Persbericht

Bitsgap kondigt platformupdates aan voorafgaand aan de kerstuitverkoop

Bitsgap voltooit de make-over van zijn trading bots voorafgaand aan de langverwachte kerstuitverkoopcampagne.

Tallinn, EstlandBitsgap, de grootste crypto-aggregator en het grootste geautomatiseerde handelsplatform, vernieuwt zijn drie meest succesvolle crypto-trading bots voorafgaand aan de laatste grote verkoopcampagne van dit jaar.

Ondanks de bearmarkt heeft Bitsgap een opmerkelijke groei doorgemaakt en heeft het vertrouwen in de toekomst. In de aanloop naar het seizoen voor het geven van kerstcadeaus heeft het team aanzienlijke inspanningen geleverd om enkele van zijn belangrijkste geautomatiseerde handelshulpmiddelen bij te werken.

Nu zijn ze nog gemakkelijker te starten, efficiënter en winstgevender.

“Voor ons waren deze maanden vol intensief werk. We hebben veel energie gestoken in het toevoegen van extra beveiligingslagen voor onze klanten en het ontwikkelen van nieuwe functies”, zegt Max Kalmykov, CEO van Bitsgap.

“En nu zijn we heel blij dat we onze beste trading bots op tijd voor de kerstuitverkoop hebben vernieuwd, zodat iedereen kan handelen met de beste handelstools op de markt met 30% korting.”

De bots DCA, GRID en BTD (Buy the Dip) zijn volledig opnieuw ontworpen en kunnen nu met slechts drie klikken worden gestart

Hoewel alle bots kunnen worden gebruikt in zowel bullish als bearish markten, heeft het team een aantal lucratieve vooraf gebouwde strategieën toegevoegd die specifiek profiteren van dalende markten.

De DCA Bot krijgt een geheel opnieuw ontworpen launcher en backtest-functie, samen met een shorting-strategie waarmee klanten winst kunnen maken door munten te kopen wanneer hun prijs daalt.

De bijgewerkte GRID Bot heeft nu een meer intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee handelaren de bot met slechts drie klikken kunnen starten.

De nieuwe BTD Bot maakt gebruik van de trendy Buy the Dip-strategie en geeft handelaren de mogelijkheid om meer munten te kopen wanneer hun prijs daalt – om toekomstige winsten te versnellen wanneer de markt weer stijgt.

Afgezien van de standaard winstgevende instellingen, zijn DCA- en GRID-bots volledig aanpasbaar en kunnen ze elke individuele strategie volgen.

“We kijken ernaar uit om het kerstinkopenseizoen van dit jaar te verwelkomen met volledig bijgewerkte functies”, vervolgt Max Kalmykov.

“Ons jaarabonnement biedt een fantastische spaarkans; in combinatie met de kerstsale is dit een niet te missen spaarkans! Zowel bestaande als nieuwe gebruikers kunnen zich met een mooie korting abonneren en zichzelf de hele komende tijd een perfect cadeau geven jaar!”

De kerstuitverkoop bij Bitsgap loopt van 21 december tot 30 december 2022. Handelaren kunnen zich abonneren en een gratis proefperiode van zeven dagen krijgen of hun huidige plannen upgraden met 30% korting op de Bitsgap-website of het platform zelf.

Over Bitsgap

Bitsgap is opgericht in 2016 in Estland. Het heeft als doel om cryptocurrency-handel via meerdere beurzen toegankelijker en efficiënter te maken. Bitsgap is uitgegroeid tot een van de grootste crypto-aggregators met meer dan 15 verbonden beurzen, meer dan 100 teamleden en een grote community van meer dan 500.000 handelaren .

Het paradepaardje van Bitsgap is een cloudgebaseerd, geautomatiseerd crypto-handelsplatform dat gebruikers een complete suite van handmatige en geautomatiseerde handelshulpmiddelen biedt, zoals slimme orders, handelsbots en risico- en portefeuillebeheer. Bitsgap is vooral trots op zijn handelsbots – DCA en GRID – die fantastische rendementen hebben laten zien in de cryptomarkt en een grote aanhang hebben getrokken met bijna 4 miljoen gestarte bots en totale handelsvolumes van meer dan $300 miljard in 2022.