qube pb 15
Persbericht

Bitcoin Prijsvoorspelling: BTC Richt Zich Op $29k, QUBE’s Potentiële Groei van 3000% in Zicht

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Zoek niet verder dan InQubeta ($QUBE) als je op zoek bent naar een goede crypto om te kopen. Het gedecentraliseerde financiële (DeFi) project heeft in de vroege stadia van zijn voorverkoop al voor meer dan $3,5 miljoen aan tokens verkocht, en vroege investeerders hebben bijna 100% winst behaald.

De $QUBE voorverkoop biedt nog steeds een aanzienlijke winst van 300% voor degenen die nu deelnemen en tot wel 3.000% rendement zodra de tokens beschikbaar zijn op crypto-beurzen. InQubeta heeft het potentieel om binnen enkele jaren een van de top DeFi-projecten in de cryptowereld te zijn, dankzij de creatieve manier waarop het niet-vervangbare tokens (NFT’s), oftewel ERC20 munten, slimme contracten en zijn op Ethereum gebaseerde blockchain gebruikt om een alternatieve investeringswijze in kunstmatige intelligentie (AI) te creëren.

Bitcoin ($BTC) investeerders kunnen ook in de rij staan om aanzienlijke winsten te genieten als een spot ETF-aanvraag in de komende maanden wordt goedgekeurd voor het volgende halveringsevenement dat gepland staat voor april 2024. Een gerespecteerde presentator op InvestAnswers deed onlangs de gedurfde voorspelling dat Bitcoin-prijzen tot wel 3.200% kunnen groeien als een spot ETF wordt goedgekeurd, omdat dit meer dan $25 biljoen aan activa, beheerd door grote financiële instellingen zoals BlackRock, zou openstellen.”

InQubeta’s ($QUBE) creatieve oplossing maakt het een goede crypto om nu te kopen

InQubeta is het eerste cryptocurrency platform dat zich richt op het vereenvoudigen van investeren in kunstmatige intelligentie. Het gebruikt een crowdfunding benadering om meer kapitaal naar de AI-industrie te leiden door investeringsmogelijkheden toegankelijker te maken.

Het fractionele investeringssysteem van het project stelt investeerders in staat een deel te bezitten van enkele van de meest veelbelovende AI-startups die vandaag de dag opkomen, waardoor ze zich positioneren voor aanzienlijke winsten naarmate de technologische revolutie zich voor onze ogen ontvouwt.

De levensvatbaarheid van AI is in het afgelopen decennium exponentieel toegenomen, wat heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de investeringen. Investeringen in de technologie stegen van $12 miljard naar $120 miljard van 2015 tot 2022, een duidelijk teken dat een groeiend aantal investeerders verwacht dat de AI-industrie in de komende jaren aanzienlijke veranderingen teweeg zal brengen.

Verwacht wordt dat de investeringen in AI enorm zullen blijven stijgen, en er wordt geanticipeerd dat er in de komende jaren meer dan $1,5 biljoen in de technologie zal worden gestoken. Degenen die vandaag investeren in kunstmatige intelligentie, positioneren zich voor aanzienlijke rendementen in de komende jaren.

Een alternatief voor reguliere investeringsmogelijkheden

AI-startups werven fondsen op het InQubeta-netwerk door investeringskansen te minten in niet-vervangbare tokens die worden gefractioneerd. Net als aandelen waarderen deze tokens op naarmate de bedrijven erachter hun marktaandeel vergroten.

De echtheid van alle NFTs kan eenvoudig worden geverifieerd op de blockchain, waardoor investeerders met vertrouwen kunnen investeren.

De NFTs worden verkocht op de marktplaats waar investeerders ze kopen met $QUBE. $QUBE is het inheemse token van het ecosysteem en stuurt de blockchain aan. Investeerders worden beloond voor hun hulp bij het beheren van het netwerk via een marktplaatsbelasting van 5% die een speciale pool financiert die degenen beloont die ervoor kiezen om hun holdings te staken.

Bitcoin ($BTC) investeerders richten zich op de $29k grens

$BTC’s laatste stijging doorbrak de $28,5k grens en investeerders hopen dat de volgende stijging minimaal de weerstand van $29.000 zal doorbreken. Bitcoin prijzen zijn dit jaar al zo hoog geweest als $31.000 en verschillende analisten hebben voorspeld dat de prijzen aanzienlijk zullen stijgen wanneer een spot ETF eindelijk wordt goedgekeurd, wat meer dan $25 biljoen opent voor de cryptocurrency ruimte.

Andere factoren zoals Bitcoin’s volgende halveringsevenement en wereldwijde inflatie worden ook verwacht de prijzen van $BTC te helpen stijgen.

Samenvatting

$QUBE en $BTC zouden bovenaan je lijst moeten staan als je op zoek bent naar een goede crypto om nu te kopen. De voorverkoop van $QUBE positioneert investeerders die nu instappen voor 3x winst en de prijzen worden verwacht binnen een jaar na het uitbrengen van de tokens op beurzen met meer dan 3.000% te groeien. $BTC kan vergelijkbare groeiniveaus verwachten, maar over een langere periode.

Bezoek InQubeta Voorverkoop

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.