Bitpanda gaat wereldwijd: Kondigt Bitpanda Global Exchange en IEO voor BEST token aan

Wenen, 5 juni 2019 – Het in Wenen gevestigde fintech bedrijf Bitpanda zal de ‘Bitpanda Global Exchange’ lanceren. Dit is een wereldwijde cryptocurrency exchange voor ervaren traders, professionals en institutionele instellingen.


Het Bitpanda-platform krijgt ook zijn eigen ecosysteem-token via een Initial Exchange Offering (IEO). De token gaat BEST (Bitpanda Ecosystem Token) heten en biedt een reeks voordelen voor bijna 1 miljoen Bitpanda-gebruikers.

The Bitpanda Global Exchange maakt wereldwijde crypto-naar-crypto en fiat-to-crypto-handel mogelijk.
Populaire handelsparen, waaronder BTC / EUR, BTC / USDT, ETH / EUR, XRP / EUR, MIOTA / EUR, ETH / BTC, XRP / BTC, MIOTA / BTC, PAN / BTC, BEST / BTC, BEST / EUR en BEST / USDT.
Fiat-deposito’s (Euro, Zwitserse Frank en Britse Pond) in de meeste Europese landen zijn opnames wereldwijd beschikbaar.
The Bitpanda Global Exchange (BEST) IEO wordt gelanceerd op 9 juli 2019.
BEST biedt tot 25% trading fee korting plus extra beloningen.
• Groeiende lijst van populaire handelspartners en financieringsopties.
• Concurrerende fee’s.
• State-of-the-art API.
• Hoogste beveiligingsnormen.
• BEST handel begint op 7 augustus 2019.


Bitpanda: focussen op ervaren traders logische stap

Bitpanda is een Weens fintech bedrijf met ongeveer 1 miljoen gebruikers en meer dan 100 werknemers. Het bedrijf lanceert nu dus de Bitpanda Global Exchange. Dit is een digitale exchange voor ervaren handelaren, professionals en institutionele instellingen. Bitpanda Global Exchange (Bitpanda GE) is gebaseerd op het populaire, makkelijk te gebruiken Bitpanda platform, waar je gemakkelijk digitale valuta’s als Bitcoin, Ethereum en digitaal goud kunt kopen en verkopen.

Bitpanda GE is wereldwijd beschikbaar voor crypto-to-crypto handel. Geverivieerde Bitpanda gebruikers kunnen ook Euro, Zwitserse Frank en Britse Pond storten. Bitpanda GE is nauw verbonden met het Bitpanda-platform, wat betekent dat gebruikers gemakkelijk geld tussen de platformen kunnen verplaatsen. Bitpanda GE start met populaire handelsparen zoals BTC / EUR, BTC / USDT, ETH / EUR, XRP / EUR, MIOTA / EUR, ETH / BTC, XRP / BTC en er komen er nog veel meer.

“Het focussen op ervaren traders en het bouwen van de grootste Europese exchange is een logische stap voor Bitpanda. Het bedrijf bestaat al sinds 2014 en sindsdien is het een belangrijke speler in Europa. Hierdoor kunnen we op veel synergieën en ervaring bouwen”, zegt Eric Demuth, CEO van Bitpanda.


De Bitpanda Ecosystem Token (BEST)

Als onderdeel van de lancering van Bitpanda Global Exchange lanceert Bitpanda ook haar eerste Initiation Exchange Offering (IEO). De Bitpanda Ecosystem Token (BEST) is de munt van het Bitpanda-ecosysteem dat gebruikers een breed scala aan voordelen biedt binnen het Bitpanda-ecosysteem.

De groeiende community van ongeveer 1 miljoen Bitpanda-gebruikers zullen kunnen profiteren van een breed scala aan beloningen en voordelen. Ze krijgen bijvoorbeeld een korting van maximaal 25% op Bitpanda-handelskosten, krijgen prioritaire toegang tot het komende Bitpanda Launchpad, dat later beschikbaar zal zijn en laten IEO’s van derden toe.

“BEST zal een vitale rol spelen in Bitpanda’s wereldwijde uitbreiding en in onze visie van het democratiseren van persoonlijke financiën en investeren. BEST is de brandstof van het Bitpanda-ecosysteem, wat betekent dat het Bitpanda-platform, de Bitpanda Global Exchange en toekomstige producten zoals het Bitpanda Launchpad intensief gebruik zullen maken van de integratie van BEST “, zegt Eric Demuth, CEO van Bitpanda.


Over Bitpanda

Bitpanda is een fintech bedrijf gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Het is opgericht in 2014 door Eric Demuth, Paul Klanschek en Christian Trummer. Het bedrijf is een groot voorstander van de innovatieve kracht van cryptocurrencies, gedigitaliseerde activa en blockchain-technologie. Bitpanda’s missie is om de barrières voor persoonlijke financiën te doorbreken en traditionele financiële producten naar de 21e eeuw te brengen.

Tegenwoordig heeft Bitpanda ongeveer 1 miljoen gebruikers en meer dan 100 teamleden. Met een PSD2-betalingsserviceproviderlicentie, state-of-the-art beveiliging en gestroomlijnde gebruikerservaring is Bitpanda uitgegroeid tot een populair handelsplatform voor zowel nieuwelingen als experts. Gebruikers kunnen momenteel Bitcoin, Ethereum, goud en meer dan 20 andere digitale activa verhandelen.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken