Persbericht

Bitcoin Meester geeft Hoge Black Friday kortingen weg

Vrijdag 29 november is het Black Friday, een internationaal koop festijn overgewaaid uit de Verenigde Staten. Op deze dag stunten winkels met Black Friday deals en speciale aanbiedingen. Ook in Nederland is Black Friday niet meer weg te denken. Steeds meer (web)winkels doen mee en daar profiteren wij Nederlanders natuurlijk maar al te graag van.


De Black Friday deal

Ook cryptocurrency broker Bitcoin Meester heeft een speciale Black Friday actie. De Nederlandse crypto aanbieder maakt het op 29 november mogelijk de hele dag meer dan 200 verschillende crypto’s te kopen en verkopen tegen een fee van slechts 0,25% per transactie.

“Black Friday wordt steeds groter in Nederland, maar tot op heden zijn er weinig Black Friday acties geweest van Nederlandse crypto brokers die de transactie fees hebben verlaagd. Gezien ons aanbod van meer dan 200 cryptovaluta is dit een mooie kans om onze gebruikers goedkoper cryptovaluta te laten kopen en verkopen” vertelt de marketing manager van Bitcoin Meester, genaamd Christiaan Jimmink.


Wat houdt de actie in?

De Black Friday actie bestaat uit het volgende:

  • De actie loopt vanaf 29 november 0:00 tot en met 29 november 23:59.
  • Iedereen met een account is gedurende deze periode VIP level 9.
  • VIP level 9 geeft je de mogelijkheid cryptomunten te kopen en te verkopen tegen een transactie fee van 0.25% in plaats van de standaard 2% – 0.25%.
  • Er zit geen limiet op het aantal transacties.
  • Geen verborgen kosten bij het kopen of verkopen van crypto tokens.

Klik hier. voor meer informatie over Bitcoin Meester.