Persbericht

Bitget lanceert SEPA-stortingen zonder kosten

Om dichter bij de behoeften van klanten te staan ​​en het gebruik van het platform makkelijker te maken, heeft Bitget belangrijke wijzigingen in het betalingssysteem doorgevoerd. Vanaf 18 januari hebben alle Europese gebruikers toegang tot de SEPA-functie, waardoor ze direct vanaf hun bankrekening fiat-valuta’s op het platform kunnen storten. Opnames in EUR zijn vanaf 20 januari ook mogelijk.

Deze functie zal niet alleen het proces van het kopen en verkopen van crypto makkelijker maken, maar geeft gebruikers ook toegang tot de ruime keuze aan handelsopties die beschikbaar zijn op het platform, zoals futures-, spot- en zelfs copy trading.

Het hele SEPA-stortingsproces is snel, gebruiksvriendelijk en 24/7 beschikbaar. Ontdek hier hoe het werkt. Als extra stimulans om de nieuwe functie te testen kun je op Bitget tijdelijk storten en handelen zonder transactiekosten.

Gracy Chen, managing director van Bitget, zegt: “Er zijn maar weinig internationale beurzen die zowel SEPA- als FasterPayments-stortingsmethoden aanbieden, wat het begin markeert van Bitget’s fiat-valuta-activiteiten in Europa en toont onze toewijding om een ​​veilige en stabiele brug te zijn tussen traditionele en digitale financiën. Het inschakelen van fiat-ondersteuning zal zorgen voor een betere ervaring en gemakkelijkere toegankelijkheid voor crypto-gebruikers, wat cruciaal is voor de massale acceptatie van crypto.”

Met de implementatie van SEPA blijft de beurs haar klanten over de hele wereld bedienen, met als doel om in de komende drie tot vijf jaar tot de top 3 van beurzen op de markt te behoren.

Om zijn doelen te bereiken en de beste service aan zijn klanten wereldwijd te garanderen, heeft de beurs continu geïnvesteerd in de groei van het bedrijf, onafhankelijk van de cryptowinter. Bitget heeft zijn personeelsbestand inderdaad gestaag uitgebreid, van 200 werknemers begin 2022 tot meer dan 1100 in januari 2023.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is een top 5 crypto-derivatenbeurs met een kernfocus op copy trading en bedient momenteel meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld. De beurs zet zich in voor het bieden van veilige, professionele en one-stop-handelsoplossingen aan gebruikers en heeft tot doel de acceptatie van crypto te vergroten door samenwerkingen met geloofwaardige partners. Bitget is de exclusieve cryptobeurspartner van de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL, evenals de first sleeve-partner van het Italiaanse topvoetbalteam Juventus.

Om de fondsen van gebruikers op het platform te beschermen, neemt Bitget eersteklas beveiligings- en beschermingsmaatregelen, waaronder een $300 miljoen dollar Protection Fund en een Fund Custody-service, die volledig wordt gereserveerd door het Merkle Tree Proof of Reserves-model.

Ga voor meer informatie over Bitget naar de officiële website.