bitget
Persbericht

Bitget, De Cryptobeurs die Europa Aan Het Veroveren is

Bitget is een cryptocurrency exchange waarmee je verschillende digitale activa kunt verhandelen. Er zijn tientallen valutaparen, zoals Bitcoin (BTC) of Ether (ETH), en andere minder bekende activa: Solana (SOL), Binance Coin (BNB), Cardano (ADA), enz. De cryptobeurs biedt zowel spottransacties voor onmiddellijke levering van gekochte activa, als futurestransacties (een type transactie waarbij de onderliggende waarde na een vooraf bepaalde periode aan de koper wordt geleverd). Daarnaast biedt de beurs een algoritmische handelsoptie aan: automatic AI trading.

Bitget is opgericht in 2018. Volgens CoinMarketCap en CoinGecko behoort Bitget op basis van handelsvolume tot de top-5 van wereldwijde derivatenbeurzen,.

Bij Bitget zijn verschillende professionals werkzaam: crypto specialisten, beleggingsadviseurs en ervaren managers. Drie vrouwen maken deel uit van het management van het bedrijf:

Sandra Lou, CEO van Bitget;

Gracy Chen, managing director;

Yvonne Tee, CMO.

Waar is Bitget actief?

In totaal bedient de beurs klanten uit meer dan 100 landen. Het klantenbestand van het bedrijf omvat meer dan 8 miljoen mensen.

Bitget is een gereguleerde beurs die voldoet aan de regelgevende kaders van grote rechtsgebieden zoals de Verenigde Staten, Canada en Australië. Het is ook van plan om zijn handelsactiviteiten uit te breiden naar andere regio’s en landen, bijvoorbeeld Duitsland, Italië, Frankrijk, Portugal en Nederland.

Hoe is Bitget begonnen?

Bitget begon zijn reis in 2018 en is nu uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de branche. Medio 2022 werkten er 500 medewerkers bij Bitget, terwijl er een jaar geleden nog maar 150 mensen op de beurs werkten.

Ondanks de cryptovaluta-winter, de marktvertraging en de inkrimping van verschillende cryptovaluta-bedrijven, heeft Bitget grote plannen voor ontwikkeling en bedrijfsuitbreiding: de handelsbeurs zal nieuwe specialisten aannemen op het gebied van productontwikkeling, klantrelaties en lopende operaties. In de komende 6 maanden zal Bitget zijn huidige personeelsbestand van 800 werknemers met nog eens 50% uitbreiden om tegen het eerste kwartaal van 2023 1200 werknemers te bereiken, waardoor het personeelsbestand met nog eens 50% zal toenemen ten opzichte van de huidige omvang, om beter te voldoen aan de vraag van gebruikers en de groei van het bedrijf te ondersteunen.

De succesvolle ontwikkeling van het bedrijf blijkt uit de sponsoring van sportteams: zo werd de beurs in september 2021 een officiële sponsor van de voetbalclub Juventus, e-sport team PGL Major, Galatasaray en Team Spirit.

Wat biedt Bitget zijn gebruikers?

Als cryptocurrency exchange biedt Bitget zijn gebruikers de volgende diensten:

  • Spothandel in digitale activa;
  • Futures
  • Social Trading – het uitwisselen van handelsideeën tussen gebruikers om een marktbeeld te creëren en effectieve strategieën te ontwikkelen;
  • Copy Trading – transacties kopiëren van accounts van succesvolle handelaren naar accounts van gebruikers;
  • USDT-gemargineerde futures – een soort “marge”-handel (met hefboomwerking) waarbij USDT als onderpand wordt gebruikt;
  • Futures met muntmarge – een soort “marge”-handel (met hefboomwerking) waarbij andere crypto’s dan USDT als onderpand worden gebruikt

Naast het bovenstaande biedt de beurs token staking, liquiditeitsmining, farming en een eigen lanceerplatform voor het lanceren van nieuwe projecten.

Een van de meest interessante features van Bitget is copy trading. Copy trading houdt in dat gebruikers zich registreren op een platform en hun account verbinden met dat van een succesvolle handelaar, om geld te verdienen met hun slimme en winstgevende transacties. Transacties worden automatisch gekopieerd naar de gebruikersaccount (slave-account) vanaf de master-account. Dankzij copy trading genieten de gebruikers en handelaren van het platform duidelijke voordelen: gebruikers kunnen de posities van succesvolle handelaren kopiëren om hiervan te profiteren, terwijl effectieve handelaren handelssignalen geven om posities te openen en worden beloond met de commissies die door hun volgers worden betaald. Momenteel zijn er meer dan 27.000 actieve handelaren geregistreerd op het platform.

Daarnaast biedt Bitget sociale handel waarbij handelaren met elkaar communiceren en ideeën bespreken om effectieve handelsstrategieën te ontwikkelen. Social trading is ook een voordelige oplossing voor alle betrokkenen: handelaren wisselen ideeën uit over de markt, bespreken de marktsituatie en ontwikkelen van daaruit hun strategieën. Dus nogmaals, het is een win-winscenario dat gunstig is voor alle gebruikers.

Het platform biedt ook zijn innovatieve One-Click Copy Trade-product aan. Dit is een tool waarmee gebruikers de posities van andere handelaren met een enkele klik kunnen kopiëren.

Binnenkort zal het bedrijf zogenaamde grid trading implementeren, een soort automatische handel binnen een vastgesteld bereik. Gebruikers stellen kanaallimieten in, terwijl een speciaal programma, een handelsbot, verkoopposities opent wanneer de prijs de bovengrens bereikt en koopposities wanneer de prijs terugkeert van de ondergrens van het kanaal. Op deze manier kan de gebruiker profiteren van de markten wanneer de prijs binnen een bereik ligt.

Hoe bouwt Bitget zijn community op?

Er is ook een grote community op Bitget: gebruikers communiceren voortdurend en wisselen hun marktervaring uit.

Het Bitget-token is één van de vele pijlers die het Bitget-ecosysteem en zijn community ondersteunen. Door het BGB-token te gebruiken, ook het native token van Bitget, hebben gebruikers volledige toegang tot de functies van het platform, waaronder direct handelen vanuit de portemonnee van de gebruiker, cross-chain swaps van tokens en vele andere functies die door het platform worden aangeboden.

Met het BGB-token moedigt Bitget zijn gebruikers aan door hen beloningen en prikkels aan te bieden voor het gebruik van het platform en zijn diensten. In de toekomst zal Bitget een heel ecosysteem creëren om zijn gebruikers nog meer mogelijkheden en manieren te bieden om beloningen te verdienen.

Met BGB kunnen ook transacties worden uitgevoerd binnen het DeFi-ecosysteem van Bitget.

In mei 2022 lanceerde Bitget zijn gloednieuwe Rewards Center, waarmee gebruikers verschillende incentives kunnen ontvangen, zoals trial funds (proeffondsen), coupons, stortingsbeloningen en getrapte beloningen. In totaal kunnen Bitget-gebruikers tot $ 4.163 aan beloningen verdienen, een stijging ten opzichte van $ 150 in de vorige versie van het beloningscentrum.

Bitget heeft zijn eigen partnerprogramma, waarmee gebruikers hun vrienden kunnen uitnodigen op Bitget en nog grotere beloningen kunnen krijgen voor de handelsactiviteiten van hun doorverwezen gebruikers.

Bitget heeft een academy opgericht die vol staat met gedetailleerde informatie over handelen en de algehele cryptocurrency-industrie. 

Hoe veilig is Bitget?

Bitget bewaart zijn cryptofondsen op aparte wallets: op cold wallets (offline) en hot wallets (online). Dit maakt het voor het bedrijf onmogelijk om geld te verliezen, zoals mogelijk zou zijn geweest als het zijn cryptocurrencies op één enkele portemonnee had opgeslagen. 

Als het gaat om beveiligingsfuncties, maakt Bitget gebruik van moderne beveiligingstechnologieën van bekende en betrouwbare bedrijven zoals Suntwin Technology, Qingsong Cloud Security, HEAP en Armors.

Bitget heeft onlangs ook zijn beschermingsfonds gelanceerd, dat bestaat uit 6.500 BTC- en $ 200 miljoen USDT-reserves om investeerders een veilige handelsomgeving te bieden.

Bovendien lanceerde Bitget zijn Proof of Reserves-pagina, die gebruikers helpt te demonstreren dat Bitget een full-reserve exchange is, zoals ondersteund door Proof of Reserves (“PoR”), met behulp van de cryptografisch gecontroleerde Merkle Tree-methode, en dat de activa van gebruikers die op het platform zijn opgeslagen, worden beschermd.

Groei en onderhoud zorgen ervoor dat het platform goed functioneert, compliant en veilig is voor hackers en virussen. Zelfs in de huidige berenmarkt-omstandigheden breidt Bitget zich uit naar grotere wereldwijde markten en blijft het groeien.

💰Exclusief! Join Nederlandse Telegram en deel 4000 USDT / BGB 💰
Wat moet je doen:
1. Join de Nederlandse Bitget Telegram
2. Vul dit Google Form in.

Daarnaast zijn wij uiteraard ook te vinden op Instagram en op Twitter

🎄🎁Kerstmis giveaway:🎁🎄
1. 5 USDT ⇒ Voltooi een eerste storting
2. 10 USDT ⇒ Handel voor de eerste keer in Futures
3. 10 USDT ⇒ Nodig een vriend uit om zich aan te melden bij Bitget.

Wanneer je vriend de bovenstaande 2 stappen voltooit, ontvangt jij ook 10 USDT.

Deze aanbieding is een onbeperkte beloning voor elke gebruiker. Hoe meer in aanmerking komende verwijzingen, hoe meer beloningen.Voor meer informatie, klik hier.