meer bonus je krijgt. Je kunt tot 10 BTC als bonus krijgen!

Copy Trading

De unieke copy trading van Bexplus geeft elke belegger die net op de markt is gekomen de kans om een veteraan te worden. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om de transacties van tophandelaren met een hoge winstgevendheid en volgers te kopiëren. Het stelt gebruikers ook in staat om winst te nemen en verlies te stoppen. Traders kunnen de gekopieerde posities ook op elk moment sluiten.

21% rentedragende BTC-wallet

Bexplus helpt gebruikers winst te behalen door BTC op te slaan in de portemonnee met meerdere handtekeningen en te genieten van tot wel 21% rente op jaarbasis zonder enig risico.

Meer voordelen

  • Demo account met10 BTC om zonder risico te oefenen met traden.
  • Geen KYC benodigdheden, registratie met email in slechts een paar minuten tijd.
  • Android eniOS App om overal te kunnen traden.
  • 24/7 1 op 1 ondersteuning
  • Snelle opnames zonder tijd limiet en zonder stortingskosten

Bexplus is een goed handelsplatform voor zowel beginners als veteranen. Klik hier om een account te maken op Bexplus en claim tot 10 gratis BTC!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten